HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (193/1091) > >>

Blue S:
BA Vol1. 289.:

Sejtettem, hogy lesz egy gyenge pontja a Heavy Metal és csapatnak és azt is eltaláltam, hogy ki. Arra viszont nem számítottam, hogy az Adaptoid így is eléri, amit akart és milyen rafináltan! Ahogy húzta az időt és átverte Kubikot, majd tájékoztatta, hogy békén hagyja, de csak egy rövid ideig, az szinte már hátborzongató volt. Nagyon várom a következő részt, kíváncsi vagyok, hogyan lehet megállítani.

Az Angyalok nagyon szétszórtak és ez lett a vesztük. Sajnos, Monica egyenlőre képtelen összefogni őket, a kapkodásával magát is veszélybe sodorta. Marina roppant figyelmetlen, már nem első alkalommal lepik meg.

Aki ismét nagyot alakított, az szerintem Rája. Csak kevés képkockát kapott, de ez a statisztának használt fickó megint bizonyította, hogy ízig-vérig szuperhős!

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Igen, nekem az 1. TH eredete van meg, viszont amiket leírtál, azok elszomorítóak. Az ilyen utólagos tákolásokat figyelmen kívül szoktam hagyni, szóval a magam részéről maradok az eredeti Túlontúlinál.  :) Konkrét emlék, hogy azt az X-men-t, amiben Fáti harcol vele, iskoláskoromban vettük és ülök a szerencsi vasútállomáson egy vonatban és azt olvasom a nyári melegben. Szóval nekem az ilyen gyerekkori beidegződések kiírthatatlanok, írjanak később bármit is. ;) Pl. a SW vége nekem Palpi és Vader halála és a Tökéletes Katonát sem értem, hogy hogy kaphatott folytatást.  :badteeth:

Még egy dolog, elfelejtettem az előbb. Egy hozzászólásban olvastam, hogy Marrina egész ügyes, ez valóban így van, elvégre megmenti Namor életét. A női karakterek általában csak futnak és a lehető legrosszabb pillanatban botlanak el a semmiben.

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Május 12., 08:30:32 ---Túlontúli? Ő valami titokzatos univerzumból, a túlon túlról  :) jött, nem? De ott akkor mindenki ilyen erős lenne, csak ő átszabadult ide? Tehát valami olyasmi lett, mint Superman? Hogy otthon egy nagy nulla lenne, itt meg bizonyos körülmények miatt szinte isteni ereje van? Vagy ez még a kocka előtti eredete?

--- Idézet vége ---
Túlontúli először a Titkos háborúban jelent meg, ha olvastad, akkor ismered az eredetét: egy baleset - mint később kiderült, a Molekulaemberrel történt - kaput nyitott egy univerzumra, ahol ő volt minden. Ránk csodálkozott, és átjött tanulmányozni.
Aztán a II. TH idején megküzdött az Égiekkel is és legyőzte őket.
Aztán utólag megmagyarázták, hogy valójában egy alakot nyert kozmikus kocka, nem is olyan erős, mint korábban mesélték, az Égiek is csak eljátszották a vereséget, hogy tanulmányozhassák. Majd a veresége után új alakot öltött, és Kozmosz néven futott. Majd megint alakot váltott, Alkotó néven, itt Thanos állította meg.
Majd pedig jött Bendis gyalázatos agymenése, hogy ő valójában egy mutáns(!) Nemember(!!!), akire senki, még maga Fekete Villám sem emlékszik...  :dry:
A mostani TH meg abból indul ki, hogy egy rakás túlontúli gyilkolja a világokat. De már nagyon elmentünk az eredeti témától... :)

turkia:

Na ezek a fiúk alkotják a Dimmu-t:

https://www.youtube.com/watch?v=joEAb_y7ZYA

:pogo:

Túlontúli? Ő valami titokzatos univerzumból, a túlon túlról  :) jött, nem? De ott akkor mindenki ilyen erős lenne, csak ő átszabadult ide? Tehát valami olyasmi lett, mint Superman? Hogy otthon egy nagy nulla lenne, itt meg bizonyos körülmények miatt szinte isteni ereje van? Vagy ez még a kocka előtti eredete?

Farek:
Mi is a kozmikus kocka? Jó kérdés. Amire a válasz többször is változott, főleg a Túlontúlival való kavarás miatt.
Lényegében egy olyan újszülött kozmikus entitás, melyet bizonyos eszközökkel az ember rávehet arra, hogy a kívánságát teljesítse. De amint kifejlődik, akkor teljes jogú kozmikus lény lesz, kvázi mindenhatósággal.

És többek között Túlontúlit is belekeverték egy időben, hogy ő is egy kifejletlen kozmikus kockaként indult, vagy valami ilyesmi. Aztán persze jött Bendis bácsi és análisan abúzálta, vazelin nélkül... :S

"Dimmu Borgir Tribute Band"
Nem tudom, ki vagy mi Dimmu Borgir, de ez jól hangzott :)

Kemény egy csapa, az nem kérdés. Szerencsére az Angyalok sem éppen pehelysúlyúak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése