Szóval Sepi galériában látható egy 2001. 09. 11. témájú Amerika kapitány rajz, csak ez a rajz létezik, vagy esetleg készítettek képregényt is a tragédia témájában. Ha igen, el lehet olvasni valahol honosítva?
Előre is köszi a választ!
Ha úgy érted, hog yaz Angyaloknak volt-e direkt 9-11-es témájú képregényük, akkor a válaszom nem. Akkortájt pont egy nagyszabású, Kang Dinasztia elnevezésú történet futott végig a címen, több, mint egy éven keresztül, és közben történt az esemény, de utána volt egy rész, ami szerintem ennek is állított emléket. Maga ez a történet elnagyolva az, hogy jön Kang, majdnem meghódítja az egész világot, ténylegesen elpusztít egy-két várost és rengeteg embert, és nagy nehezen, áldozatok árán sikerül csak legyűrni őt. Aztán a történet utolsó része után egyből beillesztettek egy olyan rész volt, ami az elesettek emlékére szólt, és ugyan beleillett a Kang-os történetbe is, hiszen rengeteg ember halt meg a támadásai alatt, de szerintem erősen benne volt a 9-11 hatása is. Szóval csak ilyen áttételesen volt.
Egyébként pedig amiről tudok, az egy Pókember szám, amit magyarul kihagyott a Panini, és odakint teljesen fekete borítóval jelent meg. Az teljesen a 9-11-nek van szentelve, gyakorlatilag megszakítva a történetfonalat (talán éppen két sztori között voltak), beletéve a történteket a szuperhősösk világába, akik megakadályozni már nem tudták a tragédiát, csak a romokat segítenek eltakarítani. Mint Pókember képregény, elég gyenge, de nyilván nem is az volt a szerepe.
Ezeken kívül más szuperhősösről nem tudok, de ez mit sem jelent, mert leginkább az Angyalokból vagyok erős.
Egyébként meg örülök, hogy Fullánk tárgyalása megnyerte a tetszésedet, szerintem is nagyon jó volt. Remélem, annyit elért, hogy adsz egy kis esélyt még nekik, esetleg, ha eddig nem olvastad volna, megnézed az oldalon a többit is, hátha akad olyan, amelyik megfog. Tudom ajánlani a Speciál szekcióban a Mikulás Special-t, abból is a Thor történetet, ami nem szokványos, de nagyon megíndító. És esetleg az Avengers 57-58-at, Vízió első megjelenését, ami az egyik személyes nagy kedvencem. Továbbá a következő pár rész "pihenése" után megint visszatérünk a Fullánk vonalhoz, ahol leszenk olyan események, amik szerintem tetszeni fognak neked. Egyébként milyen típusú történeteket szeretsz leginkább? Vicces? Komoly, lélektani? Tipikus szuperhősös? Csak hogy tudjam, hogy mennyire jöhet majd be neked a következő időszak.