Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 918580 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1341 Dátum: 2007. Október 16., 16:37:08 »
Idézetet írta: Farek
Na, remélem mindenki volt a börzén, és vett egy példányt a BA kötetből. Trollnak már dedikáltam, ha valaki más is szeretné, csak szóljon és megoldjuk    
Én kérek, én kérek!  
Egyébként minden dicséretem a karakterleírásokhoz, nagyon jók lettek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1340 Dátum: 2007. Október 16., 14:59:53 »
Na, remélem mindenki volt a börzén, és vett egy példányt a BA kötetből. Trollnak már dedikáltam, ha valaki más is szeretné, csak szóljon és megoldjuk    

benya11: Igen, Pym-ék valóban elváltak, és jele korig nem is házasodtak ismét össze, bár a kapcsolatukat többször is felmelegítették. Maga a történet szerintem nem az erősebbek közül való, de azért szórakoztató. Valószínűleg a Pym-es része a fontosabb, ami majd már a 217-esben is hamarosan tovább bonyolódik.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1339 Dátum: 2007. Október 13., 12:18:48 »
Elolvastam az Angyalok 214-es számát is. Az elején szerintem tök jó volt az a Daily
Bugle-os újságcikk!  És Pym-ről megint volt szó. Most pont jól elbúcsúztak Darázzsal egymástól. És akkor mostmár hivatalos a válás, igaz?? Tetszett ebben a számban Szellemlovas karaktere, picit a Holdlovagéra emlékeztetett. A magánélete meg picit Pym-ére.

Egyébként én holnap megyek a börzére és igen, veszek egy példányt, a BA-ból.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1338 Dátum: 2007. Október 13., 10:50:45 »
Amint már említettem korábban is, Pym magénélete mindig is az egyik legmozgalmasabb volt az Angyalok küzól. És igen a tárgyyás. Bár ha belegondolunk, a történet bizonyos részei kicsit erőltetettek - Pym, aki ugyan zseniális biokémikus, de pár nap alatt összedob egy robotot egy nagy rakás adamantiumból, amit termélszetesen a kis házi laborjában meg tud formálni   - de maga a történet, a tárgyalás ás Pym összeomlása igazán jól van kidolgozva. És még messze van a vége, illetve kb. a 220-as részek vége felé, amikor ez a történetszál végérvényesen lezárul. Szerintem az egyiklegjobb történetfolyam, remélem, hogy belátható időn belül eljutunk a végéig.

Ja, és egy szolgálati közlemény:

Most vasárnap börze! Ráadásul Bosszú Angyalai történet jelenik meg magyarul!!! Szóval mindenki menjen és vegyen magának egy példányt, különben lesz nemulass!

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1337 Dátum: 2007. Október 12., 15:33:41 »
Na, elolvastam az Angyalok 213-as számát, azaz a Fullánk tárgyalását. Most jött el az az idő, amikor nagyon megutáltam Pym karakterét. Veri Darázst, megtámadja az Angyalokat egy robottal, ami majdnem megöli. Akkor még benne van a csapatban?? Meg hallottam valami olyasmit, hogy Darázzsal szakítanak... Most ezekszerint szakítottak? Egyébként az mindig tetszik, hogy mindig mutatják az Angyalok magánéletét is picit. Például amikor Tony elkéredzkedik egy értekezletről, vagy amikor Dr. Blake egy műtétet be sem fejez rendesen. Remélem Vízió és Skarlát Boszorkány hamarosan visszatérnek a csapatba, mert már hiányolom őket.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1336 Dátum: 2007. Október 12., 11:13:25 »
Idézetet írta: benya11
A Jarvises részt elfelejtettem megemlíteni, bocs.  Tetszett, és Jarvis jól tette, hogy nem hívta Kapot, mert akkor az a csávó többet kapott volna... De aranyos kis sztori volt.

Elolvastam a 212-es számot. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez a szám nekem nagyon-nagyon tetszett! Valamiért megfogott ez a sztori. A rajzok szokás szerint tetszettek. Nem értettem, hgy Fullánk miért viselkedett így ebben a számban...   De a következőben majd kiderül...
Szerintem Jarvis Fantasztikus volt. RÉgóta gondolkodtam, hogy be kellen szerkeszteni egy Jarvis karakterleírást, de eddig még nem jutottünk el odáig. Talán, majd...

