Na, elolvastam az Angyalok ünnepi, 97. számát!!
Kree-skrull háború befejező része: Meglepődtem, amikor kiderült, hogy Rick-nek van egy különleges képessége, de aztán kaptam rá választ. Ebben a számban főleg az a rész tetszett nagyon, amikor Rick a gondolataival "megidézi" gyermekkora szuperhőseit. Csak ekkor az volt picit fura, hogy Kapi akkor most egyszerre két helyen is van... Mar-Vell önfeláldozása igazán hősies volt. De nem lenne Marvel comics, ha nem támadna fel... Ezért megkérdezem: az angyalok valamelyik következő számában föl fog támadni Mar-Vell? És még egy kérdés: Rick Jones fog még szerepelni a további részekben? Bátran elmondhatom, hogy ebből a sztoriból nekem a finálé tetszett a legjobban. A történet végén elolvastam a figyelemfelkeltő kiírást, miszerint Góliát nem került vissza a Földre, és az Angyalok a következő sztoriban indulnak el a keresésére. Ezt a sztorit nem tervezitek leközölni itt a HálóZsákon? Ha nem, akkor légyszi elmeséled pár mondatban ezt a sztorit?
Elolvastam kree-skrull háború dossziéját is. Tetszett ez a részletes leírás mind az írótól és mind a rajzolótól is. Érdekesnek találtam ezt a három tehenes dolgot is. És mivel ennek a "három tehénnek" fent van az előzmény a Chronopolison, az F4 #2 személyében ezért majd azt is el fogom olvasni. Ja, meg tetszett ennek a kree-skrull gyűjteményes kötetének a borítója is.
Ezen a rövidített változaton picit meglepődtem. Szerintem teljesen felesleges... Örülök, hogy ti nem ezt, hanem a rendes verzióját fordítottátok a történetnek!! Ezért 1000 hála!
Most megtudtam, hogy milyen lenne, ha Uatu helyett Farek mesélné a What If-eket... Mekkora lenne már, ha Uatu szövegében lennének szmájlik is. De mindenesetre kösz Farek, hogy ezt így röviden, tömören képekkel összefoglaltad. De meg kell mondanom, hogy nekem egyáltalán nem tetszett volna, ha ez a What If-es sztori lett volna a kree-skrull háború vége. Főleg Rick halála miatt...
Hasznos volt, ez a "10 BA ellenség" sztori is. Ezekből csak Űrfantomot, Thanos-t és Zémó Báróékat ismerem. De mostmár ismerem a többi ellenséget is.
Meg ez a leírás is tetszett az Angyalok kommunikártyájáról is. Eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen.
Kvazár sztori: Ez aranyos kis sztori lett szerintem. De viszont hasznos volt, mert megtudtuk, hogy Kvazár hogyan lesz BA tag. Kár hogy kimaradt az az oldal, amikor Kvazár fölemeli az Anygalok kúriáját, de sebaj. A végén még az tetszett, amikor Kvazár megkapja a kommunikártyáját. Rajta Bush aláírásával.
Ez a levrov is tetszett, ennyi dologgal lettem okosabb.
A keresett képregényeid közül nekem nincs egy se. Nekem papíron összesen kb. 10 Avengers képregényem van. Van egy miniből 2 rész, 2 v3-as Thor, 1 Amerika Kapitány album, ami egy komplett történetet foglal magába, aztán van egy olyan albumom, amiben benne van a BA v1 #57-58 meg még két sztori. Na, kb ennyi van nekem papíron, azaz nem gépen.
Az utolsó oldalon ebben az ünnepi számban meg ugye azok a képregények voltak, amik már fent vannak a HZs-n. Kiszúrtam erről az oldalról, hogy az a szám még nincs honosítva, amelyiken Póki és pár Angyal pózol. Ez elsz honosítva valamikor?
Az ünnepi hsz-em végére pedig: Köszönöm Michonak, Fareknek, Dórikának, Trollnak és még mindenkinek, aki részt vett ennek a számnak, valamint a többi BA képregénynek a készítésén!!