HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2015. Május 13., 07:49:56 ---Ezt az Adaptoidiot hihetetlen erős ellenfélnek alkották az írók.Nagyon remélem,hogy a következő részben nem Amerika Kapitány fogja lenyomni egymaga... :badteeth: bár.. így szokott lenni. :hehe:
--- Idézet vége ---
Hm, hm... :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 289.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Komoly verést kaptak hőseink a robotoktól.Amazont rossz volt nézni,hogy a lábánál fogva bontják vele a házat.Ezt az Adaptoidiot hihetetlen erős ellenfélnek alkották az írók.Nagyon remélem,hogy a következő részben nem Amerika Kapitány fogja lenyomni egymaga... :badteeth: bár.. így szokott lenni. :hehe:
Farek:
Most olvastam ez első részt. Sokkal nem lettem okosabb, de legalább minden megsemmisült. :)
KiD:
Hát amit most tolnak Túlontúli címszó alatt (meg Titkos háború címszó alatt, ha már itt tartunk), az botrány.
Farek:
turkia: megértelek, nagyon meggyalázták az eredeti Túlontúlit az évek folyamán. És ja, a gyerekkori beidegződések nagyon bevésődhetnek. A mai napig tudom, hogy hol vettem az első Pókember képregényemet. :)
A női karakterek szerepéről a képregényekben köteteket lehetne írni. Igazából már írtak is sokat. Pont ma olvastam a könyves blogon is egy cikket, érdekes volt.
Blue S: Igen, sajnos Monicában benne van ugyan a vezetői potenciál, de még tapasztalatlan és határozatlan. Pedig jó vezető lehetne belőle, szerintem.
Marrina, ahhoz képest, hogy az Alfa Különítmény részeként maga is egy szuperhős csapat tagja volt, néha nagyon zöldfülűnek tűnik. Jó, mondjuk ők mégsem az Angyalok :)
Ráját én is kedvelem, később több szerepe lesz, de soha nem lesz fővonalas szuperhős.
Hogy hogyan lehet megállítani Szuper-Adaptoidot? A következő részben meglátod! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése