Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 917720 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1281 Dátum: 2007. Augusztus 10., 11:19:44 »
Idézet
Ha majd esetleg beindul a Hulk cím, arra meg megpróbálom beszervezni sámson dokit.

Heh, csak nem engem emlegetnek itt kérem? ilyen kapós lettem? elfogytak a HZS-s fordítók?   egyébként kíváncsi lennék ezekre az Adventures címekre. Az igazat megvallva még egy számot sem olvastam el belőlük....

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1280 Dátum: 2007. Augusztus 09., 23:53:05 »
Hm. Meggondolandó. Meg is gondolom, oké?
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1279 Dátum: 2007. Augusztus 09., 22:53:59 »
HA tudnál rá időt szánni, akkor én is tudnék rá szánni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1278 Dátum: 2007. Augusztus 09., 22:28:52 »
Hát HA! tudnék esetleg idő szánni erre is, ki lenne az, aki beírná? Nem szívesen terhelném már Dórikát tovább.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1277 Dátum: 2007. Augusztus 09., 17:59:54 »
A Hulkra akár most is befűzhetnéd, legalább akkor azzal a féleéves lemaradást leszámítva egészen képben lehetnénk. Nincs áthallás a címek között (na jó, egy volt eddig a Póki és F4 között), úgyhogy mindegy, mikor jönnek ki a számok nálunk, ha tényleg beindul... (Pláne, hogy a Vasemberes és a Hulkos sorozatok is ott bőven az Avengers előtt játszódnak, talán évekkel is.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1276 Dátum: 2007. Augusztus 09., 17:41:03 »
Plussz jól mutatna az oldalon a Marvel Adventures F4 mellett. Ha majd esetleg beindul a Hulk cím, arra meg megpróbálom beszervezni sámson dokit.  Így egészen szép kis MA gyűjtemény lenne itt az oldalon.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1275 Dátum: 2007. Augusztus 09., 17:17:36 »
Nem akarnád fordítani is...? A legjobb jelenlegi Adventures-cím, csak sose tudtam, hogy vehetnélek rá a honosítására...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1274 Dátum: 2007. Augusztus 09., 16:59:07 »
Na, emberek és egyéb életformák. Egyrészt hamarosan jön az Avengers 216, amiben megláthatjuk, hogy valóban beteljesült-e az Angyalok végzete Molekulaember ellen (súgok: a sorozatuk még jelenleg is fut, szóval nagy összegekben ne fogdajatok ellenük   )

A másik, hogy tegnap az Eduárdban nagy meglepetésemre beszereztem vagy 7 darab Marvel Adventures: Avengers-t. Nem tudom, hogy ki az, aki ismeri esetleg, de szerintem nagyon jó! Abszolút könnyed, de mégsem gyermeteg, korrektül megrajzolva, jó poénokkal. Éppen most olvasom, amikor megjeleik Ego, az élő bolygó és az Angyalok elindulnak, hogy kiderítsék mit akar, meg megállítsák, mielőtt zavart okoz a Föld ökoszisztémájában. Banner összedob egy fordítógépet, ami az Ego által sugárzott jeleket fordítja le, és kiderül hogy Ego-nak nagyon megtetszett a Föld, és udvarol neki!!! "Hm, mit keres egy ilyen szép kis kékség egy ilyen helyen?" "Tudok egy király kis helyet a Centauri galaxisban!" - Mire VAsember reagál: "Korai még előjönni az autókázással!" Nagyon komoly!     Tudom ajánlani mindenkinek.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1273 Dátum: 2007. Július 20., 15:40:12 »
Azért nem találtam sehol. Kösz
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1272 Dátum: 2007. Július 20., 15:26:37 »
Az YBK-n volt, leszedték, amikor kiderült, hogy a Kingpin kiadja év végén.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1271 Dátum: 2007. Július 20., 15:25:39 »
Érdeklődnék, hogy az Új bosszú angyalaiból is lett honosítva valahol, nem? tudjátok merre találom? előre is kösz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1270 Dátum: 2007. Július 19., 15:59:01 »
Mindig csak ez a kötekedés... nem csoda, hogy a Vessző Birodalom is folyton hadat üzen...

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1269 Dátum: 2007. Július 19., 14:29:42 »
Mi ez a Galaktuszozás már megint ?   ...sajnos a sztoryt még nem olvastam, de ez a szó kiégette a retinámat...  

