Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 914114 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1011 Dátum: 2006. December 24., 12:12:26 »
Frissülés: Angyalok Mindörökké
Boldog Karácsonyt!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1010 Dátum: 2006. December 23., 09:12:40 »
Nekem azért ez akkor is egy kicsit furcsa volt. Na, mindegy.

Mivel elképzelhető, hogy legközelebb csak a két ünnepp között járok erre, ezért ezúton szeretnék minden kedves olvasónak kellemes karácsonyt kívánni, valamint megköszönni a kitartó olvasást és véleményezést. És ne feledjétek, a karácsony egy Angyali ünnep, szóval az ünnepi frissítés után ezért a beiglitől eltelve lehet ám véleményezni!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1009 Dátum: 2006. December 22., 15:23:01 »
Az akkori történet szerint Vasember az alkalmazottja. Akár le is rázhatta. Lehetett szabadnapos (még a testőröknek is kijár néha). Elküldhette vhová ügyködni, mint Vasembert, hiszen ezt a meséje szerint kismilliószor megtette, Vasember gyakran képviselte Tony Starkot a cég ügyes-bajos dolgaiban.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1008 Dátum: 2006. December 22., 15:13:54 »
Igen talgaby, ez logikus, hogy Tony tervezte a páncélt és tudja is irányítani. Csak ha belegondolunk abba hogy ha nem Tony lenne az igazi Vasember, és egyszer csak váratlanul magára ölti a páncélt, akkor az eredeti Vasembernek biztosan feltűnt volna, hogy itt valami nem stimmel. Mert hát szórakozásból biztos nem vette volna fel, nem ezzel akart volna a csajoknál bevágódni. Szóval akkor az eredeti Vasember biztosan minimum azt tette volna, hogy követi Tony-t, és ha látja, hogy mire készül, hogy idegen irányítás alatt van, akkor biztosan közbelépett volna.
De Ultron helyében én biztos megkérdeztem volna, hogy mit csinált az eredeti Vasemberrel.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 22., 15:14:57 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1007 Dátum: 2006. December 22., 15:05:47 »
Tony alkotta a Vasember-páncélt, ezért egyértelmű, hogy tudta, hogy működik. Ultron azt feltéteéezte, hogy Stark belebújt  atestőre páncéljába, hogy így biztosítsa, hogy teljesíti Ultron küldetését. Alapveteőn így is lett volna logikus Tony részéről, ha nem ő lett volna eredetileg Vasember. Persze ettől még átfuthatott volna Ultron processzorán az a lehetőség is, hogy tényleg Tony Vasember, de ez  averzió is teljesen logikus, ami egy számítógépnek megfelel.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1006 Dátum: 2006. December 22., 15:00:51 »
Idézetet írta: Farek
Ami engem zavart, és már korábban is írtam, hogy Ultron megdicséri Tony-t, hogy milyen okos, hogy a Vasfejű páncéljába bújt. Aha. Az meg eszébe sem jut, hogy ő az, mi?
Ez az én agyamon is átfutott, hogy arra nem gondolt Ultron, hogy Tony-t hipnotizálta és Vasember teljesítette a parancsait. Jó, persze megmagyarázta azzal amit te is mondtál, hogy belebújt Vasember páncéljába. De általában a képregényekben is ilyen esetben mindig az van, hogy akkor megjelent volna az eredeti Vasember, hogy mit keres az a valaki az ő páncéljában? Mert az is biztos, hogy az eredeti nem hagyta volna, hogy valaki más az ő helyébe lépjen, tönkretéve az ő hírnevét. De még ha ez elsőre nem is esett le Ultronnak, a későbbiekben el kellett volna ezen gondolkodnia.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1005 Dátum: 2006. December 22., 14:52:10 »
Thor tehetetlensége: mióta Ultron csupa adamantium, azóta még Thor is csak szenved vele. És itt jelent meg először ilyen formában. Azért valahogy mégis csak mindig legyőzik.
Ami engem zavart, és már korábban is írtam, hogy Ultron megdicséri Tony-t, hogy milyen okos, hogy a Vasfejű páncéljába bújt. Aha. Az meg eszébe sem jut, hogy ő az, mi? Na, mindegy, ettől eltekintve jó kis történet ez, és Ultron az új testével elég tápos lett a jövőre nézve.
És ne aggódj, akárhányszor is írod le, hogy szuper volt, nem fogjuk megunni  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1004 Dátum: 2006. December 22., 07:59:38 »
Viszont Sepi, ha elolvasta a folytatást, akkor hol a véleményezés??? Nem így egyeztünk meg    
Ne haragudj Farek, de egy kicsit elnyúlt a történtet elolvasása. De nem felejtettem el, tehát itt van az:
AVENGERS #202 - véleményezése.  
Nagyon meglepődtem, amikor olvastam, mert bevallom őszintén, hogy nem erre számítottam. Nem gondoltam volna, hogy ismét Ultron keveri a kalamajkát az Angyalok körül, pláne, hogy Tony Starkot használta fel erre. Nagyon jó kis történtet lett a vége, bár szerintem a közepét egy kicsit elnyújtották. Amin viszont nagyon meglepődtem, hogy Thor nem bírt Ultronnal. Persze utólag értem, hogy miért írták így meg az irók a történetet: Vasember hibája volt, hogy visszajött Ultron, ezért Vasembernek kellett őt hatástalanítania. Nehogy a renoméja sérülést szenvedjen, de ettől függetlenül nagyon meglepő volt Thor tehetetlensége.  
A Darázzsal kapcsolatos kiváncsiságomra pedig teljesen ugyanazt a választ kaptam, mint amire számítottam. Szinte előre sejtettem, hogy biztos az lesz, hogy a lövés előtt összezsugorodott és így menekült meg.
Na de elég a rizsából, szerintem szuper jó kis történet a bevezetőjével együtt (mindenki olvassa el, aki még nem tette!), a beírás és a fordítás pedig szokás szerint (de unhatjátok már ezt a mondatomat  ) szuper volt, köszönet érte Dórika, Farek, Troll és Micho  . Csak így tovább!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1003 Dátum: 2006. December 21., 11:46:13 »
Igen, a 201-es nekem is nagyjából ugyanezért tetszett. Egy kis hétköznapi lazulás, egymás ugratása, de a távolban már felsejlik a következő veszedelem. Jarvis pedig valóban tökös volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény. Lehet hogy még Amerika Kapitányt is legyűrné. Hátulról. Álmában.
Viszont Sepi, ha elolvasta a folytatást, akkor hol a véleményezés??? Nem így egyeztünk meg    

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1002 Dátum: 2006. December 19., 07:58:48 »
Avengers #201:

Ez aztán egy nagyon jó kis történet volt. Igazán jól szórakoztam rajta  . Olyan jó, hogy néha vannak olyan történetek amelyek betekintést nyújtanak az Angyalok hétköznapjaiba. A legjobb persze a második kis rövid történet volt Jarvis főszereplésével (eddig nem is tudtam, hogy Edwyn-nek hívják). Az a bunyó amit levágott nem volt semmi. Én mondom, hogy ez az ember tartja össze az egész Avengerst  . Persze a fő történet vonal sem volt rossz, hiszen láthattuk az Angyalokat "munka" után és ahogy elnézem egészen jó kis történet készülődik beteljesedni. Azt különösen várom, hogy mi lesz Darázzsal (el ne mondjátok  , még ma elolvasom a folytatást).
A beírás és a fordítás szerintem kitünőre sikerült, én most nem vettem észre semmilyen hibát. Köszönet érte  . HálóZsák forever.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1001 Dátum: 2006. December 18., 19:33:53 »
Ja, és egy szolgálati közlemény: a CoMor-on hosszas hallgatás után végre folytatódott a Galaktikus Vihar Hadművelet. Hamarosan mi is jövünk a mi részünkkel, megspékelve egy kis dokumentációval  
Ez igazán jó hír  . Már gondoltam, hogy belekezdek, de addig nem mertem, amíg nincs meg az összes rész. Köszönet érte előre is.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1000 Dátum: 2006. December 18., 19:11:18 »
Aztán Húsvétkor jöhet a következő...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #999 Dátum: 2006. December 18., 19:01:58 »
Igen, én is hittel merem állítani, hogy az 58. rész utolsó oldal egy darabka szuperhős-képregénytörténelem.
Egyébként Vízió eredetét a hamarosan folytatódo Angyalko Mindörökké tisztázni fogja, persze Marveléknál szokásos kavarásos módon.  

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mekkora öröm, hogy új olvasók is csatlakoznak az Angyalok olvasótáborához. Köszönöm.

Ja, és egy szolgálati közlemény: a CoMor-on hosszas hallgatás után végre folytatódott a Galaktikus Vihar Hadművelet. Hamarosan mi is jövünk a mi részünkkel, megspékelve egy kis dokumentációval  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #998 Dátum: 2006. December 18., 14:37:16 »
Eisner-díjnak hívjuk, bár akkoriban még nem volt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #997 Dátum: 2006. December 18., 14:30:13 »
Avengers #200:

Végre sikerült ezt a jó kis történtet is elolvasnom. Szerintem nagyon jól sikerült, nem gondoltam volna, hogy Immortus-nak volt egy gyermeke is  . De még az is jó volt, hogy egy kicsit többet tudtam meg a Limbóról. Az ahogyan felborult az idő a világban szintén egy jó kis rész volt a történteben (főleg amikor Jarvis kiüti az egyik muskétást  ). Egyszerűen jó volt a képregény! Itt-ott azért volt benne egy-két helyesírási hiba, de még ezek sem tudták elrontani a szórakozásomat. Köszönet érte Dórika, Farek, Micho, Galen és Troll  .

Idézetet írta: beigli69
Avengers 057-058:
Az utolsó totálkép a könnyező Vízióról ekár képregénytörténeti kuriózum is lehetne (vagy talán az is !) Férfi, aki "robot" és sír ! Kiválló zárókép.
Az biztos, hogy megérdemelne egy képregény oscar-díjat.  Van egyáltalán ilyesmi?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #996 Dátum: 2006. December 18., 10:41:12 »
Avengers 057-058:
Igen, igen, igen !!!
Nagyon jó kis alapnak tekintendő sztori (szerintem) így kötelezőnek kellene tekinteni, minden Angyal rajongónak  
Örülök hogy olvashattam. Mind a fordítás, mind a beírás ismételten hozza a színvonlat. (gratula)
Az utolsó totálkép a könnyező Vízióról ekár képregénytörténeti kuriózum is lehetne (vagy talán az is !) Férfi, aki "robot" és sír ! Kiválló zárókép.

Avengers 221
Tetszett. Nem kell ragozni, egy jó kis toborzó buli, tele poénokkal. Lehet hogy már jelezték, de az egyik kockában Sólyomszem és Seregély(?) párbeszédénél mintha össze lenne cserélve pár mondat (ha ez már volt jelezve, és ki is tárgyaltátok, akkor bocs)
Köszönet a honosítás készítőinek !!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #995 Dátum: 2006. December 15., 20:48:24 »
Csak azért most véleményeztem mert egy kissé szenilis vagyok, és most szedtem le ezt a klassz sztorit (természetesen miután elolvastam  a mindörökké első három részét   )

Akkor most kegyetlen véleményezések lessznek, ha már így bátorítotok hogy a régi képregényeket is lehet !!!
Na, az ilyen olvasót szeretm én   És persze, bármelyiket lehet véleményezni, akármilyen régi, szóval hajrá mindenkinek!

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #994 Dátum: 2006. December 15., 16:53:13 »
Csak azért most véleményeztem mert egy kissé szenilis vagyok, és most szedtem le ezt a klassz sztorit (természetesen miután elolvastam  a mindörökké első három részét   )

Akkor most kegyetlen véleményezések lessznek, ha már így bátorítotok hogy a régi képregényeket is lehet !!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #993 Dátum: 2006. December 15., 16:44:25 »
Kree-Skrull háború 1-9:
Nagyon lefárasztott ez az elmúlt két hét, mert hirtelen nem értettem, mi van: a skrullok 9-1-re verték a kree-ket?   Aztán persze leesett.

Külön köszönet illeti Farek-éket  a szinte mindenre kiterjedő dokumentációk, összefoglalók és egyéb extrák elkészítéséért (mivel eddig nem igazán olvastam el az Avengers honosításokat számomra ezek újdonságként hatottak)
Igazándiból jó ötletnek tartom hogy bekerültek a különféle kiadások borítói, illetve a gyűjteményes kiadásban szereplő kommentár (vagy mi?)

(nem tudja valaki, létezik sör utalvány? mert ezek a jóemberek megérdemelnék !!)  
Addig is KÖSZÖNJÜK !!!!  
Has (mivel háttal nem kezdünk mondatot   ), köszönjük szépen a dicsérő szavakat. Nagyon jól esik, egy-egy régebben felkerült történet véleményezését is látni, hiszen ez azt jelenti, hogy vannak új olvasók.
(SZóval ha valaki csak azért nem mert eddig véleményt írni korábbi történetekről, mert már régen került fel ide, az ne aggódjon, hanem nyugodtan véleményezzen).
Igen, mi is nagyon büszkék voltunk mindig is a kis extra dokumentációkra, csak sajnos mostanában már nem nagyon van rá kapacitás. De szerintem a lényeges dolgokat és az alapokat már közöltük, különlegessé tettük velük a honosításokat és azért néha még igyekszünk előjönni egy-egy meglepivel. Ha pedig a többire is kíváncsi vagy, akkor olvasd el a többi, régebben megjelent részt is, mert kb. három hónappal ezelőttig mindenhova ment ki ilyen vagy olyan doksi.
A sör utalványra pedig mit mondhatnék? Ha duzzogva is, de elfogadom
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 15., 16:45:28 írta Farek »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #992 Dátum: 2006. December 15., 16:28:33 »
Kree-Skrull háború 1-9:
2 nap alatt átrágtam magam ezen a gigantikus történetfolyamon.
Háááátttt........
Nem semmi lett a végeredmény bármely szempontból nézzük is a művet, mind az eredeti alkotók, mind a honosítást elkövető személyek órrriásiii munkát végeztek, és ennek édes gyümölcsét most ájulásig fogyaszthatjuk  
Igazándiból, bár a történet "csak" egy szokásos mentsük meg a világot típusú sztori,  mivel volt merszük akkoriban ilyen volumenű történetbe belevágni nem tartom szerencsésnek összevetni más hasonló kaliberű történetekkel. (így kerek, egész, és szerintem tökéletes) Örvendezzünk hogy nem a két füzetben kiadott "vágott" verziót kaptuk készhez (ezért külön köszönet illeti a honosítókat)  
Külön köszönet illeti Farek-éket  a szinte mindenre kiterjedő dokumentációk, összefoglalók és egyéb extrák elkészítéséért (mivel eddig nem igazán olvastam el az Avengers honosításokat számomra ezek újdonságként hatottak)
Igazándiból jó ötletnek tartom hogy bekerültek a különféle kiadások borítói, illetve a gyűjteményes kiadásban szereplő kommentár (vagy mi?)

(nem tudja valaki, létezik sör utalvány? mert ezek a jóemberek megérdemelnék !!)  
Addig is KÖSZÖNJÜK !!!!  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #991 Dátum: 2006. December 12., 23:58:42 »
Idézetet írta: Punkológus
Nekem ezzel a Kree-Skrull Háborúval kapcsolatban mindig az volt az érzésem, hogy akkor még nem voltak bejáratva a ma ismert módszerek, amivel egy több részen át elhúzódó háborút le kell vezényelni képregényben. Kicsit olyan, mintha megadtak volna egy laza keretet ezeknek a részeknek és ezzen belül próbálták volna megcsinálni 1-2 részes történetekkel. Szárnypróbálgatásnak tűnik. Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a történet, nagy hála érte.  

Hogyan áll a Kree-Siár Háború? És volt más Skrull-Siár Háború vagy ez még várat magára?
Mondasz valamit, így még soha nem gondolkoztam el rajta. De az biztos, hogy az egyik első nagyszabású ilyen próbálkozás, szóval érthető.

