Hm, közben nekem eszembe jutott, hogy még nem is olvastam azt a #215-öt... gyorsan be is pótoltam.
Szelemlovas kergetése után azért most már kicsit "Angyalibb" szintre emelték a dolgokat, szépen megkapták a nyakukba az F4 egyik kedvenc játszópajtását. Bár azt nem egészen értem, hogy miért az Utazó érintése kellett hozzá, hogy a molekulaember rájöjjön, kijöhetett volna a pálcájából, de ő tudja. Tigra aranyos volt a számban, bár eléggé bizonytalan is a múltkori eset miatt. Kár, bár később úgyis visszatér még a magabiztos belevaló cicuska is. Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Reece miért döntött úgy, hogy galactust játszik, de legalább adott egy jó kis fejtörőt az angyaloknak (kíváncsi vagyok, hogy úszták meg ezt a kilapítást... bár nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az Utazó testét nem lehetett összenyomni, és ezért kibírták mind. Remélem, Tigra egymaga menti majd meg a világot a következő számban, jót tenne az önbizalmának, végre megint a régi lehetne.
A fordításssal gond nincs (kivéve, hogy rovairtónak adva ki magát egereket keres, az inkább rágcsálóirtás, ha meg "pest" volt, akkor kártevő...), hozta a szokott minőséget. A beírásról meg már úgyse lehet sokmindent mondani... Ja, és tetszett a bevezető szöveg, főleg a második utóirat. Legalább megtudtam végre, hová tűnt egy hétre mindenki...