A 212-es alaptörténete szerintem nem volt annyira nagyszabású. Viszont a folyamatot, ami Pym-et érinti, jelentősen megdobta, és ennek a messzeható következméyneit egyből a következő számban meg is lehet vizsgálni. Pym örök időktől fogva egy komoly vesszőparipája az Angyaloknak, ezeket a változásait többször is magyarázták és újramagyarázták, többeg között az Angyalok Mindörökkében, amit nagyon ajánlok majd.
Megmondom őszintén, nekem soha nem volt túl szimpatikus karakter, olyan oda nem illőnek éreztem. Még legjobban talán akkor kedveltem, amikor a Nyugita parti csapatnál mint csak simán Dr. Pym szolgált. Az korrekt időszaka volt.

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1335 Dátum: 2007. Október 12., 08:51:50 »
Idézetet írta: Troll
Idézetet írta: talgaby
Előtte vmi olyasmi ígéreteket hallottunk, hogy lesz központi letöltőlista, hogy ne kelljen vadászgatni meg ilyenek... vagy az már kész van?
Őőő... Lesz lesz, mindjárt.
Ha szabad lenne, pontosítanám Troll szavait:
Van! Van, már május eleje óta.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1334 Dátum: 2007. Október 11., 22:35:44 »
Idézetet írta: talgaby
Előtte vmi olyasmi ígéreteket hallottunk, hogy lesz központi letöltőlista, hogy ne kelljen vadászgatni meg ilyenek... vagy az már kész van?
Őőő... Lesz lesz, mindjárt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1333 Dátum: 2007. Október 11., 21:20:24 »
MaxSec kész van, Troll már ki is rakta az előzetesek közé, max. 2 hét és jön. Bocs, de már kialakult társaságban van, szóval ki fog kerülni, hacsak nem bukkan fel a semmiből egy hasonlóan várt képregény.
Idézet
Egyébként úgy látom itt sincs nagy GVH véleményözön...  ....pedig sokan fofadkoztak, majd ha kikerül egészben, meg mindkét oldal topicjában, meg minden...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1332 Dátum: 2007. Október 11., 14:54:25 »
Na-na, Fairlight koma! Benya11 a mienk, és nem adjuk senkinek!  

Viszont ejnye-bejnye! A jó öreg Jarvis kalandja mrá smafu? Lesz dá-dá   ... Na jó, nem, mert egy kedves, jól véleményzeő olvasót nem riasztunk el. Sebaj, majd leverjük ezt is Fairlight-on!  

A Jarvises részt elfelejtettem megemlíteni, bocs.  Tetszett, és Jarvis jól tette, hogy nem hívta Kapot, mert akkor az a csávó többet kapott volna... De aranyos kis sztori volt.

Fairlight: Miután itt végeztem talán átmegyek oda IS olvasni BA-t...

Elolvastam a 212-es számot. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez a szám nekem nagyon-nagyon tetszett! Valamiért megfogott ez a sztori. A rajzok szokás szerint tetszettek. Nem értettem, hgy Fullánk miért viselkedett így ebben a számban...   De a következőben majd kiderül...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 11., 19:32:29 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1331 Dátum: 2007. Október 11., 14:15:38 »
Na-na, Fairlight koma! Benya11 a mienk, és nem adjuk senkinek!  

Szerintem is nagyno jó volt ez az Ultron történet, ami két kis rövid részben véget is ért. Manapság legalább 6 rész lenne, plusz a crossover-ek és az időszaki kiadványok.
Viszont ejnye-bejnye! A jó öreg Jarvis kalandja mrá smafu? Lesz dá-dá   ... Na jó, nem, mert egy kedves, jól véleményzeő olvasót nem riasztunk el. Sebaj, majd leverjük ezt is Fairlight-on!  
A kimaradt részekre pedig több szót nem is igazán érdemes vesztegetni, mint amennyi az üsszefoglalókban volt. Viszont ez az új csapatfelállás valóban tetszett nekem is. De hogy végleges? Tudod, mi minden végleges az Angyaloknál...
Jokaszta természetesen még többször is visszatért, de most fejből nem tudom, hogy mikor.
A nyugati parti csapat pedig még egy kicsit később, kb. az Avengers 240-es számainak tájékán alakult meg, egyszer majd elérünk odáig is, és amikor megvagyunk, akkor majd folytatjuk a 2. sorozatukat is.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1330 Dátum: 2007. Október 11., 11:42:55 »
Most akkor mi van a Csúcsbiztonság #3-al...? (Kész van, vagy nincs?)

