Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 915462 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1131 Dátum: 2007. Február 14., 22:05:36 »
Húsvét?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1130 Dátum: 2007. Február 14., 22:04:45 »
Idézetet írta: molzo
Örülök a folytatásnak, gyorsak voltatok. Gondolom már készen volt csak vártatok a Cap #400-ra.  Sajnos a Kvazáros folytatásra is egy kicsit várni kell, még.  
Mit jelent a kicsit? Hm? HMMMM?  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1129 Dátum: 2007. Február 14., 17:49:20 »
Örülök a folytatásnak, gyorsak voltatok. Gondolom már készen volt csak vártatok a Cap #400-ra.  Sajnos a Kvazáros folytatásra is egy kicsit várni kell, még.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 14., 17:54:04 írta molzo »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1128 Dátum: 2007. Február 14., 14:58:49 »
Most nem fogok elemzést írni. Ne haragudjatok ezért, de még sajnos nem tudtam elolvasni az elöző részeket, és így sok értelme nem volna belekezdeni ebbe a sztoriba. De hamarosan pótolni fogom ezt a hiányosságomat  és nekikezdek az elejétől fogva.
Addig is köszönetet szeretnék mondani Dórikának, Fareknak és Trollnak ezért a képregényért  . Hamarosan majd jövök a véleményezéssel.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1127 Dátum: 2007. Február 14., 08:05:01 »
Üdv! Köszönöm az új Nyugati Bosszúagyalokat! Külön köszönet : Fareknek a fordításért   Dórikának a beírásért   és Trollnak a borítóért  Az ERŐ legyen veletek a továbbiakban is!!!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1126 Dátum: 2007. Február 14., 00:20:10 »
Frissülés!

A Nyugati Part Angyalai #82 - Galaktikus Vihar Hadművelet #16

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1125 Dátum: 2007. Február 08., 18:03:12 »
Köszi, a tippet, csak épp most az x-ek történetekre hangolódtam rá!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1124 Dátum: 2007. Február 07., 19:35:17 »
Ha én is ajánlhatok egyet, akkor olvasd el az oldalon lévő 201-es számot. Abban főleg az van hogyan telnek a hétköznapjaik az Angyaloknak, ráadásul talán Jarvis egyik legjobb sztorija is benne van.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1123 Dátum: 2007. Február 07., 19:07:59 »
Hát igen a Bulldózeres What if iszonyat jó, már elolvastam.
 "Kedves Thor!": húú, ez a történet tényleg lenyűgöző, és megható, a honosítás is nagyon jól sikerült, köszönet érte!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1122 Dátum: 2007. Február 07., 18:49:46 »
Galamb: Természetes, hogy válaszolok. Az Angyalokról mindig szívesen beszélgetek   Ha komolyabb, vagy legalábbis emberibb történetre vágysz, akkor tetszeni fognak neked a következő részek, főleg a 220-ast követően, amikor Pym története egy időre megoldódik. Meg majd tetszeni fog szerintem a Nyugati parti Angyalok története is, amikor eljutunk odáig. Szóval maradj csak.  
Ezen kívül pedig tudom ajánlani a nemrég véget ért Angyalok Mindörökké-t, a már korábban említett Thor és az azt következő Vasember történetet. Továbbá, ami nem angyali, de nekem az egyik nagy kedvencem, a Bulldózeres What if...?, amit szintén megtalálhatsz itt az oldalon. Ezt különösen ajánlom, ha tetszett a Hulk: The end.
Az meg, hogy mennyire életszerűek a karatkterek, illetve ki tud a másik civil énjéről: az Angyalok között mindig is megvolt egy olyan bizalom, ami nem tette szükségessé, hogy mindenki automatán megossza a titkait. Nem hogy Tigra, de ekkor még Jarvis, vagy pl. Ami Kapi sem tudta, hogy kicsoda valójában Vasember. Bár a következő részekben ez változni fog   . Szóval pl. Vas, vagy Thor kiléte sokáig nagyon jól őrzött titok volt, amint az majd kiderül hamarosan.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1121 Dátum: 2007. Február 07., 17:29:58 »
Idézetet írta: Farek
Egyébként milyen típusú történeteket szeretsz leginkább? Vicces? Komoly, lélektani? Tipikus szuperhősös? Csak hogy tudjam, hogy mennyire jöhet majd be neked a következő időszak.
Még egyszer köszi hogy írtál. Tulajdonképpen a komolyabb történeteket kedvelem a legjobban ( Hulk-The end,  vagy a kedvencem: Pókember- Kraven utolsó vadászata), de nem komorabb témában is a hosszabb történeteket történeteket kedvelem (Az Angyaloknál a kree-skrull polgárháború keltette fel az érdeklődésem  majd valamikor azt is elkezdem ). Tudod, az én kedvenc szuperhősöm Pókember, és pont azt szeretem benne, amit az angyalokból hiányolok: hogy könnyebb "azonosulni" egy olyan karakterrel- aki miközben bűnözőket jutatt rács mögé- a hétköznapi élet gondjaival is meg kell küzdenie, mint egy olyan csapattal, ami multimilomosból, Asgardi istenségből, nemzeti példaképből(  ), és földönkívüliekből áll. Meg nekem például az is furcsa, hogy a Fullánk tárgyalásában is csak Tigra lakik a kúriában, és azt sem tudja, hogy a csapattársa, Vasember kicsoda valójában: hiányolom a szorosabb kapcsolatokat, amik megvannak például az X-ek tagjai között. Mondjuk lehet hogy ez későbbi történetekben megváltozik, majd megnézem őket.  
 De ez a Thor -történetet ma vagy holnap elolvasom!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1120 Dátum: 2007. Február 07., 16:56:47 »
Idézetet írta: Gorgonita
Haladok a Mindörökkével! Már megyünk is a Limbó-hintóba! Lehet hogy egy örökkévalóság mire a végére érek, de mivel úgyis időutazós történet, a tér és az idő visszahajlik önmagába, és eljut a kiindulási pontba, és akkor majd megszületik a véleményezésem. Reszkessetek!    
Khm, khm, KHM! Vagy, ahogy Jameson modaná, Hrm, HRRM, HÖRÖMM! Szóval?

