Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 916423 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1191 Dátum: 2007. Április 05., 17:48:46 »
A listából csak Gwen maradt, szólok előre...  (Vagy pedig vegyük hozzá Vasembert is, szemlélet kérdése.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1190 Dátum: 2007. Április 05., 17:36:35 »
Szívesen, szívesen, minden kedves olvasónak.
Szerintem hamarosan jön a folytatás, de igazából Dórika és Troll a megmondhatói
Azonban a befejezés szerintem igazán ütős lesz, és már egy kicsit már lehet majd látni, hogy Kapi és Vas mennyire tudják utálni egymást.

És ha jól megnézitek a doksit az Energikon végén, akkor Ben bácsi, Gwen, és Bucky egy elkerített VIP részlegen foglal helyet, ami gondolom azoknak jár, akik haláluk után halottak is maradtak.
(Bár ha jól tudom, Bucky-t mostanában visszahozták, de ekkor még konstans halott volt.)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 05., 17:39:44 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1189 Dátum: 2007. Március 28., 19:02:39 »
Idézetet írta: eLeM
jo kis tortenet ez a galaktikus vihar, alig varom hogy a veget is olvashassam

szerintem is+ én is...mikor lesz Farek....????  

Ami a doksit illeti...hát megmosolyogtató...(((bár azért hogy Ben bácsi előtt flörtölget May néni és Oki...az erős:-))...najó tudom, hogy ott ropta Gwen is...de szerintem inkább Bucky miatt tette:-) mégiscsak ő a csupahazafi kiscserkész))

Nem elérhető menyus80

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1188 Dátum: 2007. Március 28., 11:56:38 »
Sziasztok.Köszi a Galaktikus Vihart és a többi képregényt is.Komoly az oldalragasztásos videó,aki nem nézi meg  (pesze ez csak vicc)Köszi mégegyszer.Király ez az oldal.

Nem elérhető eLeM

• R2-D2
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1187 Dátum: 2007. Március 28., 00:58:33 »
jo kis tortenet ez a galaktikus vihar, alig varom hogy a veget is olvashassam

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1186 Dátum: 2007. Március 27., 11:21:43 »
Üdv! Köszönöm az új Energikont! Farek,Dórika,Troll  hálás köszönet,az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1185 Dátum: 2007. Március 27., 10:58:54 »
Csak halkan jegyzem meg, amit a Marvel kiadó egyéb képregényeinél már megtettem, hogy

Frissültünk! Energikon 9.: Nega bomba! (A Galaktikus Vihar Hadművelet 18. utolsó előtti része.)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1184 Dátum: 2007. Március 23., 11:16:25 »
Nemrég sikerült letöltenem és megtekintenem a The Invincible Iron Man című rajzfilmet, ami idei kiadású. Ugyanaza a csapat csinálta, mint akik az Ultimat Avengers 1-2-t, és a fickó hangja is ugyanaz, de szerintem maga a sztori nem abban a valóságban játszódik. Nem rossz, voltak benne nagyon jó és látványos részek, baromira kafák a páncélok, de valahogy összességében nem erre számítottam. Azért tudom ajánlani mindenkinek, de az Ultimate Avengers-ek jobban tetszettek.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1183 Dátum: 2007. Március 21., 18:49:51 »
Idézetet írta: benya11
Most egy picit összezavarodtam. Ugye Hank Pym tud hangya, óriás és góliát is lenni. Akkor Clint, azaz a Góliát kicsoda??
Ő, mint amint az későbbi számokból is kiderül, a korábbi Sólyomszem, aki először az Avengers 63. számában használta fel Pym szérumát, hogy megmentse Fekete Özvegyet valami aktuális gonosztól.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1182 Dátum: 2007. Március 21., 18:09:08 »
BA v1 #90

Őrszemnek végül sikerült elrabolnia Mar-Vell-t. De ahogy az Angyalokat ismerem, biztos, hogy előbb-utóbb kimentik.
Most egy picit összezavarodtam. Ugye Hank Pym tud hangya, óriás és góliát is lenni. Akkor Clint, azaz a Góliát kicsoda??

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1181 Dátum: 2007. Március 21., 11:15:06 »
Az Armor Wars lesz a Comoron, úgyhogy csak ki kell várni...ami azt illeti, nem békültek ki soha teljesen ...ami mi sem mutat jobban , mint 1 98-as annual (ami csak azért nincs kifrissítve, mert előbb oda akarok érni a VasV3-al)...

