A lezajlott karácsony után már bele mertem kezdeni az Avengers Forever történet folytatásába.
Azt kell mondjam, hogy sokkal jobb volt (szerintem), mint az elöző adag. Én legalábbis nagyon élveztem a történetet. Egyszerűen nem bírtam leállni az olvasásával, pedig úgy terveztem, hogy két nekifutásra olvasom el. Főleg az első három történet (#04-06) tetszett benne a legjobban, ahogyan három idősíkon keresztül követhettük az eseményeket, jobbnál jobb mellékszereplőkkel (főleg Thundra volt szívdöglesztő, kár hogy csak annyit szerepelt benne). Az adag befejező része pedig aztán rendbeteszi rendesen az Angyalok történelmét, itt aztán sok mindenre magyarázatot kap az ember (a legjobb Sólyomszem beszólása volt ami nagyon jól leírja a Marvel Univerzumot: "Itt már senki sem marad halott?" ). Ami viszont váratlanul ért, az Fullánk árulása. Nem gondoltam volna, hogy ez fog kisülni belőle, mert előtte még azt lehetett volna várni, hogy végre megbékél a múltjával. Na mindegy, most már jobban várom a folytatást, mint az elöző adag után.
A fordítás és a beírás szokás szerint kitünőre vizsgázott. Köszönöm szépen az angyali elkövetőknek , szép kis karácsonyi ajándék volt.