Idézetet írta: talgaby
Igen, és olyan hathatósan sikerül megrémiszteniük a skrull császárt, hogy elfelejtik, hogyan is kell hazamenniük.
Erről csak most jutott eszembe a régi vicc:

Fickó elmegy a dokihoz és mondja:
- Segítsen rajtam, doktor úr, nem tudok menni!
- De hát akkor hogy jött ide???
- Hja, jönni azt tudok!

Lehet, hogy valahogy ők is így voltak vele  

Ja, és csatlakozom a Csúcsbiztonság befejezését kérőkhöz. Meg esetleg megkérdezem Micho-t, mert ha jól emlékszem, annak idején ő benne volt a projektben.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 07., 16:57:42 írta Farek »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1119 Dátum: 2007. Február 07., 15:48:46 »
A Kang Dinasztia történetszálban engem az zavart, hogy nem volt érezhető a kihatása más sorozatokban. Pedig az egész világot mélyen érintő események zajlottak le benne. Úgy látszik csak az X-ek kapnak lehetőséget az egész Marvel univerzumot megrengető eseményekre.  

Egyébként a Csúcsbiztonság minit nem akarja senki befejezni végre?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1118 Dátum: 2007. Február 06., 18:39:53 »
Idézet
Tudom ajánlani a Speciál szekcióban a Mikulás Special-t, abból is a Thor történetet, ami nem szokványos, de nagyon megíndító.
Egyetértek. Lehet, túl szentimentális vagyok, de az egy igazi megbőgetős rövid sztori.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1117 Dátum: 2007. Február 06., 18:37:24 »
Idézetet írta: galamb
Szóval Sepi galériában látható egy 2001. 09. 11. témájú Amerika kapitány rajz, csak ez a rajz létezik, vagy esetleg készítettek képregényt is a tragédia témájában. Ha igen, el lehet olvasni valahol honosítva?  
 Előre is köszi a választ!
Ha úgy érted, hog yaz Angyaloknak volt-e direkt 9-11-es témájú képregényük, akkor a válaszom nem. Akkortájt pont egy nagyszabású, Kang Dinasztia elnevezésú történet futott végig a címen, több, mint egy éven keresztül, és közben történt az esemény, de utána volt egy rész, ami szerintem ennek is állított emléket.  Maga ez a történet elnagyolva az, hogy jön Kang, majdnem meghódítja az egész világot, ténylegesen elpusztít egy-két várost és rengeteg embert, és nagy nehezen, áldozatok árán sikerül csak legyűrni őt. Aztán a történet utolsó része után egyből beillesztettek egy olyan rész volt, ami az elesettek emlékére szólt, és ugyan beleillett a Kang-os történetbe is, hiszen rengeteg ember halt meg a támadásai alatt, de szerintem erősen benne volt a 9-11 hatása is. Szóval csak ilyen áttételesen volt.
Egyébként pedig amiről tudok, az egy Pókember szám, amit magyarul kihagyott a Panini, és odakint teljesen fekete borítóval jelent meg. Az teljesen a 9-11-nek van szentelve, gyakorlatilag megszakítva a történetfonalat (talán éppen két sztori között voltak), beletéve a történteket a szuperhősösk világába, akik megakadályozni már nem tudták a tragédiát, csak a romokat segítenek eltakarítani. Mint Pókember képregény, elég gyenge, de nyilván nem is az volt a szerepe.
Ezeken kívül más szuperhősösről nem tudok, de ez mit sem jelent, mert leginkább az Angyalokból vagyok erős.

