Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 914382 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1041 Dátum: 2007. Január 09., 21:09:50 »
Jól haladtok a Mindorökké Angyalokkal, köszi a sok munkát. Nem semmi, hogy magyarul is olvashatom. Várom a folytatást!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 21:10:05 írta molzo »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1040 Dátum: 2007. Január 08., 18:32:06 »
Idézetet írta: kaine
Csak beugrottam megköszönni a New Avengers-t, amit letöltöttem. KIözel a nyugdíjhoz lesz is időm elolvasni, akkor írok róla többet is.  
Egy kérés: ha új rész jön, muszáj az egészet egyben feltenni? Kicsit macerásabb így letölteni, mintha csak az új rész lenne kilinkelve. Tudom-tudom, sokkal könnyebb, mint beírni, meg lefordítani...
Szívesen. Bár az nem a mi reszortunk, de azért köszi. És az Angyalok Mindörökkét már meg sem köszönöd? Ejnye.  
A letöltéssel kapcsolatban két ok van: egyrészt lusták voltunk minden rész borítóját magyarítani, pláne így, hogy egy adagban több részt is felraktunk. Ezért választottuk ezt az F4-nél már bevált módit. Másrészt pedig ha mi annyit dolgozunk a honosítással, akkor még könnyítsük is meg az életeteket, hogy két kattintásra lejöjjön az egész véres és verejtékes munkánk? Hát még mit nem.   Dolgozzatok meg Ti is az olvasnivalóért!  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #1039 Dátum: 2007. Január 08., 17:08:23 »
Csak beugrottam megköszönni a New Avengers-t, amit letöltöttem. KIözel a nyugdíjhoz lesz is időm elolvasni, akkor írok róla többet is.  
Egy kérés: ha új rész jön, muszáj az egészet egyben feltenni? Kicsit macerásabb így letölteni, mintha csak az új rész lenne kilinkelve. Tudom-tudom, sokkal könnyebb, mint beírni, meg lefordítani...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1038 Dátum: 2007. Január 07., 10:04:36 »
Idézetet írta: Gorgonita
Kicsit le vagyok maradva ezzel a cuccal. Egyelőre addig jutottam, hogy három részre oszlik a csapat, de már nekem is kezd bejönni a sztori. Majd valamikor összegzem.  
Nagyszerű, egy Gorgonita-féle összegzés mindig jól jön!  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1037 Dátum: 2007. Január 06., 20:24:49 »
Kicsit le vagyok maradva ezzel a cuccal. Egyelőre addig jutottam, hogy három részre oszlik a csapat, de már nekem is kezd bejönni a sztori. Majd valamikor összegzem.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 06., 20:25:47 írta Gorgonita »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1036 Dátum: 2007. Január 05., 14:46:57 »
Köszönjük, köszönöm. Na, öröm látni, hogy azért csak megéri elkészíteni ezeket a 'kis szösszenetek'-et.
SithLord: köszi szépen, de már nem vizsgázom. Bár ha a könyvvizsgálatot annak veszed, akkor nagyon is.  
Menyus80: sok oldal? Ha-ha. Hizen még három rész hátravan. De örülök, hogy másnak is az én kedvenceim a kedvencei.

Nem elérhető Frogen

• R2-D2
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1035 Dátum: 2007. Január 05., 14:44:56 »
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Király a sztori, jók a rajzok, s persze remek fordítás.  
A tolerancia az, amit mindig a másiktól várunk el.

Nem elérhető menyus80

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1034 Dátum: 2007. Január 05., 10:19:42 »
Sziasztok.Farek nem vagy egyedül nálam is az Angyalok No.1,köszi a Mindörökkét.Mikor megláttam hogy milyen sok oldal megörültem  ,még letölteni sem volt könnyü.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1033 Dátum: 2007. Január 05., 10:06:52 »
Üdv!Farek,köszönöm a mindörökké folytatást!Vizsgághoz sok sikert!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1032 Dátum: 2007. Január 05., 00:09:54 »
Nagyon örülök, hogy ezt hallom, mert ilyenkor úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül és talán az ízlésem sem teljesen elferdült az Angyalokkal. A befejezés is tetszeni fog. És nekem külön tetszik, hogy itt Kangot végre tényleg árnyalják, nem csak egy "a jövőből jöttem, és mindenki bekaphatja, mert király gyerek vagyok" figura. (Bár megmondom őszintén azért ez a hozzáállása folyamatosan megvan, ami eléggé idegesít, figyelembe véve, hogy már hányszor kenték el a száját.   )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1031 Dátum: 2007. Január 04., 21:52:37 »
Idézetet írta: Farek
Igen, szerintem is jó rész ez, és az előzővel együtt egy nagyon komoly helyretétele és megmagyarázáse az Angyalok és egyik legkomolyabb ellenfelük történelmének, és ami külön öröm, hogy ez egy meglehetősen jól sikerült magyarázat.
Nekem is az a véleményem, hogy bár elsőre egy kicsit zavaros volt, de egyáltalán nem tünt erőltetettnek. Az biztos, hogy ezen történetek nélkül teljesen máshogy látná az ember az Angyalok történelmét. Ez az igazi nagy csattanó ebben, mert lehetett volna ebből a történetből egy szimpla kozmikus crossover is. De így igazán jó, nekem legalábbis nagyon tetszik (jobban mint azt gondoltam volna).
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 09:20:22 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1030 Dátum: 2007. Január 04., 21:41:13 »
Ah, Sepi, a megbízható   Öröm ezt látni. Beigli 69, és a többiek, remélem ti sem maradtok le messze  
Igen, szerintem is jó rész ez, és az előzővel együtt egy nagyon komoly helyretétele és megmagyarázáse az Angyalok és egyik legkomolyabb ellenfelük történelmének, és ami külön öröm, hogy ez egy meglehetősen jól sikerült magyarázat. És ja, a legjobban persze a végére fog összeállni a történet, amiben nem is feltétlenül az összecsapások a lényegesek, hanem ami mögöttük van. Hamarosan jön a befejezés, és utána vissza a rendes kerékvágásba!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1029 Dátum: 2007. Január 04., 21:08:50 »
Gyorsan el is olvastam a Mindörökké folytatását, mert már nagyon kiváncsi voltam a fejleményekre. Valahogy sejtettem, hogy Immortusról fog szólni a történet, de helyette megkaptam Kangot (végül is a kettő egy és nagyjából ugyanaz) és egyáltalán nem bántam. Így olvasva elég kósza Kang történelme, volt egy olyan pont is amikor majdnem elveszítettem a fonalat, de hálistennek hamar visszazökkentem a történetbe. Most már teljesen tiszta, hogy mik is Kang szándékai ebben a történetben, és hogy mi is ennek a harcnak a mozgatórugója. Megmondom őszintén, hogy az elején nem erre gondoltam. Talán azért volt az a furcsa érzésem az első adag olvasása közben, mert eléggé elhúzták a bevezetést, és nehezen akart kibontakozni a sztori. Szóval most már elmondhatom, hogy nagyon jó ez a történet, és minden egyes szám után egyre jobban fel vagyok csigázva, hogy mi lesz a következőben.
Köszönöm ezt az élményt Dórikának és Fareknak  . Szuperek vagytok.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 04., 21:09:22 írta Sepi »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1028 Dátum: 2007. Január 04., 16:03:01 »
Már két napja akarok...   Most sikerült.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1027 Dátum: 2007. Január 04., 15:50:31 »
Ejha. Nem is gondoltam volna, hogy pont most fogtok frissíteni  . Köszi.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1026 Dátum: 2007. Január 04., 15:49:01 »
Frissültünk: Angyalok - Mindörökké

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1025 Dátum: 2006. December 31., 15:10:02 »
Idézetet írta: Sepi
Egybként ha azt hiszitek, hogy ez a 8. rész ilyen megmagyarázós volt, akkor kíváncsian várom majd a véleményeteket a 9-ről.
Arra kiváncsi leszek, lehet ezt még tovább magyarázni? Jó, ez költői kérdés volt, biztosan izgi lesz  . Gondolom az eddigiek kerülnek egy új megvilágításba.
Hát, inkább egy kicsit jobban összerántják egy másik szereplő történelmét is. De nem lövöm le a poént, bár nem nehéz kitalálni. Hamarosan jön!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1024 Dátum: 2006. December 30., 09:11:34 »
Egybként ha azt hiszitek, hogy ez a 8. rész ilyen megmagyarázós volt, akkor kíváncsian várom majd a véleményeteket a 9-ről.
Arra kiváncsi leszek, lehet ezt még tovább magyarázni? Jó, ez költői kérdés volt, biztosan izgi lesz  . Gondolom az eddigiek kerülnek egy új megvilágításba.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1023 Dátum: 2006. December 30., 00:18:29 »
Egybként ha azt hiszitek, hogy ez a 8. rész ilyen megmagyarázós volt, akkor kíváncsian várom majd a véleményeteket a 9-ről   És terveim szerint az elkövetkező években a 200-astól kezdve minden felmegy, plusz a nyugati part is, szóval az említett történetek jó részét látni fogjuk.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1022 Dátum: 2006. December 29., 15:30:29 »
Akkor átsiklottam ezen a pillanaton.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1021 Dátum: 2006. December 29., 15:02:18 »
Idézetet írta: beigli69
Hát Fullánk részéről az lett volna a csoda ha nem csinál valami marhaságot. (bár csak a neten fellehető honosított képregényekből és a dokumentációkból követem az Avengers sztorikat) Ebben a sztoriban végig elég arrogánsnak tűnt.
Az igaz, hogy végig tapló módon viselkedett, de a Limbóban, volt egy olyan pillanat amikor úgy tünt, hogy végre megbékél a tudattal, hogy ő valójában Henry Pym és visszanyeri a normális egyéniségét. Sajnos ez nem így történt, ezért ért váratlanul az amit utánna tett.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 15:33:25 írta Sepi »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1020 Dátum: 2006. December 29., 14:36:34 »
Idézetet írta: beigli69
A West Coast első szériája az itt szereplő Sólyomszem előtt vagy után volt?

Ismételt és sokadszori köszönet a fordítógárdának!!!
Na, örülök, hogy tetszett, és köszönet a köszönetért   . Remélem, a befejezése is el fogja nyerni a Te és a többi olvasó tetszését.
A WCA jóval az ittei Sólyomszem után kezdődött. Itt Sólyomszem az Avengers 97-98-ik számai között van, míg a WCA valahol az Avengers 240. száma tájékán indul.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1019 Dátum: 2006. December 29., 13:49:58 »
Forever 69-18x oldal  

nagyon jó ! Egész korrekt  hogy így egy két régi történetet is elmesélnek, megmagyaráznak (bár ha mindegyiket ismerném lehet hogy nekem sem teszene egy-két magyarázat) Hát Fullánk részéről az lett volna a csoda ha nem csinál valami marhaságot. (bár csak a neten fellehető honosított képregényekből és a dokumentációkból követem az Avengers sztorikat) Ebben a sztoriban végig elég arrogánsnak tűnt. A West Coast első szériája az itt szereplő Sólyomszem előtt vagy után volt?
Megint egy időutazásos sztori aminek az eddig leszűrhető konklúziója hogy barmolhatod az időt hogy valamit megakadályozz, de ezzel max. előidézed azt.  
Ismételt és sokadszori köszönet a fordítógárdának!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1018 Dátum: 2006. December 29., 03:09:12 »
Sepi: Na, biztos voltam benne, hogy itt már egy kicsit jobban megfogja az embereket a történet. Halad előre. Fullánk árulása engem is megdöbbentett elsőre, de szerintem igen helyénvaló, az akkori Fullánk lelkiállapotot ismerve (amit szerintem elég jól visszaadnak itt is). És igen, itt valóban volt egy kis 'retcon', amit az Angyalok történelmében végrehajtottak, de szerintem nem túl bántó. Ami engem a leginkább zavart, az a Kang-os történet átírása Immortus-ra. De ez csak akkor van így igazán, ha olvastad az eredetit is. Amit  fogunk is, de csak pár év múlva.  