Ha igen, akkor lehetne egy olyat kérni, hogy blokkoljátok már egy kicsit...mert a közeljövőben ( úgy november-december) kikerül 4 szám, és akkor Chronológiailag/poliszilag is meglesz minden sorban, amit a témában akartam...

Húú...benya11 remélem átjön hozzánk is BA-t olvasni/véleményezni, ha itt végzett....  

Egyébként úgy látom itt sincs nagy GVH véleményözön...  ....pedig sokan fofadkoztak, majd ha kikerül egészben, meg mindkét oldal topicjában, meg minden...

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1329 Dátum: 2007. Október 08., 14:24:39 »
Elolvastam az Angyalok 201-es számát. Szerintem jól levezették az előző sztorit, meg egy újat is elkezdtek, ami tetszett. Ez is jó sztorinak tűnik, majd elolvasom holnap a folytatást. (Minden nap egy BA, az orvost távol tartja.   Na jó, ez talán nem volt annyira értelmes.)

BA v1 #202: Na, megvolt a befejezés is. Tetszett a sztori, de főleg a csavarok benne. Például, amikor kiderült, hogy Jarvis lemásolta az üzenetet stb. Pietro már nem is Bosszúangyal? És Bestia ebben az időkben, amíg BA volt, nem is volt tagja az X-Men-nek?

BA v1 211: Köszi a rövid összefoglalót a kimaradt részekről! Na, akkor megvan végre a végleges felállás. Azaz Kapi, Vasember, Thor, Tigra, Darázs és Vízió! Jokaszta feltűnt még valamikor? És akkor most nemsokára fog megalakulni a Nyugati Parti BA, igaz?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 10., 16:37:21 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1328 Dátum: 2007. Október 07., 22:00:13 »
Igen, megvan a Terminatrix Objective. Nem rossz kis minisorozat.
És a 200-as számhoz még annyit hozzáfűznék, hogy Thor helyében én már elmondtam volna a többieknek, ki is Dr. Blake. Minek rejtegetni? Ezt nem értem...  Itt már tudják Vasemberről, hogy ő Tony Stark?
Persze, már többször is elmondta mindenkinek, csak aztán mindig neutralizálni kellett mindenkit  Na jó, nem is, csak most néztem meg a MIB 2-t. Szerintem a titkora mindenkinek szüksége van, ezért nem teszi közszemlére.
Vasemberről jelen állásvagyis a 200-as szám idején talán Thor tudja, hogy kicsoda. De ez majd még fog változni.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1327 Dátum: 2007. Október 07., 15:50:21 »
Kösz a jó sok választ!!
Megnéztem a képregényes szekrényemben: A The terminatix objective Avengers 2. és 3. száma van meg, talán ismered őket. Amit még elfelejtettem említeni, hogy van azért pár v3-as Iron Man-em is. És igen, az Ultron Unlimited kötet van meg.
És a 200-as számhoz még annyit hozzáfűznék, hogy Thor helyében én már elmondtam volna a többieknek, ki is Dr. Blake. Minek rejtegetni? Ezt nem értem...  Itt már tudják Vasemberről, hogy ő Tony Stark?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1326 Dátum: 2007. Október 07., 11:14:37 »
Na, kérem, szépen, jöjjenek a válaszok:

