Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 917319 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1251 Dátum: 2007. Július 10., 08:35:24 »
Idézetet írta: InteligensOgre
A leg eröseb felálásuk pedig sztem a vol3ban Amikor DeLaFey kisaszony ellen menek vanak vagy 39en vagy mégtöbben  
Ennyien bárkit eldózerolnak.
Hááát... jussno akkor eszedbe a 4. szám, ahol bebizonyosodik a "kevesebb több" elve, amikor Forgószél megszívatja őket.  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1250 Dátum: 2007. Július 10., 03:49:45 »
Huh fiúk nagyon elöre szaladtatok legalábis nekem, a JL el még csak barátkozom így aról nem sok  mindent tudok mondani. Na igen sztem az F4 nek hiányozna hogy nem menthetik meg a világenyetemet. Meg aztán úgyis megtalálja öket a gebaz    szal kár lene tiltakozni is
Lelki szemeim elöt feldereng ahogy Supermen alkudozik Richardszal 1térkép felet hogy ki hol illetékes   Megérne 1 füzetet. A leg eröseb felálásuk pedig sztem a vol3ban Amikor DeLaFey kisaszony ellen menek vanak vagy 39en vagy mégtöbben  
Ennyien bárkit eldózerolnak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1249 Dátum: 2007. Július 09., 18:50:51 »
Bajvívót én inkább felejteném, Pokolcica meg tényleg lemaradt. Ő aranyos volt, Tigra még vadabb verzióban.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1248 Dátum: 2007. Július 09., 18:37:27 »
Idézetet írta: talgaby
Na jó, komolyra véve... a kissé fura Sólyomszemet leszámítva inkább a v2 első összeállítása, Kapi, Thor, Vasfej, Boszi, Vízió.
Lehagytad Bajvívót és Pokolcicát (  ).
De egyébként nem rossz, nem rossz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1247 Dátum: 2007. Július 09., 15:52:42 »
Reed is örülne, mert csakis a tudományos munkájával törődhetne, meg a családjával, amikor Sue eszébe jutattja, hogy az is van neki. Egyedül Ben és Johnny volna kérdéses, Ben biztosan unatkozna eleinte (amíg meg nem kérné végre Alicia kezét), Johnny meg tuti beállna vmi szuperhősbandába.

Legjobb összeállítás... hm, Vadóc volt tag?  Nem? AKkor nem volt olyan.
Na jó, komolyra véve... a kissé fura Sólyomszemet leszámítva inkább a v2 első összeállítása, Kapi, Thor, Vasfej, Boszi, Vízió.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1246 Dátum: 2007. Július 09., 15:30:39 »
Sue legalább is biztosan. No de Reed? Még a végén kérné felvételét az AIL-be, hogy ne unatkozzon olyan sokat otthon. Viszont lehet, hogy Plastic Man/Gumiember, meg a többi hasonló képességű figura zokon venné és  

Legjobb összeállításnak nekem nagyon teszett az, ahogy a vol. 3. elején összeálltak a 4. szám végére: Amerika Kapitány, Thor, Vasember, Sólyomszem, Jogbajnok, Tűzcsillag, Vízió, Vasmadár, és az akkor még csak időről időre megjelenő Energikon.

Leggyengébbről nem nagyon tudok mit nyilatkozni, igazán gyenge felállás nem volt. Ha úgy nézzük, akkor az Avengers 16-ban összeállt csapat volt egy kicsit karcsú: Ami Kapi, Higanyszál, Skarlát Boszorkány, Sólyomszem.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 09., 15:34:59 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1245 Dátum: 2007. Július 08., 18:05:42 »
Az F4? Örülnének, hogy végre élhetnek egy kis családi életet, nem kellene állandóan szaladgálniuk megmenteni a világot, mert a többiek már megint nem boldogulnak nélkülük.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1244 Dátum: 2007. Július 08., 17:44:12 »
Hm, talán valóban Maszk/Álarc a leggyengébb, bár nekem Seregély is rezegtette a lécet. De persz minden karakterre ki tudnának találni egy olyan történetet, ahol pont ő képes megmenteni a világot és a többieket.

Gorgonita: hát, nem tudom, az F4 mit szólna hozzá, ha a JLA ki akarná zárni őket a kozmikus ügyekből. Vagy felosztanák, hogy oké, tietek a kozmikus ügyek, mienk meg az interdimenzionálisak.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1243 Dátum: 2007. Július 08., 16:01:52 »
A DC a CW miatt (is) ugrott bele az 52 nagy sikere után az újabb heti számolós sorozatába, a Countdownba. Az 4 szám alatt vmi 15e-t esett, és jó eséllyel ez tendencia lesz. Azok is görcsölnek mindennel, de most a Marvel szekere jobban megy (nem mondom, hogy a jobb történetek miatt, mert jelenleg a Marvel első 10 eladása között ha 2 igazán jó cím van, már sokat mondok, inkább a jó reklámstratégia lehet itt a nyerő).

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1242 Dátum: 2007. Július 08., 13:51:56 »
Szerintem a leggyengébb Sólyomszem. Pláne hogy most a JLA esetében is idegel, hogy ijjászgyerek belefért, de Cyborg nem.
 A legjobb csapat: Cyclops, Ororo, Árnyék, Colossus, Wolverine...
 Na jó. Csa viccelek: Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, Thing.
 Oké. Tudom inkább a régi Avengersekre vonatkozott a kérdés, de az én kedvenc felállásom a New Avengers volt. Kár hogy az szétugrott a Civil War miatt. Cap, Vas, Spidey, Wolverine, Cage együtt nálam nagyon ott voltak. Ronin is bejött, csak dögösebb ruci kellene neki. Olyan mint Elektráé.  Más nem is kellene. Sentry és Thor meg mehetne valami mesefilmbe.

Valami hasonlót hoznék össze JLA fronton is, ott főképp az ötletes idegenekre építkezve, hamár úgyis egy űrállomásról védik a Földet. Superman, Hawkwoman, Martian Manhunter, Csillagfény, Cyborg, Katana biztos benne lenne.  De ott is vissza kellene venni, sok agyontápolt karakterből is, mert öli hangulatot hogy mindenütt ott vannak félmásodperc alatt. Nem birom a sok halálból visszahozott nagy öreget sem. A Zöld Lámpások közül is valamelyik újabbat választanám, Hal Jordan meg nyugodjon békében.
 És kisebb horderejű történeteket írnék rájuk. Nem kell mindig megmenteni hat realitást. Elég egy sima kis helyi felfordulás is, ha ülnek a poénok. Cadmus, Civil War, Kingpin. Kellenek ennél jobb ellenfelek?

Egyébként hogy legyen egy másik téma is. Néha eszembe jut milyen lenne, ha a két kiadó egyesülne. A JLA vinné a galakttikus ügyeket, az Avengers meg a helyi szupergonoszokat osztaná. Édekesek lennének a crossoverek, vendészereplések, stb. De nem biztos hogy hosszútávon jó lenne, mert megszünne a verseny. Most is várom, hogy mikor látják már be a DC-nél, hogy valamit lépniük kell erre a felemás Civil War-ra, mert nagyon gyengén muzsikálnak a régi trükkök.
 Vagy csak szerintem?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 08., 13:56:28 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1241 Dátum: 2007. Július 07., 23:59:50 »
Darázs egymaga ki tudna ütni egy nem a végletekig felhergelt Hulkot is, a női mezőnyben is elég jó helyen végezne az erősorrendben.
És ha már mindenáron egy kell, akkor legyen Maszk. Ha a puszta harcbeli teljesítményről van szó.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1240 Dátum: 2007. Július 07., 23:52:34 »
Jó jó de 3an 4en nem lehetnek leg gyengébek/hacsak nem rolam van szó /, szal itt a pontosítás
Kerestetik a leg GYENGÉBB boszúangyal/azaz 1db/ Melesleg az én tippem az egyébként imádnivaló Darázs. Ö az aki állandóan inkáb megmentésre szorul, és bár kedves elbüvolö (gazdag)ezekn kívül sztem csak boszantónak nevezhetnénk.
Na de mint tudjuk ez az én egyéni véleményem, lehet velem vitatkozni.....csak nem érdemes  MUHAHAHA  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1239 Dátum: 2007. Július 07., 23:13:37 »
Leggyengébb? Háááát... ha választanom kellene, akkor Bajvívó, Seregély vagy Maszk közül vki... ők csak ügyesen ugrálnak, de semmi szupererő vagy különleges képességet adó kütyü, csak mérhetetlen kötelességtudat. (Mondjuk ki is nyírták az összeset gyorsan...)
Legjobb felállás... a fene se tudja... ha az összes csapat játszik, akkor a Nagy Tavi Angyalok. Mr. Halhatatlan és Mókuslány mellett a gonoszoknak esélyük sincs.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1238 Dátum: 2007. Július 07., 22:37:58 »
Na egy kicsit beált ez a fórum szal meg kén pörgetni. Itt 1 jó kis vita téma.
Ki a leg gyengéb boszúangyal és meik volt a legjob felálásuk.
Na törjétek 1kicsit a fejeteket és legfeljebb megvitatjuk a véleményeket.

(jó tudom hogy béna próbálkozás beindítani a beszélgetést, de valamivel ki kel húzni a következö megcsámcsogható részig, na tesék próbálkozni......külömben   )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 07., 22:46:31 írta InteligensOgre »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1237 Dátum: 2007. Július 06., 08:42:48 »
Meg tudlak érteni, a cicus valóban nagyon komoyl kis látvány. A fényes, selymes bunda... PRRRR...

Még annyit az időrendiséghez, hogy a Nyugati Parti Angyalok 4 része minije valahol az Avengers 240-es számainak környékén játszódik, ahol mi még nem tartunk, de fogunk.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1236 Dátum: 2007. Július 05., 03:28:41 »
Aha! Thx az infót, aszem szétnézek nitróék házá táján.
Már csorgatom a nyálam a köv frisítésre.
Kíváncsi vagyok milesz a kis cicusal........bár hozá kel teni csak így magunk közöt cicusozom le.
Kitudja,  ha szembe jönne velem az utcán lehet köpni nyelni nem bírnék nemhogy cicusozni
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 05., 03:30:12 írta InteligensOgre »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1235 Dátum: 2007. Július 04., 14:04:01 »
Igen, valóban Nitro oldalán lehet többet megtudni Onslaught/Végítélet történetéről.
A v2 pedig egy szép álom, de talán nem is olyan nagyon távoli...
A GVH a jelenleg folyamatosan futó 215 körüli számokhoz képest jó 10 évvel van később, szóval az összefüggéseket még nem nagyon kell keresni, illetve utalnak vissza a történetben pl. a kree-skrull háborúra, amit itt olvashatsz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1234 Dátum: 2007. Július 04., 10:03:00 »
Ha Onslaught érdekel, akkor irány nitro oldala és a cota, ott már beindult ez a crossover. A v2-t meg nem lenne sok értelme honosítani anélkül, hogy legalább az Első Csapás végére ne érjenek vele. (Egyébként nem tettették a halálukat, tényleg meghaltak, csak az utolsó pilalnatban egy másik világban feléledtek.)

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1233 Dátum: 2007. Július 04., 02:51:45 »
Na jó mostanra elolvastam a galaktikus hadmüvelet kivételévek az öszes itt lévö bosszú angyal füzetet és 1 kicsit belekavarodtam kronológiailag........most az hol helyezkedig el mármint a GH, ja még 1 apróság vol 1 et itt olvastam, vol 3at pedig a komoron kéne a vol2 is hogy megtudja, ki a fene az az onsla....valaki aki miat kihalást tetetek a ketö végén  
Na remélem valaki fel tud homályosítani.
Apropó rájötem h Tigra fan letem   nagyon tecik a bundás hölgyemény karaktere......na jó nem csak az:D
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 04., 10:01:24 írta talgaby »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1232 Dátum: 2007. Július 02., 19:14:27 »
Na, örülök, hogy egy újabb elégedett olvasót üdvözölhetek körünkben, kedves Ogre. És nem ijedek meg könnyen, szóval jöhetnek azok a vélemények, tőled épp úgy, mint a többiektől is.

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1231 Dátum: 2007. Június 30., 16:54:47 »
Halihó, végre sikerült megoldanom a regisztrálást/ne egen elég lusta vagyok/, hamarosan megoldom az avatart is kb a következö évben  .
Elöször is ide szerettem volna írni, viszonylag nem rég találtam rá erre az oldalra de az óta tetemes menyiséget olvastam el.
Az elsök között volt az Avengers sorozat. Nagyon megteccet, eledig nem voltam túlzotan oda a régebbi képregényelért, de ez az utóbbi idöben alaposan megváltozot/hálám üldözön érte/, szó szót követ nagyon megtecetek ezek a képregények, tényleg nagyon jól el letek találva és tecik a fordítás is, 1-2  figrának haláli dumája van.
Ami igazán tecik benük az az amit mondani próbál.......nem nem a szupereröm van odacsapok rész.
Hanem amit az öszetartásrol az emberégröl bátorságrol és nem utolsósorban arrol hogy ne hagyuk magunkat legyözni, föleg ne az Életnek nevezet halálos jóbaráttól.
Na kezdésnek enyit igérem majd igyekszem megoldani a fórumban az idevágó vélt vagy valós okoságaim
MUHAHA féljetek.
Adigis továbra is tiszteletel adózom az oldal készítöinek

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1230 Dátum: 2007. Június 30., 13:31:03 »
Idézet
Aztán ez késöbb változni fog, amit, remélem, majd magyarul itt is olvashatunk a jövöben.
Hm, ha már a visszaváltozós korszaka... Tigra Icons? Ott aztán változtatgatja a formáit eleget.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1229 Dátum: 2007. Június 30., 12:57:50 »
Idézetet írta: galamb
A honosítás is tökéletes, kösz szépen!  
Köszi szépen. A honosítás nagy része Galen és Dórika munkáját dicséri, mert én csak lefordítottam, de nekik egy baromira rossz minöségü szkennel kellett beérniök, abból hozták ki ezt.
Idézetet írta: galamb
Amúgy nem tud átváltozni normál nőnek, ha akar?
Tigra nem tud visszaváltozni, de van egy amulettje, aminek a segítségével a régi külsejét tudja láttatni. Ajánlom a nyugati parti Angyalok 4 részes minijét, ami szintén fent van itt, ott többet megtudhatsz erröl. Aztán ez késöbb változni fog, amit, remélem, majd magyarul itt is olvashatunk a jövöben.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Június 30., 12:59:24 írta Farek »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1228 Dátum: 2007. Június 30., 10:16:14 »
Köszi az új részt, elég durva. Tigra kicsit gyengének tűnik, meg gyávának, nem épp egy tipikus hős, de majd a következő számban gondolom valamelyest változni fog a helyzet. Amúgy nem tud átváltozni normál nőnek, ha akar?
 A honosítás is tökéletes, kösz szépen!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1227 Dátum: 2007. Június 29., 22:22:05 »
Idézetet írta: SithLord
Üdv! Köszönet Dórikának,Galennek,Fareknak  az új Bosszú Angyalai-ért!!Az ERŐ legyen veletek!!!
Szívesen, Ó Sötét Nagyúr!
Csak egy röpke kérdés: a sötét oldal nem féltékeny Galaktuszra? Mármint a bolygófalás miatt, hiszen ahhoz a sötét oldalnak legalább egy Halálcsillag kell  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Június 29., 22:22:56 írta Farek »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1226 Dátum: 2007. Június 29., 07:26:40 »
Üdv! Köszönet Dórikának,Galennek,Fareknak  az új Bosszú Angyalai-ért!!Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1225 Dátum: 2007. Június 28., 12:34:12 »
Frissültünk...A Bosszú Angyalai V1 215

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1224 Dátum: 2007. Június 27., 11:39:46 »
Idézetet írta: Sepi
Egyébként nagyon örülök, hogy folytatódni fognak az Angyalok képregények  , pont ma gondoltam rá, hogy már jó régen volt Angyal sztori az oldalon. Talán a Szellemlovasos sztori volt az utsó.
Ja, asszem az volt az. A soron következő részekben lesz pár vendégszereplő, mint pl. Ezüst Utazó, Holdsárkány, Drax, aztán viszont belecsapnak a lecsóba, és végre lezárják, az összetört és összeroppant Pym doktor történetét. De azért az még jó pár rész és vagy annyi hónap is.
Az összefoglalót pedig megpróbálom ég a héten összehozni, csak kicsit fel kell eleveníteni a történetet.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1223 Dátum: 2007. Június 27., 11:00:39 »
Persze, Farek, még mindig érdekel az összefoglaló róla, de nem sűrgős, majd ha ráérsz megírod. talgaby: köszi, de már megvan nekem is angol verzióban a képregény.  

Egyébként nagyon örülök, hogy folytatódni fognak az Angyalok képregények  , pont ma gondoltam rá, hogy már jó régen volt Angyal sztori az oldalon. Talán a Szellemlovasos sztori volt az utsó.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1222 Dátum: 2007. Június 27., 10:52:26 »
Terminatrix Objective? Jé, azt most szedtem le. Sepi, ha kell, szólj, küldöm.
Idézet
Na, hol is van az az összefoglaló?  
Nos, hol is van az az egyszerűsített letöltési listám?