Beigli69: Amint azt már korábban többször is kifejtettem, a Nyugati parti Angyalok a legkedvesebb sorozatom. Alig várom már azt az időszakot a rendes Angyalokná, hogy eljussunk addig, mert azonnal is indítom be rendes sosozatukat. A legjobb.

Ja, és mindenkinek köszönet a köszönetekért   Igyekszünk továbbra is a tőlünk megszokott magas művészi színvonalon teljesíteni.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1017 Dátum: 2006. December 28., 12:28:16 »
Forever:
Még csak szedegetem le (jobb klikk+mentés másként) de ennél jobb karácsonyi ajándékot el sem tudnék képzelni.  

West Coast Avengersv1:
a sztoriban az a legjobb, hogy igazándiból nem is az aktuális rosszfiúval való csatározás a lényege, hanem a csapat kialakulása, az egyes tagok magánéleti problémái, a félelmeik, a kapcsolatok kialakulása. Nagyszerű ahogy folamatosan saját régi hozzáállását reakcióját látja tükröződni a "fiatalabbakban" Sólyomszem (nem mondhatja - "Ezek a mai fiatalok !!)
A dokumentációkat elolvasva az ember  ellenállhatatlan kéztetést érez az ott leírt eseményeket tartalmazó füzetek beszerzésére. (csak így tovább)

Ezúton is ismételt köszönet a honosítás készítőinek !

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1016 Dátum: 2006. December 27., 13:29:12 »
Idézetet írta: Sepi
A fordítás és a beírás szokás szerint kitünőre vizsgázott. Köszönöm szépen az angyali elkövetőknek  , szép kis karácsonyi ajándék volt.

Nagy öröm volt nekünk is, egy ilyen ajándékot készíteni nektek!
Köszönet a hozzászólásokért!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1015 Dátum: 2006. December 27., 10:45:57 »
A lezajlott karácsony után már bele mertem kezdeni az Avengers Forever történet folytatásába.
Azt kell mondjam, hogy sokkal jobb volt (szerintem), mint az elöző adag. Én legalábbis nagyon élveztem a történetet. Egyszerűen nem bírtam leállni az olvasásával, pedig úgy terveztem, hogy két nekifutásra olvasom el. Főleg az első három történet (#04-06) tetszett benne a legjobban, ahogyan három idősíkon keresztül követhettük az eseményeket, jobbnál jobb mellékszereplőkkel (főleg Thundra volt szívdöglesztő, kár hogy csak annyit szerepelt benne). Az adag befejező része pedig aztán rendbeteszi rendesen az Angyalok történelmét, itt aztán sok mindenre magyarázatot kap az ember (a legjobb Sólyomszem beszólása volt ami nagyon jól leírja a Marvel Univerzumot: "Itt már senki sem marad halott?"  ). Ami viszont váratlanul ért, az Fullánk árulása. Nem gondoltam volna, hogy ez fog kisülni belőle, mert előtte még azt lehetett volna várni, hogy végre megbékél a múltjával. Na mindegy, most már jobban várom a folytatást, mint az elöző adag után.
A fordítás és a beírás szokás szerint kitünőre vizsgázott. Köszönöm szépen az angyali elkövetőknek  , szép kis karácsonyi ajándék volt.

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Avengers képregények
« Válasz #1014 Dátum: 2006. December 27., 10:38:52 »
Kösz szépen!!  

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1013 Dátum: 2006. December 27., 10:29:03 »
Hali!

Köszönet a mindöröké folytatást nagyon jó!!!!
Most olvasom csak mielöttelfelejteném megköszöni ....igy menet közbe jutott eszembe jobb késöbb mint soha!

Gery

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1012 Dátum: 2006. December 25., 09:06:04 »
Üdv HZS csapat!Köszönöm a mindörökké folytatást és minden más képregényt is!Az egész Hzs csapatnak békés ünnepeket és boldog képregényekben gazdag új évet kívánok! Az Erő legyen veletek!