Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 916406 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1161 Dátum: 2007. Március 15., 11:54:57 »
BA v1 #9

Ez az Energikon érdekes figura. Arra tippelek, hogy még vissza fog térni.
Volt ebben a részben egy utalás, hogy az Angyalok Zémóval utoljára a 7. számban találkoztak. Ezt nem honosítottátok, ugye??
Amerika Kapitány magába mondta, hogy még megbosszúlja Zémón, Bucky halálát. Zémó ölte meg Bucky-t??

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1160 Dátum: 2007. Március 15., 10:34:28 »
Frissültünk
A Bosszú Angyalai v1-214 - Három Bukott Angyal

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1159 Dátum: 2007. Március 14., 09:14:14 »
Az Ember írt mostanság történeteket, de azok mind rövidek voltak. A legutóbb a mostani F4-ben jelent meg egy sztorija, a csapat 45 éves évfordulójára. És belerakta magát is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1158 Dátum: 2007. Március 14., 09:07:45 »
Nem tudom, nekem csak 3 szám rémlik. De ez csak valami deviáns viselkedés lehetett  
Azért gondoltam 6 számra, mert
- egyrészt ez most a szokásos, ami ráadásul baromira az agyamra megy. Azt értem, hogy gondoljunk a TPB-t gyűjtőkre, meg a saját pénztárcánkra is, de iszonyúan idegesít.
- másrészt pedig belegondolok, hogy a kedvenc időszakomban, a 80-as évek derekán (lásd pl. Ostrom), ezt olyan három részben írták volna meg: 1. Ami kapi megtalálálása és visszatérése N. Y.-ba. 2. Harc a kővéváltoztató idegennel. 3. Harc a Torpedóval. Na, ha ezt megszorzom 2-vel, ami alsóhangon a 80-as éveknek a maiakhoz képest számított szorzószáma, máris megvan a hat rész-
De ugyanez igaz a 3. részre is: 1. Hulk üldözése és a csata. 2. Hulk harca majd szövetsége Namorral. 3. Namor és Hulk harca az Angyalokkal.
Gondoljatok bele, ha Stan Lee manapság írná a történeteket, azzal az ötlet és szövegmennyiséggel, amit ő egy történetbe bevitt, egy fél évet ki lehetne húzni  

Ja, és egy szolgálati közlemény: hamarosan érkezik frissítés ide, az Angyalok közé is.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1157 Dátum: 2007. Március 14., 08:24:20 »
Annyi nem volt. Mintha 4 részben intézték volna el Kapi visszatérését az Ultimates-ben...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1156 Dátum: 2007. Március 13., 20:37:31 »
Idézetet írta: benya11
És a végén lévő dokumentáció is jó volt.  A következő ilyen dokumentáció melyik számban van??
Hm, ez ám a 10 000 dolláros kérdés, nem igaz?  
Nos, a folytatást az Avengers 281-ben találhatod meg. Az elején még a megjelenés szerint kerültek fel ezek a dokumentációk, szóval kicsit hektikusan lehet őket megtalálni. De ne aggódj, megoldjuk a problémát.
Nekem is nagyon tetszik ez a szám, valóban egy képregénytörténeti klasszikus.
És manapság egy legalább 6 részes minisorozatot írnának erről a történetről  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1155 Dátum: 2007. Március 13., 16:41:55 »
BA v1 #4

Elolvastam ezt a részt is. Jó volt.
Az elején, amikor az eszkimók egy jégbefagyott emberhez imádkoztak nem is gondoltam volna, hogy ő Kap. Mint már a képregény elején is említették, ez tényleg egy történelmi jelentőségű szám, ahogy megtalálják Kap-ot és beáll az Angyalokhoz.
Ez az idegen egy picit viccesen nézett ki.  
És a végén lévő dokumentáció is jó volt.  A következő ilyen dokumentáció melyik számban van??
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 13., 16:43:15 írta benya11 »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1154 Dátum: 2007. Március 13., 15:27:50 »
Szegény Kap. De a GVH-ban még él, a legutóbbi részét nemrég olvastam a Comoron, szóval jöhet a folytatás. Gondolom már egy ideje készen várakozik, csak ki kell tenni az oldalra.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1153 Dátum: 2007. Március 10., 21:45:17 »
Aki nem járt a k.neten esetleg: Amerika Kapitány meghalt!  ...elvileg
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1152 Dátum: 2007. Február 26., 15:31:33 »
Ha már szóba jött Vasember és a Tales of Suspense, meg lehet nézni az említett hős eredetét a Comor oldalon! Az az eredeti szürke páncél nam akármi.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1151 Dátum: 2007. Február 21., 17:30:28 »
Már letöltöttem, a 4. számot és látom, hogy az 5. nincs honosítva. Ez nem is volt és nem is lesz honosítva?
Tudod, ekkor még nem volt olyan sok ellenség, nem nagyon lehetett választani.  
Nem, az 5. részt nem honosítottuk, és a belátható jövőben nem is tervezem. Jelenleg kitartunk a 200 feletti számok (majdnem) folyamatos közlése mellett. De egyzser elérünk innentől kezdve az első sorozat végére is, és akkor...   Az 5. számban egyébként az Angyalok első találkozása van a Lávaemberekkel. (Ugyan Thor már korábban is találkozott egyikükkel, de a saját címében.) Igazság szerint először teljesen ugrándozós jelle volt a honosításoknak, először az 1-est, mert mégis csak eredet, aztána  4-est, mert ott jelent meg az egyik legjelentősebb BA, Amerika Kapitány, aztán jött az Ostrom utóhatása, aztán úgy gondoltuk, hogy ne maradjon ki a 2-es és a 3-as sem, stb., stb.
Vasember új ruhája a saját sorozatában született meg (azt nem tudom, hogy már Vasember néven futott, vagy még a Tales of Suspense-ben), ezért itt már csak megjelent.

beigle69: Hm, nem 16 rész került fel eddig összesen? Örülök, hogy tetszik, nekem is az egyik nagy kedvencem. Emlékszem, amikor elkezdtem legyűjteni papíron, igazából nem is számítottam rá, hogy sikerül az összeset beszereznem. De azét mégis meglett. Pár év kemény munkájával. De valóban, egy klasszikus crossover, elég állandóan jó színvonallal, tetszetős történettel és karakterábrázolással, és olyan dolgokkal, amiknek aztán később is komoly kihatásaik lesznek. Remélem, hogy a CoMor hamarosan felteszi a maradék egy részt, ami még a főtörténetből őket illet, hogy aztán a végjáték minél hamarabb felkerüljön.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1150 Dátum: 2007. Február 21., 17:15:18 »
Idézetet írta: talgaby
Bizonygatni kellett, hogy milyen erős csapat is lettek, ezért bunyóztak eddig a Hulkkal. Hisz ő a legerősebb.

Azt hozzá kell tenni, hogy a szárazföldön.  Torpedó meg a vízben.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1149 Dátum: 2007. Február 21., 16:59:36 »
Bizonygatni kellett, hogy milyen erős csapat is lettek, ezért bunyóztak eddig a Hulkkal. Hisz ő a legerősebb.
Namor alapjában véve kedveli az embereket, csak úgy kb.(Marvel-)évente rájön, hogy ő most meghódítja a szárazföldet. Ekkor bekattan, de vki mindig kedvesen helyrepofozza az agyát, ekkor megint normálisan viselkedik. Aztán megint rákezdi. Még szerencse, hogy Atlantisz egy gazdag birodalom.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1148 Dátum: 2007. Február 21., 16:51:17 »
BA v1 #003

Elolvastam, a fent említett számot is.  
Jó volt, de nekem picit feltűnt, hogy mindhárom részben, Hulk-al bunyóztak. De ezt leszámítva, tetszett.  
Mivel Torpedót, nem ismerem annyira részletesen, ezért meglepődtem, hogy mennyire ember-ellenes.
Vasember új ruhájáról kár, hogy nem tettek egy említést se, hogy mikor váltott át, a két szám között.
Már letöltöttem, a 4. számot és látom, hogy az 5. nincs honosítva. Ez nem is volt és nem is lesz honosítva?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1147 Dátum: 2007. Február 21., 11:18:58 »
Galaktikus Vihar 1-15

