Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 917642 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1311 Dátum: 2007. Szeptember 28., 19:07:51 »
Idézetet írta: Sepi
Magát a rajzfilmet nem, de a képregényváltozatával már találkoztam.
Hát, megmondom neked a frankót, túl sokat nem mulasztottál. Letöltöttem mind a 13 részt, gyarkolatilag az első évadot, de több már nem is volt. Mint Angyal rajongó, végignéztem egyszer, de annyira nem volt nagy szám. Nem tudom, hogy a képregények vajon teljesen a rajzfilm történeteit adták vissza, vagy valami újdonság is lehetett bennük. A szintén akkorájt készült Batman és Superman sorozatok jobbak voltak. Viszont igazán készíthetnének mostanába egy újat, hiszen azért most már eleget fejlődtek ők is, bizonyítja ezt az Ultimate Avengers 1-2. Persze érthető, hogy tavaly egy új F4 rajzfilmsorozatot dobtak ki, hiszen az ment a mozikban, de én nagyon örünék egy új angyali sorozatnak is.

JA, és most érkezett meg a születésnapi rendelésm a Milehigh-ról, egy pár eredeti, meg jó pár a 70-es években újra kiadott Angyali történettel. Nagy részüket olvastam már Essential-okban, de azért színesben látni nagyon más. Lenyűgöző, hogy egy számmal a 60-70-es éevkből meg lehetne tölteni vagy 6 részt a maiakból.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1310 Dátum: 2007. Szeptember 28., 17:54:42 »
Idézetet írta: Farek
Amúgy ismered, vagy valaki ismeri az a razfilmsorozaotot, amit vagy 10 éve készítettek, és Avengers: United they stand néven futott?
Magát a rajzfilmet nem, de a képregényváltozatával már találkoztam.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1309 Dátum: 2007. Szeptember 28., 17:46:29 »
Idézetet írta: benya11
A most megjelenő Káosz című kötetben a BA v1 500. számától kezdődő történet lesz, ugye??
Igen, a Káoz az más néven az Avengers Disassembled (Angyalok, Oszolj!), ami az Avengers 500-503-as számokban futott. Majd novemberben jelenik meg egy kötetben a New Avengers 1-6. részei. Jók lesznek.

Nekem is az egyik kedvencem ez a what if történet, főleg a második fele miatt, hogy másként ugyan, de vannak dolgok, amik ugyanoda lyukadnak ki, mint nálunk. Az összes what if.. történet egy alternatív valóság, vagyis megtörtént ugyan, de nem 'nálunk', a fő Marvel univerzumban, hanem egy párhuzamos világban. Személy szerint egy nagyon jó sorozatnak tartottam a what if...-et, bár persze helyenként voltak itt is nem annyira sikeres részek. itt az oldalon is megtalálsz elég sokat, ami közül elfogultsággal telve tudom ajánlni a Bulldózerest. A kedvencem volt, és nagyon örültem, hogy fel tudtuk ide tenni. Csak a lényeg, hogy elolvasás előtt a tudnivalókat is elolvassa az ember.
A távlati terveimben szerepel majd egy másik Angyalos what if... honosítása is, sőt, a GVH-hoz kapcsolódóan is van what if... szóval még az is jönni fog.

Amúgy ismered, vagy valaki ismeri az a razfilmsorozaotot, amit vagy 10 éve készítettek, és Avengers: United they stand néven futott?

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1308 Dátum: 2007. Szeptember 28., 15:11:12 »
Mivel te is ajánlottad Farek, ezért az olvasást a What If v2 #5-el kezdtem. Az első oldal hasznos volt, mert felelevenítette, hogy nagyjából mi történt a BA v1 #9, 57-58 részekben. Az tetszett még benne, hogy az egészet ez az Uatu fickó mesélte. Meg még az is, hogy elmagyarázta, hogy ez csak egy alternatív verzió. A 2. rész ebből nekem jobban tetszett, mint az 1. Azért, mert ötletesnek találom, ahogy ebben az alterverzumban is végül Energikon agya lett Vízió testében. ármint ötletesen megmagyarázták. Az nem tetszett benne viszont, hogy picit összezavarodtam, a történet közbe, hogy "Ez akkor megtörtént vagy sem?". De azért jó volt.