Egyrészt nagyon örülök, hogy ennyire tetszett a kree-skurll háború, szerintem is egy nagyon jó történet. Az alkotók nevében szerintem simán megköszönhetem a gratuláiókat.
Ricknek erről a különleges képességéről lesz még szó, a speciálok között található Mindörökké Angyalokban, de előtte még érdemes elolvasni majd a GVH-t is.
Góliát/Sólyomszem visszatérését nem tervezzük egyelőre leközölni, de már a következő, 98-as számban visszatért, de már ismét mint Sólyomszem. Kiderült, hogy miután megmenekült a skrulloktól, lezuhant az űrhajója valahol, és egy vándorkarnevál fogadta be, ahol íjászként dolgozott. Itt találkozott az amnéziás Herkulessel, akit visszavitt az Angyalokhoz, és ebből alakult ki a következő kaland, ami a 100. számban tetézett, amikor az összes addigi Angyal összeállt, hogy visszafoglalja Olümposzt Árésztól.
A keresett képregények listája már nem teljesen aktuális, azóta már egy rakás dolgot sikerült beszerezni.
Melyik Avengers miniből van 2 részed? Az említett, Avengers 57-58-ast is tartalmazó gyűjteményes pedig nem egy Ultron Unlimited című füzet, amiben pár Ultron megjelenés van? Mert az nekem is megvan, kedvelem nagyon.
A tervezett megjelenésekből pedig azért nem lett honosítva az a Pókemberes rész, mert helyette Energikon első megjelenését tettem be, hogy utána jöhessen az 57-58-as rész, Vízió megjelenésével. A belátható jövőben nem tervezem pótolni, bár nem rossz kis történet.
Jokaszta Ultron első kísérlete volt, hogy asszonyt készítsen magának. Elrabolta Darázst, akinek agymintáit akarta áttölteni Jokaszta robottestébe, ami részben sikerült is, de az Angyalok megérkeztek, és Jokaszta segítségével, akibe talán egy kicsit túl sok folyt át Darázsból - legalább is Ultron szempontjából - segítségével megállították őt, és megmentették Darázst.
Energikon már többször meghalt és feltámadt Legelőször egy Black Talon nevezetű vudu varázsló támasztotta fel, de a halála alatt teljesen átalakult, és ionikus energiából álló lény lett belőle. Utána, a Chronopolis oldalán is található Avengers v. 3-ban Wanda hozta őt vissza a halálból, a szerelme és varázslata segítségével. Ekkortájt a Force Works 1. számában történetk miatt volt halott. Most így hirtelen több halála nem rémlik.
Ms. Marvel pedig visszatért a Földre, bár megmondom őszintén, most nem emlékszem, hogy hogyan és mikor, pedig valami rémlik. Majd megpróbálok utánagondolni.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1325 Dátum: 2007. Október 05., 15:53:11 »
Nem v3, bocs. V2-őt akartam írni!