Magyarul sose lett legalaktuszozva...  ....kéremszépen Galactus-per volt stb. nem Galaktusz-per, vagy Galakaktusz-per....

ejej...

Fairlight voltam

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1268 Dátum: 2007. Július 17., 19:19:38 »
Ennek inkább Dórika a megmondhatója, de szerintem hamarosan.
Na, most beszéltem vele, valószínűleg jövő héten meglesz a frissítés, és megtudhatjátok, hogy hogyan is alakul az Angyalok sorsa a Molekulaember ellenében.

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1267 Dátum: 2007. Július 12., 14:28:54 »
Üdv mindenkinek a Hegyalja fesztívál internet sátrábol.
tetszik a megoldás olyan békés. Pedig igazán öszeveszhetnének az elsöbségi kérdésekben.
Hiába beszél belölem a kisördög/vagy az alkohol/.
Mikor frisültök???? én má naon fris vook

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1266 Dátum: 2007. Július 11., 20:09:37 »
Gorgonita: tökéletes megoldása a helyzetnek. Le a kalappal!  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1265 Dátum: 2007. Július 10., 22:44:56 »
Gondolkoztam a felvetett problémán és a következőre jutottam. A FF figyel lefelé. Vakondember, Namor, Lávaemberek, Magma. Az AA kémlel körbe: Doom, Fisk, Magneto, Zemo. A JLA meg felfele: Galactus, Darkside, Skrull, Kree.  Eztán már csak az olyan belső fenyegetésektől kellen tartaniuk, mint Cadmus, Shield, de azokra meg figyelnének kívülről a Kívülálló X-Menek.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1264 Dátum: 2007. Július 10., 16:58:07 »
Bár az igazsághoz hozzá tartozik még szerencse h balfék, mert külömben legyözhetetlen ellen fél lenne. Elég durva az ereje kb mindenható föleg a TH után térgörbítés miegymás, verekedj má vele te. Még jó h megtalálta a szerelmet(eszeveszet nagy papucs let belöle), de az is igaz hogy aVulkán csaj meg rajong érte bár nem toom mit eszik rajta, hacsak a mindenható eröt nem

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1263 Dátum: 2007. Július 10., 16:36:07 »
Na igen kétség kívül az univerzum leghatalmasab balféke

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1262 Dátum: 2007. Július 10., 15:31:33 »
No igen, de azt hittem, eddigre már kinőtte először a kisebbrendűségi komplexusát. De akkor valószínűleg még csak ezután fog elmenni először egy pszichiáterhez. Fantáziája sose volt nagy, erre magyarázatot ad az eredettörténete, meg a későbbi felbukkanásai is. Inkáb azért csodálkozom, mert sehol máshol nem láttam ilyen nagyzolónak, amikor végre megállapodott, akkor is szépen éldegéltek Vulkánával Denverben (jó, aztán legyőzte a Túlontúlit, alkotott egy új univerzumot, meg létrehozta később Kozmoszt, de az egyik se az ő ötlete volt, mindig visszatért a köznapi dolgaihoz).

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1261 Dátum: 2007. Július 10., 15:21:42 »
Azért akar Galaktuszt jácaani mert az Utazó beszélt neki róla és megtecet a gyökérnek, mivel ö olyan piti  nem jutna eszébe ijen frankó ötlet ezért mást utánoz.
Most pl Galaktuszal bróbálja kezelni a kisebségi komplekszusát meg a balfékségét.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 10., 15:25:23 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1260 Dátum: 2007. Július 10., 15:10:59 »
Hm, közben nekem eszembe jutott, hogy még nem is olvastam azt a #215-öt... gyorsan be is pótoltam.
Szelemlovas kergetése után azért most már kicsit "Angyalibb" szintre emelték a dolgokat, szépen megkapták a nyakukba az F4 egyik kedvenc játszópajtását. Bár azt nem egészen értem, hogy miért az Utazó érintése kellett hozzá, hogy a molekulaember rájöjjön, kijöhetett volna a pálcájából, de ő tudja. Tigra aranyos volt a számban, bár eléggé bizonytalan is a múltkori eset miatt. Kár, bár később úgyis visszatér még a magabiztos belevaló cicuska is.  Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Reece miért döntött úgy, hogy galactust játszik, de legalább adott egy jó kis fejtörőt az angyaloknak (kíváncsi vagyok, hogy úszták meg ezt  a kilapítást... bár nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az Utazó testét nem lehetett összenyomni, és ezért kibírták mind. Remélem, Tigra egymaga menti majd meg a világot a következő számban, jót tenne az önbizalmának, végre megint a régi lehetne.
A fordításssal gond nincs (kivéve, hogy rovairtónak adva ki magát egereket keres, az inkább rágcsálóirtás, ha meg "pest" volt, akkor kártevő...), hozta a szokott minőséget. A beírásról meg már úgyse lehet sokmindent mondani...  Ja, és tetszett a bevezető szöveg, főleg a második utóirat. Legalább megtudtam végre, hová tűnt egy hétre mindenki...

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1259 Dátum: 2007. Július 10., 14:06:24 »
Na mikenem vanak, jó kis macskasimogató   nyam nyam.... na szóval ezúton is kerestetik az a hölgy-kényeztetés véget,tejben vajban füröszteni- aki valamijen szinten hasonlít Tigrára.
Jelentkezését sok szerettel várjuk

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1258 Dátum: 2007. Július 10., 12:09:17 »
The Unofficial HandBook of Marvel Comics Creators, avagy ez itten, ni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1257 Dátum: 2007. Július 10., 11:54:56 »
Idézetet írta: talgaby
Jó, én is hülye vagyok, minek van ott az UHBMCC...
Tényleg, minek is? Ja, és egyáltalán mi az az UHMBCC   ?

Ha lehetne BA-t rendelni, akkor mindig, amikor állathiányba ütközöm, bekérném Tigrát, és órákon át simogatnám a finom kis bundáját...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1256 Dátum: 2007. Július 10., 10:28:27 »
Nem tudom, melyik WI, a NewGenen volt fenn egy darabig a kétharmada...
Jó, én is hülye vagyok, minek van ott az UHBMCC... What If v2 #34 - What If no one was watching the Watcher?
Egyébként meg a komplett gárdáról van még kép, ott a Disassembled, amikor egy duplaoldalon összegyűlnek a még élő volot és jelenlegi tagok. Nem éppen kevesen vannak...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 10., 10:29:30 írta talgaby »

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1255 Dátum: 2007. Július 10., 10:25:32 »
Hmmm hol lehet boszúangyalt szerezni. Othoni szolgálatra kene vagy 2 az erösebek közül mert a szobám kitakarításához iszonyatos bátorság és erö kellene......jöhet mongyuk Tigra +Tüzcsillag pluszba
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 10., 10:25:58 írta InteligensOgre »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1254 Dátum: 2007. Július 10., 10:03:56 »
Idézetet írta: talgaby
Ha nagy tömeg kell, ott az a What If, amiben egy rakás marhaságot hoztak direkt össze, abban volt az, hogy mindenki, aki Bosszúangyal volt, az is maradt, voltak vagy százan, mikor nekiindultak...
Hm, ez melyik Waht if...? Ezt nem ismerem.
Egyébként az Avengers v1. 100. számában valóban megvalósult az, amit írtál, ugyanis hőseink elindultak Olümposzt ostromolni, és mindenki, aki valaha is Angyal volt addig, megjelent. És meglepő módon, akkor még nem voltak olyan túl sokan. Talán egy tucatnyian, ha voltak? Megpróbálom összeszedni. Szóval:

Vízió, Fekete Lovag, Vasember, Herkules, Fekete Párduc, Skarlát Boszorkány, Hulk, Amerika Kapitány, Bajvívó, Higanyszál, Thor, Sólyomszem, Hangya, Darázs.

Tévedtem, voltak vagy 14-en. Ami szerintem 100 szám alatt nem olyan nagy gáz.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1253 Dátum: 2007. Július 10., 10:00:44 »
JóJó ott a pont valóban szivatta öket Forgószél, de inkáb saját magukat. De sztem tény ami tény eröben téleg a legnagyobb felvonulás. A Whatif meg csak szimplán megse történt  
De jó egyebasza akor téleg töben volta..........Apropó kiaz a Sentry?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 10., 10:01:42 írta InteligensOgre »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1252 Dátum: 2007. Július 10., 09:43:14 »
Ha nagy tömeg kell, ott az a What If, amiben egy rakás marhaságot hoztak direkt össze, abban volt az, hogy mindenki, aki Bosszúangyal volt, az is maradt, voltak vagy százan, mikor nekiindultak...