HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Huh, ez egy fogós kérdés! :cool:
A nyugati parton nagyon jó volt a 17-24-es részek, melyeknek komoly következményei lettek. Valamint a 42. résztől kezdve kisebb megingásokkal szinte a végéig nagyon jó volt.
A kelet part ennél jóval összetettebb, hiszen sokkal hosszabb időszakról beszélünk.
Amik fent vannak az oldalon a klasszikus időkből, azokat már a kedvesebb történeteim közül válogattam. Még van pár klasszikus (pl. a Korvac-saga), amit tervezek majd valamikor.
Aztán azért kezdtem el nagyjából rendszeresen a 200-as fölötti részekből, mert ezt az időszakot, elég jónak tartom. Igazából a '80-as évek kisebb megingásoktól eltekintve elég jó (lásd pl. Ostrom). Aztán a '90-es években esett a színvonal, bár voltak még ott is jó történetek (pl. Bloodties, ami fent van Nitro oldalán).
De az én legkedvesebb időszakom, ami szerintem egyben egy nagyon jó színvonalat képviselt, az a v3-as, Busiek-Perez időszak. Ezt a Chronopolison lehet olvasni.
Tudom, így nem elég konkrét, de tényleg hosszú időről beszélünk.
PGergo:
Azt gondoltam, hogy melyik számban alakulnak meg, csak hogy a keletieknél mikor történhetett meg. Erre irányult a kérdésem, de köszönöm a választ. :D
Láttam, NAGYON rég óta olvasol Avengers képregényeket Farek, így biztos tudsz benne segíteni. Szerinted mely érák voltak a legjobbak mind a keleti és nyugati angyaloknál?
Farek:
Bármilyen fura is, de a nyugati parti Angyalok a Nyugati Part Bosszú Angyalai 1. minisorozat első részében alakultak meg. ;D
Ami valahol a BA sorozat 243-249-es részei között játszódhat, ugyanis a 250-es részben vendégszerepel a keleti parti csapat és említésre kerül, hogy nemrég alakultak és győzték le Gravitont. Aztán pedig a 255-ös rész után kezdődik el a nyugati parti csapat saját sorozata. Nem muszáj ide-oda ugrálni, de azért vannak közös történetek, pl. az NYPBA 1. évszám - Angyalok 15. évszám, vagy ugyanígy a 2-16. évszámok.
Ja, és az NYPBA saját sorozatának első két része egy cross-over a Vízió és Skarlát Boszorkány 1-2. részeivel, amit természetesen szintén megtalálsz az oldalon.
PGergo:
Vizsgáim után végre sikerült folytatni a Bosszú Angyalait, a 230-as számig elolvasva. Köszönöm a munkátokat. :)
A kérdésem, hogy a nyugati angyalok megalakulása melyik Bosszú Angyalai számban történt meg? És hogy valamilyen olvasási sorrendet tudtok ajánlani a 2 sorozatnál, vagy nincs nagy kihatással egymással a 2 sorozat?
turkia:
Peter P-nek köszönet az eddigi munkájáért, sok sikert neki a dolgaihoz!
Bika feltépi egy autó oldalát a fejével, aztán a következő képkockán leveszi a maszkot, ami mondjuk tiszta guminak tűnik. Jó erős gumi lehet.
Érdekes, hogy kinyírták (?) a karaktert, mondjuk nem is biztos, hogy lenne több a figurában, sztem ennyit tudott. AZ jó, amikor Lepellel megy a huzavona és azt mondja neki, hogy változtassa a nevét Halakra. :lol: Kész. :D Komikus pillanat volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése