Nem, beigli69, csak nyugodtan gondolkodj hangosan, mindnyájan azt tesszük. Mind a te, mind pedig talgaby és Sepi hozzászólásában voltak olyan dolgok, amelyek adnak rációt a dolognak.
Nekem nem is feltétlenül az adamantium mennyiségével van bajom - pedig azzal is, hiszen egy időben minden másodrangú valaki adamantium alkatrészekkel rohangált, például Gólyalábank is voltak adamantium lábai -, hiszen azért ekkor már volt adamantium Ultron például (mint azt az itt megjelent 201-202-es részekből is tudhatjuk), szóval éppenséggel lehetett anyag. Ami engem zavar, az a technológia. Azért még a Marvel univerzumban is vannak törvényszerűségek, és nehogy azt mondja nekem valami nagy fejes a kiadónál, hogy az adamantiumot elég bevinni valami sarki kohóba, és olyan formába öntik nekem, amilyenbe akarom! Hiszen a Titkos Háborúban Fáklya a nova energiájú csillaghővel sem ment semmire Ultron külső burka ellen, hanem csak a belső alkatrészeit sikerült megpörkölnie. És ugyan van valamilyen molekuláris újrarendező (eredetiben talán 'molecular rearranger') nevű szerkezet, ami be van építve Ultronba, hogy bizotsítsa az adamantium szabad mozgását az ízületeinél, de ne legyen már mindenkinek ilyen! Hiszen ugyan Ultron 1-et Pym építette, de akkor még szó sem volt adamantiumról, ezt a cuccost Ultron építette be saját magába. És nem sok Ultron-t lehetett felboncolni, hogy megnézzék, mitől is ketyegnek. Persze szerezhetett valahonnan, de azért ez akkor is szúrja a szememet.
Egyébként meg én sem hiszem, hogy a katonasághoz kerülnének ezek a cuccosok. Van azoknak már így is elég játékszerük. Esetleg a S.H.I.E.L.D., vagy az Angyalok egy tároló helyisége.