BA v1 #200: Szerintem ez a szám az egyik legjobb BA történet! Nekem nagyon tetszett a rajz és a sztori is. Lenne pár kérdésem: Ki az a Jokaszta? Energikon hogyhogy él? És Ms. Marvel visszatér még valaha a Földre? Előre is kösz a válaszokat és remélem majd válaszolsz az előbbi hsz-emre is, Farek.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 07., 10:39:55 írta benya11 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1324 Dátum: 2007. Október 05., 13:35:55 »
2 v3-as Thor? Nocsak, előfizettél az új sorozatra? Jó választás.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1323 Dátum: 2007. Október 05., 13:24:59 »
Na, elolvastam az Angyalok ünnepi, 97. számát!!
Kree-skrull háború befejező része: Meglepődtem, amikor kiderült, hogy Rick-nek van egy különleges képessége, de aztán kaptam rá választ. Ebben a számban főleg az a rész tetszett nagyon, amikor Rick a gondolataival "megidézi" gyermekkora szuperhőseit. Csak ekkor az volt picit fura, hogy Kapi akkor most egyszerre két helyen is van... Mar-Vell önfeláldozása igazán hősies volt. De nem lenne Marvel comics, ha nem támadna fel... Ezért megkérdezem: az angyalok valamelyik következő számában föl fog támadni Mar-Vell? És még egy kérdés: Rick Jones fog még szerepelni a további részekben? Bátran elmondhatom, hogy ebből a sztoriból nekem a finálé tetszett a legjobban. A történet végén elolvastam a figyelemfelkeltő kiírást, miszerint Góliát nem került vissza a Földre, és az Angyalok a következő sztoriban indulnak el a keresésére. Ezt a sztorit nem tervezitek leközölni itt a HálóZsákon? Ha nem, akkor légyszi elmeséled pár mondatban ezt a sztorit?
Elolvastam kree-skrull háború dossziéját is. Tetszett ez a részletes leírás mind az írótól és mind a rajzolótól is. Érdekesnek találtam ezt a három tehenes dolgot is. És mivel ennek a "három tehénnek" fent van az előzmény a Chronopolison, az F4 #2 személyében ezért majd azt is el fogom olvasni. Ja, meg tetszett ennek a kree-skrull gyűjteményes kötetének a borítója is.
Ezen a rövidített változaton picit meglepődtem. Szerintem teljesen felesleges... Örülök, hogy ti nem ezt, hanem a rendes verzióját fordítottátok a történetnek!! Ezért 1000 hála!
Most megtudtam, hogy milyen lenne, ha Uatu helyett Farek mesélné a What If-eket... Mekkora lenne már, ha Uatu szövegében lennének szmájlik is.  De mindenesetre kösz Farek, hogy ezt így röviden, tömören képekkel összefoglaltad. De meg kell mondanom, hogy nekem egyáltalán nem tetszett volna, ha ez a What If-es sztori lett volna a kree-skrull háború vége. Főleg Rick halála miatt...
Hasznos volt, ez a "10 BA ellenség" sztori is. Ezekből csak Űrfantomot, Thanos-t és Zémó Báróékat ismerem. De mostmár ismerem a többi ellenséget is.
Meg ez a leírás is tetszett az Angyalok kommunikártyájáról is. Eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen.
Kvazár sztori: Ez aranyos kis sztori lett szerintem. De viszont hasznos volt, mert megtudtuk, hogy Kvazár hogyan lesz BA tag. Kár hogy kimaradt az az oldal, amikor Kvazár fölemeli az Anygalok kúriáját, de sebaj. A végén még az tetszett, amikor Kvazár megkapja a kommunikártyáját. Rajta Bush aláírásával.  
Ez a levrov is tetszett, ennyi dologgal lettem okosabb.
A keresett képregényeid közül nekem nincs egy se. Nekem papíron összesen kb. 10 Avengers képregényem van. Van egy miniből 2 rész, 2 v3-as Thor, 1 Amerika Kapitány album, ami egy komplett történetet foglal magába, aztán van egy olyan albumom, amiben benne van a BA v1 #57-58 meg még két sztori. Na, kb ennyi van nekem papíron, azaz nem gépen.
Az utolsó oldalon ebben az ünnepi számban meg ugye azok a képregények voltak, amik már fent vannak a HZs-n. Kiszúrtam erről az oldalról, hogy az a szám még nincs honosítva, amelyiken Póki és pár Angyal pózol. Ez elsz honosítva valamikor?
Az ünnepi hsz-em  végére pedig: Köszönöm Michonak, Fareknek, Dórikának, Trollnak és még mindenkinek, aki részt vett ennek a számnak, valamint a többi BA képregénynek a készítésén!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 05., 15:51:28 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1322 Dátum: 2007. Október 04., 17:20:27 »
A BA 96 már valóban felpörget iaz eseményket, de annyira, hogy tulajdonképpen a 97 egy elég komoly huszárváűgással zrja le a történetet. Azért kíváncsi leszek, hogy az hogy fog tetszeni, pláne, hogy nagyon komoly ünnepi különkiadást szerkesztettünk akkor köré  
Rick pedig természetesen járt már a Negatív Zónában, hiszen amikor össze volt kapcsolva Mar-Vell-lel, akkor a helycserék esetén mindig ez volt a megoldás. Ha jól emlékszem.

IO: üdv ismét köztünk! Korábban már írtam, hogy nekem tulajdonképpen magával Magneto megoldásával volt leginkább gondom ebben a történetben. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Kitörölni az emberek előítéleteit? Ugyan már? Mint a Nyomás, Utána! című Bud SPencer-Terence Hill opusban, amikor a főellenség a számokat akarta kitörölni. [/span]Szóval nagyon komolytalannak éreztem. De a csaták, meg a motivációk jók voltak.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1321 Dátum: 2007. Október 04., 14:09:36 »
Végeztem a BA v1 #96-al is. Végre fényderült erre a Craddock-os dologra is. Rick járt már a Negatív Zónában? Ha igen, akkor mikor? A következő zsám, meg a végkifejlett lesz... Arról majd írok többet is.