A most megjelenő Káosz című kötetben a BA v1 500. számától kezdődő történet lesz, ugye??

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1307 Dátum: 2007. Szeptember 27., 19:00:35 »
Sepi: Ha klasszikus vonal alatt a 100 alattiakat érted, akkor egyelőre nem. Amit most elindítottunk, 200 fölött, nagyon rendben van nagyon sokáig. aztán ki tudja még, hogy mi alakul.

benya11: Várom.  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1306 Dátum: 2007. Szeptember 27., 13:36:11 »
Farek, kösz a választ!!
Majd minden elolvasott számról írni fogok ide, úgyhogy te is képben leszel, hogy hol járok.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1305 Dátum: 2007. Szeptember 27., 11:26:59 »
A klasszikus vonal továbbvitelét nem tervezed, egyébként? Mert mostanság jelenik meg odakint az Avengers Classic amiben sorban jönnek ki a régi Angyalok képregények reprintjei és így nagyon jó alapanyagot szolgáltatnak.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1304 Dátum: 2007. Szeptember 27., 09:17:30 »
Szia!
Jó újra látni közöttünk. Dicséretes, hogy valaki így beleveti magát, már megérte elkészíteni őket. Szóval:
Az olvasási sorrendet illetően szerintem elég egyértelmű a letöltés menüpont alatt található lista, hiszen ott sorszám szerint egymás után vannak felrakva a képregények. De a lényeg a következő:
A kree-skrull háború után van egy nagyobb ugrás, hiszen az Avengers 200-as számánál vesszük föl a fonalat, egészen a 202-ig. Itt volt egy kisebb kihagyás, mert nem voltak különösebben jók a történetek, ezért a 211-es számal folytatjuk (ebben van egy összefoglaló a kimaradt számokról), és jelenleg a 216-osig van kész. A 217-es is le van már adva, de még a feljavított verziót várja Dórika, hogy beírhassa.
Jelenleg itt tartunk, és ezt szándékozom folytatni, de ez nem a végét jelenti, hiszen korábban már felkerült az oldalra a 221-es szám.
Ezenkívül szintén korábban már felkerültek a 281-285-ig lévő számok, mert azok a régen magyarul is megjelent Ostrom című történet folyománya. Ez után következik a GVH.
Időrendben közben van, de mivel nem függ össze, ezért nyugodtan lehet utána olvasni a nyugati parti Angyalok 4 részes első sorozatát.
A speciálok közül egyet azért érdemes már közben elolvasni, ez pedig a What if V2/5. "Mi lett volna, ha VÍzió elpusztítja a Bosszú Angyalait?" Ezt azért, mert gyakorlatilag a BA 9, és 57-58-as történetek egy alternatív verziója.
Na, nagyjából ennyi.
A magyarul megjelenő köteteket valóban ajánlom a figyelmedbe, és mindenkiébe.
A karácsonyi meglepetésre pedig megéri majd várni, igazán jó kis dolog lesz,

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1303 Dátum: 2007. Szeptember 26., 20:57:28 »
Hali Farek!

Egy ideig nem jártam a Hzs-n, de most már újra itt vagyok és olvasom a BA képregényeket. Most szám szerint, az Avengers v1 91. számánál járok. Az összes BA képregényt szándékszom elolvasni az oldalról.  (a specialokat majd késÅ‘bb) Na szóval, arra kérnélek Farek, hogy leírnád nekem, hogy hogyan tovább? Annyit tudok, hogy befejezem a Kree - Skrull hábórut, de azután megyik Ba-t olvassam? Melyikek jönnek idÅ‘rdendileg elÅ‘bb? A kérésem egyszerűbben: légyszi írd le, hogy a Kree - Skrull háború után megyik BA-kat olvassam. De az összeset írd le légyszi, ami az oldalon található. A GVH-t elég csak úgy írnod, hogy GVH. Remélem érthetÅ‘ volt a kérésem. Ha igen, akkor légyszi válaszolsz mihamarabb? KÖSZ!!  

Az ebben az évben megjelenÅ‘ két BA kötetet én biztos, hogy megveszem!! Már nagyon várom Å‘ket!!

Hm, ez a karácsonyi-nagy dobás felkeltette az érdeklÅ‘désemet.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Szeptember 26., 20:59:02 írta benya11 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1302 Dátum: 2007. Szeptember 08., 11:21:20 »
Idézet
És bár még messze van a karácsony, de azért azt elárulhatom, hogy arra egy nagyon nagy dobással fogunk készülni.
Ezt tanúsíthatom. Olyan nagy lett az a dobás, hogy kénytelenek voltunk félbevágni.  De így is talán az oldal legkeményebb munkája lesz. De addig is mindenki olvasgasson Angyalokat (is).
Köztük nekem se ártana talán lassan...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1301 Dátum: 2007. Szeptember 08., 11:14:05 »
Ejnye emberek! Az egykoron egyik legnépszerűbb képregény fóruma pang? Ajjaj!
Sajnálatos módon mostanában kicsit belassultak az honosítások ezen a vonalon, hiszen mindenkinek van saját munkája, amiből ezt a hobbiját fedezi   de azért igyekszünk. És bár még messze van a karácsony, de azért azt elárulhatom, hogy arra egy nagyon nagy dobással fogunk készülni. Addig meg jönnek majd a sima Angyalok, és a következő történet komoly változást fog jelenteni hőseink, és főleg Pym életében.

Mellesleg itt is ajnálmo mindenkinek, hogy a börzére megjelenő BA kötetből, valamint a novemberiből is ne felejtsen el venni egyet, hiszen nagy esemény ez az Angyalok életében! Saját cím alatt, saját füzetben!

Ha pedig valakinek kérdése van az Angyalokkal kapcsolatban, mert esetleg még nem ismeri őket, vagy csak nekem akar fejtörést okozni   az nyugodtan tegye csak fel!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1300 Dátum: 2007. Augusztus 30., 09:07:06 »
Idézetet írta: Sepi
Igen, még én is olvastam a régi Marvel Extrában (azt hiszem abban volt) a róla készült dokumentációt, de azért nem gondoltam volna, hogy például Thor kalapácsát csak úgy el tudja tüntetni, még ha az is molekulákból áll. De mint mondtam, ettől függetlenül jó ez a történet, csak mást vártam volna. Ami viszont még érdekes, hogy Tony hogy tudott összedobni egy olyan kis mütyürt olyan rövid idő alatt megfelelő szerszámok nélkül, pláne a páncéljából, ami ugyebárt szerte foszlott a Molekulaember által?
Erős a gyanúm, hogy annak a Molekulaemberes leírásnak azon részei eme történet alapján születtek meg.
Tony-t illetően pedig egyrészt említette, hogy valami maradt a páncélja maradékából, amit felhasznált. Másrészt lehet, hogy az ottani gépekből is felhasznált ezt-azt. Harmadrészt erős a gyanúm, hogy tanácsot kért Forge-tól
Viszont nekem az nagyon tetszett ebben, hogy nem a kézenfekvő megoldást választották, és azzal a mütyürrel intézték el, hanem még komolyan meg kellett vele küzdeniük.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 30., 09:08:03 írta Farek »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1299 Dátum: 2007. Augusztus 30., 06:37:06 »
Idézetet írta: Farek
Sepi: nem tudom, engem annyira nem hökkentett meg, hogy Molekulaember eltüntette a dolgokat, mert ő azért valóban iszonyatosan tápos. gyakorlatilag szinte a Túlontúlival volt egyenlő, (és most nem az Illuminati-s Túlontúli gyalázatra gondolok), vagyis szerintem komolyabb gond nélkül mehetett volna ölre Galaktusszal.
Igen, még én is olvastam a régi Marvel Extrában (azt hiszem abban volt) a róla készült dokumentációt, de azért nem gondoltam volna, hogy például Thor kalapácsát csak úgy el tudja tüntetni, még ha az is molekulákból áll. De mint mondtam, ettől függetlenül jó ez a történet, csak mást vártam volna. Ami viszont még érdekes, hogy Tony hogy tudott összedobni egy olyan kis mütyürt olyan rövid idő alatt megfelelő szerszámok nélkül, pláne a páncéljából, ami ugyebárt szerte foszlott a Molekulaember által?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1298 Dátum: 2007. Augusztus 29., 23:19:35 »
Szerintem sincs kint a Csúcsbiztonság 3. Szóval jöhetne máááááár  

Sepi: nem tudom, engem annyira nem hökkentett meg, hogy Molekulaember eltüntette a dolgokat, mert ő azért valóban iszonyatosan tápos. gyakorlatilag szinte a Túlontúlival volt egyenlő, (és most nem az Illuminati-s Túlontúli gyalázatra gondolok), vagyis szerintem komolyabb gond nélkül mehetett volna ölre Galaktusszal. Nem azt mondom, kemény volt, de nem teljesen alaptalan, legalább is a számomra.
A vége megoldás pedig szintén elfogadható volt számomra, mert Molcsi valójában mindig is tényleg egy kisebbrendűséggel küzdő kisember volt, nagyon labilis személyiséggel, akinek nyilván Vulkána vette el a szüzességét   , és akit szerintem simán meg lehetett győzni. Basszus, bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Holdkő karmai közé kerül...
De ez csak az én véleményem. Ha valakinek van más, ne habozzon megosztani!

Nem elérhető Remy

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1297 Dátum: 2007. Augusztus 29., 17:00:30 »
Hát talgaby végignéztem az összes hírt de nem találtam meg a harmadik részt.A másodikat megtaláltam azt még 2004. 11. 25. -én(csütörtök) rakta ki Micho de azóta nincs Csúcsbiztonság story kirakva.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1296 Dátum: 2007. Augusztus 29., 16:47:02 »
Na, egy kis véleményezés az oldal egyik legnépszerűbb képregényéről. Egyszerre elolvastam az utolsó két részt és ez is jó volt, bár kiváltott belőlem néhány érdekes pillantást. Elsőnek amin nagyon meglepődtem, az az volt, hogy hogyan tudta Molekulaember ennyire egyszerűen eltüntetni a hősök "szerszámait". Még Vasember páncélja oké, Kapinak a pajzsa már egy kicsit érdekes, hiszenazért elég sokmindent kiállt már az a pajzs, még talán ennél nagyobb "csapásokat" is. Viszont az Utazó deszkája és Thor kalapácsa már túlságosan is nagy dolog, ahoz, hogy egy Molekulaember csak úgy eltüntesse. Még akkor is ha Molekulaember nem egy pehelysúlycsoportú ellenfél. A Fantasztikus Négyes is csúnyán leszerepelt ebben a történetben, ennyi erővel kár volt belevenni őket, hiszen ugyanezt el lehetett volna játszani a katonákkal is, hogy megpróbálnak betörni a kupolába, de aztán elmossa őket a víz. Na mindegy. Aztán a másik megmosolyogtató dolog a történet vége volt. Hiszen egy kicsit túl összecsapottnak tűnik az, hogy Tigra pár szóval máris jó útra térití az eddig hatalmas, világelpusztításra törő gonosztevőt. Ezt el lehetne játszani az összes rosszfiúval a Marvel univerzumban. "Hé, Vörös Koponya! Te csak egy nyomi voltál eddig, de most már inkább legyél jófiú és építsünk lakótelepet!" Egy kicsit érdekesen nézne ki.  Viszont azért megnéztem volna, hogy mi lett volna ha Molekulaember végül felfalta volna a földet. Utánna, mint egy bolygó keringett volna csak úgy a Nap körül tök egyedül a hülye kalapjában, mint Ego.  
A másik ami igazán felkeltette a figyelmem, az Tony Stark reagálása a végén. Így utólag már nem olyan meglepő a dolog, de azért eddig nem gondoltam volna, hogy ekkoriban meg tudott volna ölni akárkit is. Bár gondolom, hogy ővele csak az átlag embert akarták ábrázolni az író, mert valószinűleg sok ember ugyanezt tette volna, ha ilyen eset forgott volna fent. Persze az is egy érdekes dolog, hogy hogyan is oldották volna meg a dolgokat, ha Tigrának nem sikerül a síró-pityogó Molekulaembert jobb belátásra bírnia. Persze aztán, mint láthatjuk happy end lett a vége, mindenki visszakapta azt ami járt neki (a fent említett dolgokból kiindulva ez is egy érdekes momentum), csak Tony kapott szabadidőruhát. Még örülhetett is, hogy nem egy piros-sárga kávéfőzőt kapott a páncélja helyett, amennyire a Molekulaember ért ezekhez a bonyolult szerkezetekhez.  
Tigrát én is sajnálom, hogy kilépett, de azért majd látjuk őt még viszont.  
Szóval nagyszerű kis munka volt ez a honosítás is, az apró alkotói bakik ellenére is. Köszi Dórika, Farek és Galen, hogy olvashattam ezt a történetet is.    

(Egy kicsit hosszúra sikeredett ez a hsz, még a fórumból is kilépett a profilom, mire befejeztem. Még szerencse, hogy előtte kiraktam vágólapra.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1295 Dátum: 2007. Augusztus 29., 09:13:01 »
A harmadik rész mintha már kikerült volna (csak a belső letöltőben nem látszik, annak a frissítése vmiért hónapok óta elmaradt). Nézz körül a régi hírek között, én úgy emlékszem, már kiraktuk.
Ha mégsem, bocsesz. Akkor ez esetben van egy aprócska adminisztrációs gond errefelé...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Remy

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1294 Dátum: 2007. Augusztus 28., 18:36:20 »
Hy!

Hatalmas köszönet az eddigi angyal történetekért.Hmm már alig várom a Nyugati parti történeteket.
Egy kérdésem lenne csak.Van rá esély hogy a Csúcsbiztonságot az idén folytasátok?(csak kíváncsiságból kérdem mer már régóta várom a folytatást)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 28., 18:37:23 írta Remy »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1293 Dátum: 2007. Augusztus 27., 22:19:16 »
SithLord, galamb: köszi szépen a köszönetet (na, ez szép kis kép), szívesen. Örülök az első fecskéknek, de remélem, lesznek még   , halljátok ti mind?
Az a szabadidő ruha tényleg nagyon humoros volt. Tigrából pedig majd láthatsz eleget, galamb, csak egyszer jussunk el az nyugati partra. De az még azért egy kicsit arrébb van.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1292 Dátum: 2007. Augusztus 27., 19:58:31 »
Hát sajnálom, hogy Tigra ilyen hamar lelépett de azért jó rész volt, jó honosítással, Köszönöm!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1291 Dátum: 2007. Augusztus 27., 08:56:50 »
Üdv! Köszönet Fareknek,Dórikának és Galennek az új Angyal történetért  az a vasember szabad idő ruha haláli volt   Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1290 Dátum: 2007. Augusztus 27., 03:54:46 »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1289 Dátum: 2007. Augusztus 10., 18:25:45 »
Akkor ideje új fordítókat toborozni!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1288 Dátum: 2007. Augusztus 10., 18:15:47 »
Nn, így is túlvállatam már magam.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1287 Dátum: 2007. Augusztus 10., 17:55:29 »
A Vasembert mondjuk csinálhatnád te.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1286 Dátum: 2007. Augusztus 10., 17:18:16 »
Már csak a Vasemberre kell vki, és akkor a ComicSquad MA Pókemberével együtt teljes a kínálat.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1285 Dátum: 2007. Augusztus 10., 16:46:55 »
A Hulkot már elolvastam és tetszett. szerintem még ma leszedem és megnézem az F4-ket is. Ja és írtam Sepinek, hogy felőlem mehet a fordítás, de legkorábban október környékén, mert előtte még van pár dolog. szóval már csak Fareket kell meggyőzni és egész kis MA univerzum lesz itt a HZS-n!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1284 Dátum: 2007. Augusztus 10., 16:09:19 »
Küldjek eredetiben?  
(Hm, nem, előtte olvasd csak el azt a kettőt. Nagyon szépek, nagyon jók... )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 10., 16:09:53 írta talgaby »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1283 Dátum: 2007. Augusztus 10., 16:04:28 »
oké, bele fogok nézni, de már nem is tudom mióta nem olvastam honosított képregényt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1282 Dátum: 2007. Augusztus 10., 12:27:01 »
Nagyon röviden és tömören a legjobb jelenlegi Marvel-alterverzum (bár ha a 616-ban így folytatják, a legjobb Marvel-univerzum lesz...). Elvileg a 3-9 éves korosztálynak íródik, ennek ellenére élvezhetőbb bárminél. Klasszikus, egyfüzetes történetek, semmi háttérben húzódó megaszál, könnyed kis olvasnivalók. Kukkants bele az F4-ekbe, kettő már kinn van belőlük, olyan a Hulk is.