Egyébként meg örülök, hogy Fullánk tárgyalása megnyerte a tetszésedet, szerintem is nagyon jó volt. Remélem, annyit elért, hogy adsz egy kis esélyt még nekik, esetleg, ha eddig nem olvastad volna, megnézed az oldalon a többit is, hátha akad olyan, amelyik megfog. Tudom ajánlani a Speciál szekcióban a Mikulás Special-t, abból is a Thor történetet, ami nem szokványos, de nagyon megíndító. És esetleg az Avengers 57-58-at, Vízió első megjelenését, ami az egyik személyes nagy kedvencem. Továbbá a következő pár rész "pihenése" után megint visszatérünk a Fullánk vonalhoz, ahol leszenk olyan események, amik szerintem tetszeni fognak neked. Egyébként milyen típusú történeteket szeretsz leginkább? Vicces? Komoly, lélektani? Tipikus szuperhősös? Csak hogy tudjam, hogy mennyire jöhet majd be neked a következő időszak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1116 Dátum: 2007. Február 06., 18:34:07 »
Van még vmi one-shot az egész emlékére, amiben adnak vmi magyarázatot arra, hogy a szuperhősök miért nem tudták megakadályozni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1115 Dátum: 2007. Február 06., 18:27:35 »
Régebben az Amazing Spider-Man vol.2 36-os száma volt az ami a témával foglalkozott (legalábbis én csak erről tudok). Nekem meg van honosítva, de azt nem tudom már, hogy honnan.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1114 Dátum: 2007. Február 06., 18:21:27 »
Fullánk tárgyalása: Hát sajnos még mindig nem sikerült megkedvelnem annyira az angyalokat, de ez a történet tetszett, tényleg emberi, gyarló oldaláról mutatta be a hősöket, különösen Kapi vívódása volt jó! Köszönet a honosítóknak!
 Lehet hogy korábban már kérdezték, de sajnos nincs időm utánanézni a korábbi hozzászólásokban, egyrész az akadozó net, másrészt a folytonos gép lefagyás miatt. Szóval Sepi galériában látható egy 2001. 09. 11. témájú Amerika kapitány rajz, csak ez a rajz létezik, vagy esetleg készítettek képregényt is a tragédia témájában. Ha igen, el lehet olvasni valahol honosítva?  
 Előre is köszi a választ!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1113 Dátum: 2007. Február 06., 09:20:03 »
Idézetet írta: Sepi
Ma volt szerencsém találkozni az Avengers Infinity kiadvánnyal. Ahogy néztem ez egyike az Angyalok csillagközi kalandjainak, de tud valaki erről valami bővebbet mondani?
Hogyne. Ez egy 4 részes mini, ami az Avengers vol. 3. idején játszódik, nem sokkal a Maximum Security után. Az Angyalok azon csapata, mely az MS révén kiment az űrbe, segélyhívást kap Jack of Hearts/Kőrbubi -tól (aláhúzandó, ami tetszik), hogy valami planéta elpusztult. Ekkor lép színre Thor, Tigra, Holdsárkány és Kvazár, és a segítségére sietnek, amikor is szembe találják magukat a Végtelenekkel! Nem semmi figurák, ugyanis érdekes gyűjtőszenvedélyük van   Szóval a lényeg, hogy az első három részben megküzdenek a sameszaikkal, és a 4-ikben eljön a végkifejlet. Egyféle kozmikus kaland, Öröklét is szerepel benne. Ja, és itt kapja meg Jack of Hearts/Kőrbubi azt a lehetőséget, hogy a repülése ne a kezéből kicsapó energiasugaraktól függjön, hanem nyugodtan tudjon lövlödözni, miközben repül, talán a ruhája segítségével. Ugyanis eddig mindig a 'sugármeghajtású kéz' elvén repült, ami szerintem végtelenül nagy baromság, de sebaj.
Nekem felemás érzéseim voltak ezzel a minivel kapcsolatban, mert az 1-3. részek nagyon jók, szerintem jól vannak felépítve, ehhez képest a befejezés a 4-ik részben olyan kurta-furcsára sikeredett. Összességében közepes, pedig jobb is lehetett volna.
Ja, és egy apróság: ezek azok a bizonyos Végtelenek, akikre az Idő Őrzői hivatkoznak az Angyalok Mindörökké (talán) 10. részében, amikor a tárgyalásuk van, hogy megúszták a Végtelenek machinációit is.

Egyébként, mivel aranykezű beíróm, Dórika egy hangyányit elfoglalt, és talán csak a hét végére lesz új rész, ezért mindenki nyugodtan olvasgassa a korábbiakat is, ha azok kimaradtak volna, és jöhetnek a vélemények is.
Ja, és a CoMor is frissült, bár nem a régen várt GVH-val, de egy jó Vízió-Energikon összecsapással.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 06., 09:21:08 írta Farek »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1112 Dátum: 2007. Február 06., 08:59:50 »
Ma volt szerencsém találkozni az Avengers Infinity kiadvánnyal. Ahogy néztem ez egyike az Angyalok csillagközi kalandjainak, de tud valaki erről valami bővebbet mondani?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1111 Dátum: 2007. Február 02., 10:04:02 »
Hm, van igazság a szavaidban. De lehet, hogy ezt is lótuszülésben kezdte el még otthon, csak ide érkezett már lebegve  
Vagy máshol optimálisabbak lettek volna a mágikus erővonalak, és oda akartak eljutni. De igazából valóban nagyon úgy tűnik, hogy igazad van.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1110 Dátum: 2007. Február 02., 09:44:27 »
Mivel látszik, hogy egy skrull siklót nyúltak le a császári hajóról, ezért feltételezem, hogy nem egy közeli hajóról jöttek. Meneküléskor is mintha emlegetnék, hogy a földre akarnak nyitni egy térkaput.
Tuti, hogy teleportáltak, mert a skrullok érzékelői ugyebár kifelé figyelnek. Tehát azokat megkerülve kellett, hogy bejöjjenek.
De nagy átlagban: Ha egyszer képesek voltak úgy megjelenni  a császár tróntermében, hogy senki se vette észre őket, pedig azért az anyabolygót elég keményen őrzik, akkor miért nem tudtak ugyanolyan egyszerűen kislisszolni onnan? A doki nem fáradhatott le, mert csakis az olyan mágiák szokták kiütni, amiket lótuszülésben, koncentrálva mondogat, vagy egy piszok hosszú csata után. Agamotto szeme és a köpenye eléggé megdobják az erőforrásait.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1109 Dátum: 2007. Február 02., 09:29:03 »
Hát, szerintem az utolsó mondatot majd beleépíti a minibe. Vagy esetleg még később használja fel.
Abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy egészen a Földről teleportáltak. Nem lehet, hogy valami térkapun át jöttek, de űrhajóval, és utána csak az utolsó távolságot tették meg bűbájjal? Vagy egyértelműen kiderül, hogy a Doki juttatta őket el végig?