Sikerült az eddigi számokat egyben elolvasni.  
Először is külön köszönet mind a HZS mind a Comor stábjának, akik belevágtak ebbe a régivágású, nagybetűs CROSSOVERBE (végre nem azt kell vadászni, hogy mi után mi következik), ráadásul tökéletes munkát végeztek. Külön tetszik, hogy a GVH logó teljes Honosítása, egyes kétoldalas képeknél a nem összeillő helyeken a fehér csík (nem tudom, hogy melyik csapat csinálta így, de számomra jobban tetszik, mint a nem illeszkedő vonalak)
Maga sztori nekem nagyon tetszik. MIvel nem igazán vagyok képben az egyes szerelpők életútjával elsőre furcsa volt ez a Thor, aki nem a régies beszédfordulatokat használja, és "modern" szófordulatokkal szidja ellenfeleit. Viszont valahogy szimpatikusabb ez a verziója (annak ellenére hogy egy pöttyet forrófejű), mivel megvannak benne a saját magával szembeni kétségek (pettyet önbizalomhiányos figura). A másik akin meglepődtem Sersi volt (bár csak a magyarul megjelent számokból ismertem eddig), aki itt egy pöttyet cinikus, ráadásul elég vérszomjas kitörése is volt. Sokat dobott a hangulaton a tagok egymás közti viszonyainak ecsetelgetése is (Vasamber kontra Kap., "a ki marad otthon hátvédnek" életbevágó kérdése, Ex-férj, elhidegült férj kontra feleség (azért egész jól elvannak), nyugat-kelet "ellentét").
Mivel több címben fut egyszerre ezért a grafikailag elég hullámzóak az egyes számok között, de összességébem tetszenek ezek is (bár az energikon egyes alakjai nem tetszettek). Bár kicsit ura volt Kvazár enyhén lányos fizimiskája a saját sorozatában, és az is hogy Vas páncélja szinte ahány cím annyiféleképpen volt ábrázolva (a leghülyébb szerintem a saját sorozatában látható"fáraófejdísz" formájú sisak volt, az álcázómező bekapcsolásakor viszont nagyon hasonlított egy két képkockén a Szellemre). A női alakok az Avengersben felülmúlhatatlanok (a női arcok nagyon jók).
Mégegyszer köszönet az elkövető honosítócsapatoknak.
(bocs a szómenésért, és azért hogy szó szerint ezt írom mindkét fórumba, de lusta vagyok átnézni hogy ki melyik füzetért felelős)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1146 Dátum: 2007. Február 20., 14:27:25 »
"Kerüljön jegyzőkönyvbe, hogy én, Thor, Vasemberrel döntünk..." Ez a kettő ragozásra teljesen ellentmond egymásnak. Vagy "én" és "döntök", vagy pedig "mi, Vasember és én döntünk" lenne helyesen.
"...sikerült meggyőznöm, hogy fejezze be az ellenségeskedést..." Ez eredetiben szinte biztosan "cease hostilities" volt, ami magyarul egyszerűen annyi, hogy hagyjon fel, esetünkben "felhagyjon a támadással". Ezen kívül még van 2-3 mondat az elején, amik helyesek ugyan, de szerintem átfogalmazva sokkal gördülékenyebbek lennének, ám ezek már közel sem olyan jelentősek.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1145 Dátum: 2007. Február 20., 13:40:42 »
Az elején van egy nyelvtanilag helytelen és egy iszonyat erőltetett mondat, majd amikor sűrűsödnek a szövegek, olyan remek szófordulatok kerülnek elő, hogy nehéz lenne elhinnem, hogy ez egy rövidke időn belül íródott. Ha egészében nézem, akkor egy erős négyes, részleteiben a kettes és csillagos ötös között mozog.
Hm, köszönöm/jük becses kollégám értékes véleményét. Igen, valóban egy hosszabb munka eredménye volt a fordítás, valahogy mostanában nem tudok összefüggően időt szakítani egy egész fordításra. Azért az érdekelne, hogy az elején melyik mondatra gondoltál, mint helytelen és erőltetett?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1144 Dátum: 2007. Február 19., 19:35:26 »
Nem szeretek floodolni, de így látszódni fog...
Hosszas lemaradást követően elolvastam Fullánk perét. Rövid véleményem:
Történet: Az elején eléggé lassan indul, és a végén lévő harcig nem is igazán pörög. De ez nem is baj, elvégre itt most a lényeg  a szereplők gondolatain vannak, ki hogy éli meg ezt az eléggé megrázó eseményt. És mindenki a karakterének megfelelően viselkedett, még Kapiról is kiderült, hogy ő is csak ember. Thor gondolataira lettem volna még kíváncsi, de gondolom annyi emléket előhúzott volna, hogy egy szám elment volna vele.  Tigra meg egyre nagyobb kedvenc (az itteni verziója... az új nekem kicsit ellenszenves, semmi karakter, semmi gerinc...). Szegény Jarvisszal egész jól elszórakozik.  Pym robotját és a harcot meg mintha már kitárgyaltuk volna, nem ismétlem meg.
Ja, és jól látom, minden női karakter ruhátlanul alszik?  Aranyos...  Jó szokásaik vannak.

Fordítás: Ez nem egy nap alatt készült. És most nem a mennyiség mondatja velem, hanem az érzékelhető minőségingadozás. Az elején van egy nyelvtanilag helytelen és egy iszonyat erőltetett mondat, majd amikor sűrűsödnek a szövegek, olyan remek szófordulatok kerülnek elő, hogy nehéz lenne elhinnem, hogy ez egy rövidke időn belül íródott. Ha egészében nézem, akkor egy erős négyes, részleteiben a kettes és csillagos ötös között mozog.

Beírás: Ha jól emlékszem, az egészben egyetlen félregépelés volt az elején, és ezzel le is tudtuk a negatív oldalát. Aranykezű beírónk ismét páratlant alkotott. Egyszerűen nem tudok már mit mondani.

Összesítve: Egy nem túl mozgalmas, ámde annál jelentősebb és még inkább remekebbeül megírt Angyal-epizód. Remek belső monológokkal (bár azért Vasemberé néhol már eléggé... pátoszos volt). Ja, és persze ügyes kivitelezésben honosítva. Hiába, no, az Angyali részlegben nem igazán lehet csalódni. Köszönet érte Dórika, Farek és persze Troll.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 19., 19:36:21 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1143 Dátum: 2007. Február 19., 17:29:29 »
Idézet
Bár szöveg rogyásig van bennük, szóval a fordítás végén már az a legnagyobb öröm, hogy vége van
Jaj, de ismerős érzés...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1142 Dátum: 2007. Február 19., 16:53:08 »
Volt benne egy utalás, hogy ha többet akarsz tudni Óriás-ról, akkor olvasd el a ...-ot (huh, most így hirtelen, nem jut eszembe a neve  ) Ez a képregény olvasható a HZs-n? Ha igen, akkor a letöltés részlegben hol?
Nem, sajnos nem, minden, az eredeti képregényben szereplő utalást meghagyok, ha esetleg valaki hozzájut az eredetihez, akkor tudja, hogy hol keresse, de nem mindegyik olvasható. Ez például, hogy hogy lett Hangyából Óriás, tudomásom szerint nincs fent magyarul sehol. Sorry. De a történet szempontjából elég tudni, hogy itt már Óriás. Vagy az sincs meg, hogy Vasember hol váltott át a sárga páncélról a sárga-aranyra, de sebaj, szerintem így is élvezhető.
Örülök, hogy tetszik, nekem is nagy kedvenceim ezek a korai történetek. Bár szöveg rogyásig van bennük, szóval a fordítás végén már az a legnagyobb öröm, hogy vége van  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1141 Dátum: 2007. Február 19., 14:15:43 »
Elolvastam, a BA v1 #2-őt.
Ez a rész is tetszett, az eleje picit vicces volt, főleg Hulk szövegei.  Egyébként meg lehet érteni Hulk-ot is, hogy kiállt, hisz mindig ő , a bunyó tárgya.
Volt benne egy utalás, hogy ha többet akarsz tudni Óriás-ról, akkor olvasd el a ...-ot (huh, most így hirtelen, nem jut eszembe a neve  ) Ez a képregény olvasható a HZs-n? Ha igen, akkor a letöltés részlegben hol?
A leírást, még elolvasom végig, csak ugye féltem a spoiler-ektől...  
És a #3-at már le is töltöttem, úgyhogy már olvasom is.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1140 Dátum: 2007. Február 18., 21:25:35 »
Egyébként a v1 #001-ben lévő összefoglalóban nem volt sok a spoiler? Nyugi, nemsokára megkapod, a #2-ről, a véleményt!
De, lehet. Meg úgy általában az összes leírásban, főleg az Angyalok történelmében sok a spoiler. De szerintem más három mondatot olvasni egy dologról, és más egy egész történetet, nem?  
És nyugodt vagyok, mert tudom, hogy megkapom a véleményt!  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1139 Dátum: 2007. Február 17., 12:41:17 »
Idézetet írta: Farek
benya11, Isten hozott közöttünk! Azt hiszem, a legjobb helyen jársz, ha korábbi Angyali történeteket szeretnél olvasni.Van itt minden a 60-as évektől a 90-esekig. Egyelőre a keleti part megy jobban, de vissza fogu8nk kanyarodni a nyugati part kalandjaira is majd, szóval lesz mit olvasnod, de szerintem már így is van. Annak pedig külön örülök, hogy a dokumentáció ismét sikert aratott. Sajnos mostanában már nem jön össze, hogy ilyenekkel is szolgálhassunk, de a korábbi számok mindegyikében találsz, és jól megismerheted az Angyalokat. És természetesen kérdezz, kérdezz nyugodtan, kérdezz bátran!
Várom a véleményedet a többi képregényről is.

Köszi Farek! Szvsz is akad olvasnivaló, ami nagyon jó!  Egyébként a v1 #001-ben lévő összefoglalóban nem volt sok a spoiler? Nyugi, nemsokára megkapod, a #2-ről, a véleményt!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1138 Dátum: 2007. Február 17., 09:04:39 »
Mivel, eddig még nem olvastam, honosított Bosszú Angylai képregényeket, ezért elkezdtem őket. Kezdésnek elolvastam, itt a HZs-n, a BA: Keleti Part "részlegből, a BA v1 #001-et. Tetszett és jó volt. Érdekes és jó volt újra, ilyen régi stílusú képregényt olvasni, ugyanis mostanában szinte csak 2000 utániakat olvastam. Az is jó volt, amikor a képregény utolsó két képkockájában megalakultak, a Bosszú Angyalai. A végén lévő összefoglaló, meg hiperül-szuperül, baromira, nagyon tetszett!  
És persze, azonnal töltöm le a #2-őt és elolvasom.
benya11, Isten hozott közöttünk! Azt hiszem, a legjobb helyen jársz, ha korábbi Angyali történeteket szeretnél olvasni.Van itt minden a 60-as évektől a 90-esekig. Egyelőre a keleti part megy jobban, de vissza fogu8nk kanyarodni a nyugati part kalandjaira is majd, szóval lesz mit olvasnod, de szerintem már így is van. Annak pedig külön örülök, hogy a dokumentáció ismét sikert aratott. Sajnos mostanában már nem jön össze, hogy ilyenekkel is szolgálhassunk, de a korábbi számok mindegyikében találsz, és jól megismerheted az Angyalokat. És természetesen kérdezz, kérdezz nyugodtan, kérdezz bátran!
Várom a véleményedet a többi képregényről is.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1137 Dátum: 2007. Február 16., 18:06:26 »
Mivel, eddig még nem olvastam, honosított Bosszú Angylai képregényeket, ezért elkezdtem őket. Kezdésnek elolvastam, itt a HZs-n, a BA: Keleti Part "részlegből, a BA v1 #001-et. Tetszett és jó volt. Érdekes és jó volt újra, ilyen régi stílusú képregényt olvasni, ugyanis mostanában szinte csak 2000 utániakat olvastam. Az is jó volt, amikor a képregény utolsó két képkockájában megalakultak, a Bosszú Angyalai. A végén lévő összefoglaló, meg hiperül-szuperül, baromira, nagyon tetszett!  
És persze, azonnal töltöm le a #2-őt és elolvasom.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1136 Dátum: 2007. Február 15., 14:18:29 »
Idézetet írta: kron82
Avengers story-k olvasási sorrendje létezik valahol? Ugyanez érdekelne F4-ből is!  Ha valakinek van ilyen,jelezze:kron82@freemail.hu
Hm, itt, az oldalon fent lévő történetekre gondolsz (mert ebben az esetben elég egyszerű), vagy úgy általánosságban? Mert akkor meg dunsztom nincs.  
Na jó, Ha csak a két fő vonalra gondolsz, a sima és a Nyugati Parti Angyalokra, akkor az itt is fent lévő 4 részes mini valamikor az Avengers 245-250 tájékán játszódhat, a sima pedig úgy a 260akárhány környékén indul el. Onnantól kezdve párhuzamosan mennek, és nem nagyon van köztük összefüggés, egy-két crossover-t kivéve, mint pl. a GVH. Az egyéb minisorozatora meg most nem vállalkoznék.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1135 Dátum: 2007. Február 15., 13:16:27 »
F4-ből egyszerű a dolgod: olvasod szépen sorjában a Fantastic Four számait.  De szerintem a két Bosszúangyal-gárda is viszonylag elvolt a köztük lévő párezer kilométerrel, nem sokat zavartak be egymásnak (aztán ha mégis, Farek majd kijavít... )...

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1134 Dátum: 2007. Február 15., 12:01:55 »
Avengers story-k olvasási sorrendje létezik valahol? Ugyanez érdekelne F4-ből is!  Ha valakinek van ilyen,jelezze:kron82@freemail.hu
Who watches the K.net?

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1133 Dátum: 2007. Február 15., 09:12:28 »
 (Fairlight még nem adta le a fordítását)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1132 Dátum: 2007. Február 14., 22:37:10 »
Húsvét?
Jó, jó, de melyik?  

(Japánok barkóbáznak:
- Mi van a kezemben?