GVH? Most kaptam biztató híreket, hogy remélhetőleg belátható időn belül kijön a folytatás a CoMor-on, mi pedig már készen állunk a saját következő adagunkkal. Igazán sajnálom, hogy ez lett a nagy nekiindulásból, jó lett volna, ha nem fakul ki ennyire a történet az emlékezetekből, de sajnos így alakult. Sebaj, legyen fent egyszer végre, és akkor végre túl vagyunk ezen is.
Skrull-Siár háború? Így nem tudok róla, de honnan tudod, hogy most is nincsenek ott? Tudod:
- Közlegény! Maga nem volt ott tegnap az álcázási gyakorlaton!
- Honnan tudja?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #990 Dátum: 2006. December 12., 21:50:06 »
Nekem ezzel a Kree-Skrull Háborúval kapcsolatban mindig az volt az érzésem, hogy akkor még nem voltak bejáratva a ma ismert módszerek, amivel egy több részen át elhúzódó háborút le kell vezényelni képregényben. Kicsit olyan, mintha megadtak volna egy laza keretet ezeknek a részeknek és ezzen belül próbálták volna megcsinálni 1-2 részes történetekkel. Szárnypróbálgatásnak tűnik. Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a történet, nagy hála érte.  

Hogyan áll a Kree-Siár Háború? És volt más Skrull-Siár Háború vagy ez még várat magára?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #989 Dátum: 2006. December 11., 21:02:22 »
Ja, van benne valami, hogy egy kicsit hosszú és szerteágazó volt a beveztés, aztán pedig egy huszárvágással megoldották. de legalább már nagyjából képben vagy, amikor a Mindörökkében a Jones-ban felébredt erőre utalnak állandóan. Ja, és az Mindörökkében szereplő Sólyomszem (mint azt már említette is), közvetlen a háború utánról jött.
És összességében szerintem azért egy jó történet.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #988 Dátum: 2006. December 11., 11:59:52 »
Avengers 094-097:

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Érdekes egy történet volt ez a Kreek-Skrull háború, bár megmondom őszintén, a bevezetésből nem erre vártam volna. Bizonyos szempontból például nem értem azt, hogy mi közük volt az Emberteleneknek a történethez? Mert hát bőven megoldhatták volna nélkülük is ezt a történetet.   Szerintem egy kicsit túl sok volt a mellékvágány ebben a háborúban. Egy kicsit még a végét is olyan összecsapottnak tartom: Rick Jones egy pillanat alatt végett vetett a harcnak  . Viszont voltak előnyei is ezeknek a részeknek. Nekem például Vizió tetszett benne a legjobban, ahogyan neki esett az egyik Skrullnak  . Szóval röviden ez egy olyan kis történet volt amit hosszú bevezetéseken keresztűl építgettek és a végén három oldal alatt lezárták. Eleinte az sem volt világos, hogy most ki is az akiért drukkolni kellene: a Skrullok, vagy a Kreek-ek? Most ki kinek az oldalán van? Miért akarja mindenki a Földet elpusztítani? stb. De aztán sikerült elmagyarázniuk, hogy a Föld pont félúton van a két harcoló fél között és ezért egy kitünő hídfőállás.

Mindezektől függetlenül egy jó kis történet volt, kár lett volna kihagyni, főleg hogyha jól tudom azért még ez egy visszatérő téma lesz más Avengers történetekben is  . Köszönet a fordításért és a beírásért Fareknak, Dórikának, Trollnak és végül de nem utolsó sorban Michonak  .

És ahogyan Thor mondaná: Én szólottam.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 11., 12:00:45 írta Sepi »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #987 Dátum: 2006. December 10., 09:41:35 »
Avengers #093:

Nem volt rossz a történet, azt hiszem ennél közelebről nem lehetett volna megismerni Viziót  . És végre kezdetét vette a Skrullok csatája  . Legalábbis itt a Földön megvolt az első konfliktus. Először tényleg azt hittem, hogy az eredeti F4 lépett akcióba, de már akkor gyanús volt, amikor Lény karja is elkezdett nyúlni, mint ahogyan Reednek szokott. (Most már alig várom, hogy befejezhessem a következő részeket is. Talán, ha minden jól megy még ma elolvasom a következőt is, bár mára elég sok kiadványt beterveztem.)

A beírás és a fordítás ismét nagyon jóra sikerült, én legalábbis nem vettem most észre hibát, de ez lehet, hogy azért volt mert nagyon lekötött a történet maga. Örök hála ismételten  .
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 10., 09:42:06 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #986 Dátum: 2006. December 09., 17:28:51 »
Farek: Várj pár hetet és részletesen tájékozódhatsz kettőről a háromból.  Egyébként rosszul írtam, az a második volt. Az első akkortájt volt, mikor Vasembert támadta Byrd szenátor. Ekkortájt kiáltották ki egy időben közveszélyes bűnözőknek az Angyalokat (husonvalahanyadik szám), majd gyorsan megbocsátottak, aztán meg az F4-nek estek neki nagyon keményen (akkor zuhant magába kicsit a Lény a szokásos, átalakulása miatt érzett negatív hangulat mellett is). Egyébként ezekben igen nagy szerepe volt mindig mindannyiunk kedvenc újságkiadójának...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #985 Dátum: 2006. December 09., 17:14:19 »
Fogsz te még meglepődni  
Ettől tartok én is.  
Idézet
Ja, és a Krullok egy régi sci-fiben támadtak ránk (Támadás a Krull bolygón(? vagy ellen?), ezek itt skrullok  
Bocs, eltévesztettem  . Nehéz már eligazodni ezen a sok földönkívüli fajon  . Itt is a képregényben Skrull, Kreek... Annyira egyformának hangzik, nem nagyon volt az írónak kreatívitása a fajok elnevezését illetően.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #984 Dátum: 2006. December 09., 17:01:47 »
Idézetet írta: Sepi
Elolvastam az Avengers #092-es számát. Nagyon jó volt, szerintem ez egy kitünő bevezető a Krull háborúhoz. Viszont az kemény volt ahogyan Kapi, Thor és Vasember egyből feloszlatta az Angyalokat anélkül, hogy egyáltalán meghallgatta volna a többieket is az előtte történtekről  .
Fogsz te még meglepődni    
Ja, és a Krullok egy régi sci-fiben támadtak ránk (Támadás a Krull bolygón(? vagy ellen?), ezek itt skrullok  

Talgaby: ez érdekes, erről valahogy nem hallottam, vagy nem tudatosult. Melyek voltak ezek a fellángolások?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #983 Dátum: 2006. December 09., 15:54:33 »
Idézet
Látszik jól átterjedt az X-Menből ez a hangulat.
Sajna a helyzet közel sem ilyen egyszerű. Bár a mutánsgyűlölet tényleg akkoriban lángolt fel megint, de gyakorlatilag akkoriban minde egyes hőst támadtak, nagyon keményen. Az F4, az Angyalok, Pókember, Fenegyerek, a Fekete Özvegy (majdnem elítélték, mikor nem is követte el azt, amivel vádolták), az X-Men... mindenkinek a vérét akarták. Az egésznek még egyébként akkor se lett nagyon vége, mikor az Angyalok megmentették az emberiséget megint. (Egyébként ez a hisztéria elég általános volt a régi képregényekben, de három igazán nagy fellángolás volt. Ez a harmadik  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #982 Dátum: 2006. December 09., 15:45:19 »
Elolvastam az Avengers #092-es számát. Nagyon jó volt, szerintem ez egy kitünő bevezető a Krull háborúhoz. Viszont az kemény volt ahogyan Kapi, Thor és Vasember egyből feloszlatta az Angyalokat anélkül, hogy egyáltalán meghallgatta volna a többieket is az előtte történtekről  . Amit még szintén érdekesnek tartok az a bírósági eljárás és az Angyalok elleni gyülölet. Látszik jól átterjedt az X-Menből ez a hangulat. De mint mondtam nagyon jó kis történet volt.

A fordítás és a beírás szintén jó volt, bár találtam egy-két helyesírási hibát benne. De ettől függetlenül nagyon jól sikerült. Köszönet érte sokadszorra.