Meg lehet, hogy egyszerűen csak lefáradt, és kellett volna neki még egy kis idő, mire energiát nyer. Vagy mittudomén.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1108 Dátum: 2007. Február 02., 08:48:19 »
Csak arra a kissé fura tényre, hogy a doki egészen a Földről elteleportálja az egész bandát egy másik galaxisba, de visszafelé már le kell nyúlniuk egy siklót, mert időközben Strange elfelejtette a hazafelé vezető bűbájt. Legalábbis más okot nem tudok elképzelni arra, hogy miért nem tűntek el szépen nyugodtan, amikor egyértelmű volt, hogy egy siklóval nem sok esélyük lesz a császári bolygó körül keringő armadával szemben.
Mondjuk egyébként az a tény is elgondolkoztatott, hogy a császár hogy élte túl, hogy Black Bolt szétrobbantotta alatta a cirkálót...
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy  a végén azt az uralkodói mondatot mire használják fel. Bendis ráhúzza vmelyik régi eseményre, hogy a skrullok voltak a háttérben, vagy bele akarja építeni egy későbbi részbe  a miniben.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1107 Dátum: 2007. Február 01., 19:38:37 »
Igen, és olyan hathatósan sikerül megrémiszteniük a skrull császárt, hogy elfelejtik, hogyan is kell hazamenniük.
Hm, ezt most nem vágom. Itt mire gondolsz?

Igen, nekem is furcsa volt a szívbeteg Tony hősködése a páncélja nélkül, meg biztos leszenk még benne ilyenek, de aza alapütlet akkor is valóban, ahogy tudós kollégám megjegyezte   "masszív".

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1106 Dátum: 2007. Február 01., 15:49:15 »
Igen, és olyan hathatósan sikerül megrémiszteniük a skrull császárt, hogy elfelejtik, hogyan is kell hazamenniük. De ha megtaláltad, akkor úgyis meglátod. Egyébként a sztori nem rossz, csak én sajna már tudat alatt odafigyelek az ilyen marhaságokra.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1105 Dátum: 2007. Február 01., 15:38:59 »
Utánna néztem és meg is találtam. Tényleg elég jónak tűnik. Ahogy nézem ez közvetlenül a Kree-Skrull háború után játszódik, nem?
Úgyis mondhatnám, hogy van benne pár fájdalmasan ordító ritka nagy marhaság.
Nekem rémlik, hogy valaki itt a fórumon már írt erről a kiadványról. Ebben van az az érdekes dolog, amikor a szívbeteg Tony Stark a páncélja nélkül leveri az összes Skrullt és kiszabadítja a többi hőst.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 01., 15:39:31 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1104 Dátum: 2007. Február 01., 15:31:21 »
Nem, van egy ilyen nevű minisorozat is (v2, ha úgy tetszik). Ahogy Farek mondja, elég keményen belenyúl a múltba, csak sajna a logikával, mint olyannal, sokat nem foglalkozik. Úgyis mondhatnám, hogy van benne pár fájdalmasan ordító ritka nagy marhaság. De az alapötlet kétségtelenül eléggé masszív jellegű.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1103 Dátum: 2007. Február 01., 14:40:05 »
Arra gondolsz ami a troll.extra.hu-n van fent? Mert én eddig csak azzal találkoztam.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1102 Dátum: 2007. Február 01., 14:33:40 »
Basszus, nem tudom, hogy valaki olvasta-e már a New Avengers:Illuminati 5 részes minisorozatnak az 1. részét (ez nem ugyanaz, mint a Civil War-hoz kapcsolódó one-shot), de nagyon kemény!!! Igen komoly retcon (visszanyúlás), illetve inkább untold tales (el nem mondott történet) jellege van, de az első az nagyon belecsapott a lecsóba! Csak lestem, mint a luki nyúl, amikor elolvastam  ! Kíváncsian várom a következő részt.