Én is olvastam az új számot (egy ideje már... tagság előnyei ), és igazság szerint nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle. Egyben nézve eléggé középszintű történet, még a Szellemlovas szereplése se dob sokat rajta. (Ja, és jut eszembe, gratulálok az időzítéshez ). Egy figura behülyül a nyugaton, mire rögtön az Angyalokat hívják... eh, ez nekem gyenge, akármennyire is tudom, hogy nem mehetnek mindennap intergalaktikus háborúkba. Ami jó volt, azok az apró kis dolgok, amik annyit dobhatnak egy történeten: Tigra (főleg a boltban... "...és nem, nem a nyelvemmel fürdök"... lerombolva ezzel sok hímnemű olvasó fantáziáját... ), ahogy az emberek reagáltak a kisvárosban az Angyalokra ("Nem, Thor, egy platós teherautón még te se vagy méltóságteljes"), Jarvis beszéde a Kapihoz... ezek vittéka hátukon a sztorit. Nekem egyébként inkább olyan érzésem volt, hogy a tárgyalás levezetése miatt került honosításra, nem másért.
Mondjuk amíg Tigra itt marad, jöhet bármennyi BA-sztori. Már csak az kéne tényleg, hogy együtt legyenek pár történetben Bestiával. Két ilyen-olyan okok miatt szeretnivaló bundás kedvenc.
A fordítás hozza a Farek-minőséget, bár mintha kicsit kevesebb lelkesedést éreztem volna rajta (vagy fáradságot, nem tudom). A beírásról meg gondolom enm kell mondanom, hogy Dórika aranykeze megint remekművet alkotott.
Nagy átlagban olvasható sztori, és köszönöm is a honosítását , de azért reménykedem, hogy ennél lesz jobb is...