HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (191/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v02 029.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Bika azt kapta a sorstól amit megérdemelt.Tetszett,ahogy Clint leteremtette Holdlovagot a Bosszú Angyal mentalitásról!Seregély majdnem elszólta magát..lassan tényleg el kell beszélgetnie Sólyomszemmel!

Blue S:
NYPBA Vol2. 029.:

Van Lunt megfizetett a hazugságai miatt. Holdlovag nagyon profi módon szinte már az őrületbe kergette ellenfelét, aki úgy látszik, hogy valóban elhalálozott, mivel a mai napi nem tért vissza a Marvel Univerzum lapjaira. Pedig nagyon régi ellenfél volt, először az Avengers 072. számában gyűlt meg vele a baja az Angyaloknak.

Pym nagyon keményen beszólt Tigrának. Azt hittem, hogy a macska-hölgy kikaparja majd a szemét.
Seregélynek ideje lenne beszélnie a férjével, bár már talán már most is késő. Talán már Holdlovagot is furdalja a kíváncsiság, hogy mi lehet a háttérben, hiszen pont a csapatvezető párja fogta a pártját.

Peter P-nek nagy köszönet az eddigi munkáért és remélem, hogy hamarosan újra olvashatom a beírásait.  :worship:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Peter P:

--- Idézetet írta: Bruce Skiyoker - 2015. Május 24., 22:51:35 ---Peter, bármi miatt is kell távolmaradnod, kéz és farcsonttörést hozzá, szerintem sokan várunk vissza szeretettel (már ha ez nem hangzik túl elcsépeltnek).

--- Idézet vége ---

Köszi, jól esik! Ígérem, igyekszem rendezni a dolgaim.

Skiyoker:
Köszönet a Nyugisokért. Holdlovag a pszichológiai hadviseléshez is ért, és ha nem lenne egy Batman nevű bőregér... na mindegy. De egész jól kezeli, hogy többen is is vannak odabent. Vajon lesz konzultáció a halálbüntetésről? És úgy tűnik, egy bizonyos szög kiugrani készül egy bizonyos zsákból.

Peter, bármi miatt is kell távolmaradnod, kéz és farcsonttörést hozzá, szerintem sokan várunk vissza szeretettel (már ha ez nem hangzik túl elcsépeltnek). 

Farek:
Na, ha minden igaz, akkor a régóta esedékes javítás megtörtént, és elérhető végre a BA 233-as is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése