Asys, te a lelkembe látsz
Igen, nagyjából én is ezért szeretem őket. Szeretem a változatosságot, hogy a karakterek cseréjével mindig valami új, érdekes van, még ha visszatérő karakterek is.
Egyéként be kell valljam töredelmesen, annak idején nekem elég prózai okom volt a BA gyűjtésére: ugyan magyarul már jelentek meg történetek a Marvel Extrában, de azért ugye a Pókember volt itthon a menő, meg a régi jó kis karakter. Csakhogy amikor a boldogult Kék Farkas képregénybolt megnyílt, akkor szembesültem vele, hogy Pókiból alsó hangon van 4 havilap, meg egy rakás mini, one-shot, stb., ami iszonyatosan követhetetlenné teszi számomra a dolgokat, és borzasztó nagy a lemaradásom. Ehhez képest a Bosszú Angyalaiból volt 1 sorozat (akkor pont a HR ment )és kész. És kispénzű munkakezdőként azért nem volt ez elhanyagolható szempont. Szóval, mivel már ismertem őket valamennyire, ezért kezdtem el őket gyűjteni. És nem bántam meg.
Az mondjuk egy dolog, hogy manapság már ugye van a New, a Mighty, az Initiative, lesz valami Dark Avengers, aminek név alapján lehet köze majd hozzá, de egyelőre nem sokat tudni róla, az Ulimates... szóval megváltozott a szitu, de azért szerencsére már én sem az a kispénzű fiatalember vagyok