Szerintem a leggyengébb Sólyomszem. Pláne hogy most a JLA esetében is idegel, hogy ijjászgyerek belefért, de Cyborg nem.
A legjobb csapat: Cyclops, Ororo, Árnyék, Colossus, Wolverine...
Na jó. Csa viccelek: Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, Thing.
Oké. Tudom inkább a régi Avengersekre vonatkozott a kérdés, de az én kedvenc felállásom a New Avengers volt. Kár hogy az szétugrott a Civil War miatt. Cap, Vas, Spidey, Wolverine, Cage együtt nálam nagyon ott voltak. Ronin is bejött, csak dögösebb ruci kellene neki. Olyan mint Elektráé. Más nem is kellene. Sentry és Thor meg mehetne valami mesefilmbe.
Valami hasonlót hoznék össze JLA fronton is, ott főképp az ötletes idegenekre építkezve, hamár úgyis egy űrállomásról védik a Földet. Superman, Hawkwoman, Martian Manhunter, Csillagfény, Cyborg, Katana biztos benne lenne. De ott is vissza kellene venni, sok agyontápolt karakterből is, mert öli hangulatot hogy mindenütt ott vannak félmásodperc alatt. Nem birom a sok halálból visszahozott nagy öreget sem. A Zöld Lámpások közül is valamelyik újabbat választanám, Hal Jordan meg nyugodjon békében.
És kisebb horderejű történeteket írnék rájuk. Nem kell mindig megmenteni hat realitást. Elég egy sima kis helyi felfordulás is, ha ülnek a poénok. Cadmus, Civil War, Kingpin. Kellenek ennél jobb ellenfelek?
Egyébként hogy legyen egy másik téma is. Néha eszembe jut milyen lenne, ha a két kiadó egyesülne. A JLA vinné a galakttikus ügyeket, az Avengers meg a helyi szupergonoszokat osztaná. Édekesek lennének a crossoverek, vendészereplések, stb. De nem biztos hogy hosszútávon jó lenne, mert megszünne a verseny. Most is várom, hogy mikor látják már be a DC-nél, hogy valamit lépniük kell erre a felemás Civil War-ra, mert nagyon gyengén muzsikálnak a régi trükkök.
Vagy csak szerintem?