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1320 Dátum: 2007. Október 04., 00:10:53 »
Elolvastam az X VS Angyalokat. Egész pofás kis történet. Föleg az Orosz hösök tecetek.
Nagymedve Élmunkás stb beteg fazonok..........sztem az oroszok ezen simán besértödhetek akortájt. Kicsit paródia jelegünek éreztem öket az Angyalok melet. Az meg amikor a maci visza változot    funy volt. szó szó Magnetó meg 1ravasz dög az x-ek lehetek volna talpraesetebek is,de hát ez a szuperhös tesztoszteron..........bunyózni márpedig kell  
De öszeségében tecet a sztori. a fordítást és beírást meg már nem is dícsérem mert:1elbízátok magatok, 2ugyis mindig tökéletes  mint most is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 04., 00:11:53 írta InteligensOgre »

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1319 Dátum: 2007. Október 03., 16:26:06 »
Kösz a választ, Farek. BA v1 #95: Most olvastam el. Ez a szám is jó volt, volt benne szó sok mindenről. Igaz, a kree-skrull háborút nem nagyon tanulmányozhattuk.  Először mikor az elején Vízió visszautasította Tritont, akkor azt hittem már, hogy ő is egy kree!! DE aztán beigazolódott, hogy a sejtésem nem igazán helyes... ilyenkor már nem tudja az ember, hogy mit higgyen.  Ebben a számban nem volt dokumentáció, de sebaj.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1318 Dátum: 2007. Október 03., 10:14:00 »
Na, hosszú napok vátolléte után végre visszajöttem.
A kree-skrull hábaorúban valóban voltak igen komoly fordulópontok, és tényleg, amikor az ember már azt hihetné, hogy vége, akkor kezdődik csak igazán, lásd a 91-es számot, illetve a következőket.
Az angyalok feloszlatásán annak idején én is nqagyon néztem. Modnom, mi van? Honnan kerül került elő ez a 3 Angyal, és miért csinálják? Aztán a következő számokban leesett, de akkor is komoly kis jelenet volt. Meg persze Vízió érkezése, amikor a 3 tehén lelőtte. Majd az utolsó számban olvashatsz egy rakás dokumentációt, meg extra dolgot, ott kiderül, hogy hogy is alakult ki a történet. A skrullokkal való kavarás elég jó volt szerintem, Carol-on egy kicsit meglepődtem annak idején.
Annak is örülök, hogy ennyire tetszenek a dokumentációk, azt hiszem, ezek is olyan dolgok, amik annak idején nagyon különlegessé tették a mi BA honosításainkat.

ja, és a GVH 19 része 3 hónap alatt ment le Amerikában.

És vanmég fent Angyali képregény, csak a korábbi felsorolásból kimaradt, mert az X-Men címek alól lehet letölteni: X-Men a Bosszú Angyalai ellen című 4 részes mini.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1317 Dátum: 2007. Október 02., 16:20:59 »
Elolvastam a BA v1 #94-et is. Tetszett ez a rész, meg az is, hogy a szám föl volt osztva 3 részre és mindegyik részt más rajzolta! De azért a sztori is alakul. Kíváncsi vagyok már a végkifejlettre.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1316 Dátum: 2007. Szeptember 29., 11:45:04 »
Most olvastam el a BA v1 91. számát, a Kree - Skrull háború folytatását. Mikor az utolsó oldalt is elolvastam, akkor ha nem tudtam volna, hogy lesz ennek a történetnek még folytatása, akkor azt hittem volna, hogy itt van vége ennek a sztorinak. Szerintem simán elment volna egy ilyen, 3 részes sztorinak is. De akkor nem az lenne a történet címe, hogy Kree - Skrull háború. Gondolom a következő részekben az Angyalok beleütik az orrukat a Kree-k és a Skrull-ok háborújába...  Ja és jut eszembe: elolvastam a füzet végén lévő dokumentációt, tetszett. Pár dolgot már én is tudtam, de párat még nem.

A GVH hány hónap alatt jelent meg Amerikában? Én arra tippelek, hogy 3-4.

Most végeztem a BA v1 #92-vel is. A borító elolvasása után kíváncsi voltam, hogy miért küldi el Amerika Kapitány, Thor és Vasember a többi tagot. Remélem hamarosan véget ér ez a tömeghisztéria is. A végén lévő dokumentáció ismételten tetszett, kösz. Azon a felsoroláson (amikor kiírták, hogy hányszor oszlott fel a csapat stb.)néhol nevettem is. Amikor olvastam, hogy összesen 5-ször oszlottak vel a BA akkor megnyugodtam, hogy hamarosan biztos újra összeállnak.

Ma, azaz hétfőn olvastam el a BA v1 #93-at. Jó volt ez a rész, végre megtudtuk, hogy azok az Angyalok akik feloszlatták a csapatot, valójában csak Kree-k voltak.Tetszett Hangya utazása is Vízió testébe. Meg kiderült a sejtésem is, miszerint az a Carol Danvers skrull volt. Meg a végén lévő, "boldog karácsonyt kívánó, BA-s" kép is jó volt!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 01., 14:24:19 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1315 Dátum: 2007. Szeptember 28., 23:29:50 »
Örömmel hallom!! Egyébként a GVH 19 részes, vagy még lesz több része honosítva??
A GVH alapvetően 19 részes. DE: mind az Amerika Kapitányban, mind pedig a Kvazárban voltak utórezgések, valamint volt egy 2 részes what if...? is. A Kvazáros utórezgést már olvashatod is a Chronopolis-on. A what if-et pedig a nem túl távoli jövőben tervezem.

Az Avengers rajzfilmmel kapcsolatban pedig nem fűzök túl nagy reményt, hogy készítenek belőle újat, de hátha egy élő szereplős film, amit már egy ideje rebesgetnek. Pláne, ha a DC tényleg belevág egy JLA filmbe, akkor lépniük kell.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1314 Dátum: 2007. Szeptember 28., 21:46:04 »
A GVH-nak (végre) vége, én is tartozom még egy olvasással, de egyre kétesebb, mikor lesz rá esélyem (ja, ha megkapom a központi letöltőlistámat ).
Mivel jelenleg az Angyalok a szupersztár-részleg és lassan jönnek a tagok filmjei, így nem csodálkoznék, ha lenne újabb BA-sorozat, de nagyobb esélyt látok arra, hogy ráfekszenek az Ultimates-vonalra.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1313 Dátum: 2007. Szeptember 28., 19:44:43 »
A távlati terveimben szerepel majd egy másik Angyalos what if... honosítása is, sőt, a GVH-hoz kapcsolódóan is van what if... szóval még az is jönni fog.
Örömmel hallom!! Egyébként a GVH 19 részes, vagy még lesz több része honosítva??

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1312 Dátum: 2007. Szeptember 28., 19:21:14 »
Hát, megmondom neked a frankót, túl sokat nem mulasztottál. Letöltöttem mind a 13 részt, gyarkolatilag az első évadot, de több már nem is volt. Mint Angyal rajongó, végignéztem egyszer, de annyira nem volt nagy szám. Nem tudom, hogy a képregények vajon teljesen a rajzfilm történeteit adták vissza, vagy valami újdonság is lehetett bennük.
Jó kérdés, még nem olvastam el. A rajz jól néz ki, de ahogy belelapoztam, nem tünt az sem egy nagy durranásnak. Ha gondolod, el tudom küldeni neked.
Viszont igazán készíthetnének mostanába egy újat, hiszen azért most már eleget fejlődtek ők is, bizonyítja ezt az Ultimate Avengers 1-2. Persze érthető, hogy tavaly egy új F4 rajzfilmsorozatot dobtak ki, hiszen az ment a mozikban, de én nagyon örünék egy új angyali sorozatnak is.
Jövőre majd egy új Pókember rajzfilmsorozatot fognak adni, aztán ki tudja, lehet, hogy eszükbe jut majd egy Avengers is valamikor. Szerintem jó lenne, bár kevés esélyt látok rá.
Lenyűgöző, hogy egy számmal a 60-70-es éevkből meg lehetne tölteni vagy 6 részt a maiakból.
Ezért is van nagyobb eszmei értéke az akkor képregényeknek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.