Szóval a kapcsolatuk az esetek 90%-ában "csak" elviselem ezt a fazont, de nem komálom volt...

GVH...akkor várok türelemmel....

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1180 Dátum: 2007. Március 20., 21:56:20 »
Farek, a wizard158 képen amit kiadtál, mit jelenthet a "retcons"-os nyíl?
(werkfilmünket láthatják  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 20., 22:01:12 írta Troll »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1179 Dátum: 2007. Március 20., 18:08:09 »
Idézetet írta: talgaby
Kapi és Vasember jó viszonyáig azért nem kell addig visszamenni... még a Winter Soldieres AmCapos részekben is puszipajtások voltak. Millar gyakorlatilag két pillanat alatt varázsolt belőlük halálos ellenségeket.
Hát szerintem ez - is, mint oly sok minden más is - erősen író függő volt mindig is. Nézd meg a most futó, és hamarosan befejeződő Galaktikus Vihart, vagy Vasember Páncélháborúját (Armor Wars), és ott szinte egymás torkánál vannak. Persze, volt kibékülés, meg minden, de azért erősen hullámzott ez a viszony.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1178 Dátum: 2007. Március 20., 14:12:31 »
Kapi és Vasember jó viszonyáig azért nem kell addig visszamenni... még a Winter Soldieres AmCapos részekben is puszipajtások voltak. Millar gyakorlatilag két pillanat alatt varázsolt belőlük halálos ellenségeket.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1177 Dátum: 2007. Március 20., 12:43:58 »
Idézetet írta: Fairlight
...hehehe, most én is elkezdhetem...

Farek...hogyhogy nem lett GVH frissítve? (azt hittem már mind elkészítve vár a HZS-n...)

200+ vonal...így tovább...már várom a 250-et....
Kérlek szépen, a dokumentációval kiegészített minőségi szórakozás nyújtása idigényes feladat. A beírás már megvan, volt szerencsém lektorálni, csak a doksi kell. Nem akarunk félmunkát végezni.  

benya11: nem hinném, hogy az Angyaloknál ekkortájt csak három Angyal szerepelt. Szerintem inkább csak ők voltak akkor jelen. De ne aggódj, a későbbi részekben a többiek is feltűnnek.

Sepi: Igen, a mostani események fényében furcsa látni Kapi és Vas viszonyát. De hát az emberek változnak. Majd a - remélhetőleg - hamarosan befejeződő GVH-ban láthatod, hogy már korábban is volt előszele a mostani eseményeknek.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1176 Dátum: 2007. Március 20., 12:05:18 »
 ...hehehe, most én is elkezdhetem...

Farek...hogyhogy nem lett GVH frissítve? (azt hittem már mind elkészítve vár a HZS-n...)

200+ vonal...így tovább...már várom a 250-et....

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1175 Dátum: 2007. Március 18., 16:40:16 »
Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy elolvassam az Angyalok 214-es számát. Nem volt rossz, bár a Szellemlovas nem igazán hozta azt a formát amit elsőre várt volna tőle az ember, de legalább erről az oldaláról is megismerhettük. A kisvárosi poénok tényleg elég jók voltak, de a lényeg szerintem még mindig Pym magánéleti válsága volt. A végén hirtelen azt hittem, hogy ő bukkan fel a harc közben, mert az Angyal árnyéka nagyon hasonlított Fullánkra (gondolom nem véletlenül csempészték bele ezt a kis motívumot).
Ami nagyon furcsa volt, hogy a Marvel-ben a közelmúltban történt események ismeretében elég érdekes nézni, hogy mennyire dicsőítik és elismerik egymás képességét Kapi és Vas. Jó volt látni, bár mint mondtam furcsa volt már mai szemmel nézni ezeket az apró momentumokat. Kár, hogy ilyen fordulatot vett a barátságuk  .
Mindenesetre a fordítás és a beírás nagyon jó volt, köszönet érte Dórikának és Fareknak  , valamint Troll-nak a nagyszerű borítóért.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1174 Dátum: 2007. Március 18., 13:55:27 »
BA v1 #89

Jó volt ez a rész, a Kree-Skrull háboró első részének.
Érdekes volt Rick és Mar-Vell kapcsolata, na meg az N-zóna is.
És jelenleg a BA csapatban csak három tag van?? Vízió, Wanda és Pietro??

A végén lévő 25 legemlékezetesebb pillanat is nagyon jó volt!  
Az utólsó két mondaton meg tudtam egyet nevetni.  (Farek, Micho emlékezetes pillanatai)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 18., 13:56:02 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1173 Dátum: 2007. Március 18., 11:01:02 »
BA v1 #58

Na, végre kiderült Vízió eredete.  Akkor röviden összefoglalva: Vízió agya Energikoné, igaz??
És az a mondoat, hogy "Még egy android is tud sírni" tényleg nagyon eredeti.
A következő BA történet, amit olvasni fogok, a Kree-Skrull Háború, első része lesz. Remélem, hogy nem fogok csalódni ebben, a kicsit hosszabb történetben.
Azért ennél egy kicsit bonyolultabb a történet. Energikon agyhullámairól egy adott pillanatban történt egy másolat, és azt kapta meg Vízió. Emlékei nincsenek, legalább is nem igazán, egyfajta "lélekmintát" kapott.
Nem, nem fogsz csalódni.

SithLord: Szívesen. Veled is.  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1172 Dátum: 2007. Március 17., 12:32:45 »
BA v1 #58

Na, végre kiderült Vízió eredete.  Akkor röviden összefoglalva: Vízió agya Energikoné, igaz??
És az a mondoat, hogy "Még egy android is tud sírni" tényleg nagyon eredeti.
A következő BA történet, amit olvasni fogok, a Kree-Skrull Háború, első része lesz. Remélem, hogy nem fogok csalódni ebben, a kicsit hosszabb történetben.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1171 Dátum: 2007. Március 16., 15:41:26 »
Üdv! Köszönöm az új Bosszú Angyalai-t!Farek,Dórika,Troll  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1170 Dátum: 2007. Március 16., 11:30:35 »
És az 57. rész tartalmánál az volt, hogy Energikont igen erős kötelék fűzi össze Vízióval. De ez ebből a számból nem derült ki. Akkor majd a következőből fog??
Hm, kérdésedben a válasz  
Kapi és Thor szereplésének hiányáról jelenleg nem tudok mit mondani. Biztos a saját füzetükben voltak efoglalva.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1169 Dátum: 2007. Március 16., 11:02:20 »
BA v1 #57

Elolvastam ezt a részt is.
Tetszett Vízió felbukkanása és az is, hogy programozása ellenére megvédte az Angyalokat.
De ebben a számban miért nem szerepelt Kap és Thor??
És az 57. rész tartalmánál az volt, hogy Energikont igen erős kötelék fűzi össze Vízióval. De ez ebből a számból nem derült ki. Akkor majd a következőből fog??
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 16., 11:03:13 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1168 Dátum: 2007. Március 15., 23:13:43 »
Idézetet írta: talgaby
A fordítás hozza a Farek-minőséget, bár mintha kicsit kevesebb lelkesedést éreztem volna rajta (vagy fáradságot, nem tudom).
Le a kalappal, Talgaby, nagyon jól érzed. Egy kicsit fáradt voltam akkortájt és ez kihatott a lekesedésemre. Majd igyekszem jobban összeszedni magam.
Egyébként a következő két szám még egy kicsit ilyen közepesebb, de szerepel bennük Tigra   , sőt, eléggé főszereplő. Utána pedig belecsapunk a lecsóba.

Hát igen, a platón utazás. Nkem is furcsa volt, hogy mindenre azonnal reagálnak általában, meg ott van Thor teleportálásra is képes kalapácsa, erre itt meg várnak egy egész napot. De mindegy, azért aranyos kis történet. Az időzítés pedig nem szándékos, de valóban jól jött ki  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1167 Dátum: 2007. Március 15., 22:39:08 »
Kicsit vontatott, kicsit didaktikus, mint ezek a régi részek általában. De volt egy kerek kis sztorija, és a kisvárosi poénok feldobták a hangulatát. Na nem az egekbe, de a platón utazó AA biztos, hogy sokáig emlékezetes marad.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1166 Dátum: 2007. Március 15., 21:48:41 »
Én is olvastam az új számot (egy ideje már... tagság előnyei ), és igazság szerint nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle. Egyben nézve eléggé középszintű történet, még a Szellemlovas szereplése se dob sokat rajta. (Ja, és jut eszembe, gratulálok az időzítéshez ). Egy figura behülyül a nyugaton, mire rögtön az Angyalokat hívják... eh, ez nekem gyenge, akármennyire is tudom, hogy nem mehetnek mindennap intergalaktikus háborúkba. Ami jó volt, azok az apró kis dolgok, amik annyit dobhatnak egy történeten: Tigra (főleg a boltban... "...és nem, nem a nyelvemmel fürdök"... lerombolva ezzel sok hímnemű olvasó fantáziáját... ), ahogy az emberek reagáltak a kisvárosban az Angyalokra ("Nem, Thor, egy platós teherautón még te se vagy méltóságteljes"), Jarvis beszéde a Kapihoz... ezek vittéka  hátukon a sztorit. Nekem egyébként inkább olyan érzésem volt, hogy a tárgyalás levezetése miatt került honosításra, nem másért.
Mondjuk amíg Tigra itt marad, jöhet bármennyi BA-sztori. Már csak az kéne tényleg, hogy együtt legyenek pár történetben Bestiával. Két ilyen-olyan okok miatt szeretnivaló bundás kedvenc.
A fordítás hozza a Farek-minőséget, bár mintha kicsit kevesebb lelkesedést éreztem volna rajta (vagy fáradságot, nem tudom). A beírásról meg gondolom enm kell mondanom, hogy Dórika aranykeze megint remekművet alkotott.
Nagy átlagban olvasható sztori, és köszönöm is  a honosítását , de azért reménykedem, hogy ennél lesz jobb is...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1165 Dátum: 2007. Március 15., 21:27:47 »
Hát Angyalra is gondoltam, de végül is a végén ő oldotta meg a helyzetet, ő volt a "nap hőse". De meglehet az is, hogy szimplán csak egy pr szempontból jó hangzó, hatásvadász cím.  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1164 Dátum: 2007. Március 15., 21:03:30 »
Idézet
Hogy Energikon visszatér? Hm, te tudsz valamit brow.gif ?
Nem, csak tippeltem. Ezért fogom mindjárt elolvasni, az 57. részt.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1163 Dátum: 2007. Március 15., 20:47:49 »
benya 11: nem, az valóban nincs fent. És igen, Zémó okozta Bucky halálát, amint azt Kapi a 4. számban el is mondja. Ő lőtte ki azt a rakétát, ami felrobbanásával Bucky halálát okozta. Bár mostanában, ha jól tudom, talán visszahozták őt is...  
Hogy Energikon visszatér? Hm, te tudsz valamit   ?

galamb: A kérdéses szöveg valahogy így hangzik: "He's got a gorgeous blonde shotgun riding...", és megmondom őszintén, nem teljesen vágtam. Ezért lett belőle ez, de teljesen igazad van, valóban Warren a szőke. a Harmadik bukott angyal talán maga Angyal, aki ugye elbukott a Szellemlovassal szemben. Legalább is elsőre. De jó kérdés. A zeredeti cím egyébként "Three Angels Fallen".

Ja, és még valami:

Frissültünk!
Ugyanis a Legutóbbi Nyugati Parti Angyalok 82. részének (02. 14-i frissítés) végére felkerült a bevezetőben már említett, de eddig hiányzó Kristály karakterleírás!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1162 Dátum: 2007. Március 15., 14:42:22 »
Az új rész nagyon jó volt, bár a 3 bukott angyal nem tudom pontosan kit takar: gondolom az kettő ezek közül Fullánk és Szellemlovas, viszont a harmadik szemlyét illetrőleg vannak kétségeim, gondolom Tigrára gondolhatott az író, amiért megdermedt a csata során, de nem hiszem, hogy ez annyira súlyos hiba lehetett.
  Jarvis alakja nekem nagyon szimpatikus lett, mikor tanácsot adott kapinak.
   A borító, beírás-forditás is nagyon jó, csak van egy mondat, amit nem nagyon értek:
 "A van vele valami gyönyörű szőke utitárs is" Hiszen Candy fekete hajú, Warren a szőke. Véletlenűl nem valmi ilyesmi akart lenni, hogy "van a szőkével valami gyönyörű utitárs is"? Vagy csak nem látta őket Johny rendesen?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 15., 14:42:52 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"