HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (183/1091) > >>

turkia:
Nefaria gróf elég érdekes alak lehet, rá én is kíváncsi vagyok. Ezzel óvatosan, hogy pl esélytelen a bolygófalóval szemben, mert G-t már tőle sokkal gyengébbek is elpáholták...nem kis felháborodásomat keltve. Ugye senkit nem kell emlékeztetni, mikor Ben megüti, dr Strange meg elvarázsolja?  :rolleyes:  :whistle: Vagy amikor Annuhilus győzi le. Meg még biztos van pár ilyen.
Van egy lény, aki mindenkitől erősebb, ez pedig az éppen aktuális író.  :D

Ezüst páncél? Abban vív meg pl a Szellemmel is, igaz? Farek, nem kedveled? A színe nem tetszik, vagy a formája, pl a váll-lap?

PGergo, Buscema zseniális, én imádom, szóval most kedvet kaptam én is és lehet, hogy a Zsákon megint végigveszem alaposan azokat a részeket!

Farek:
Nefaria gróf az egyik - ha nem A - legerősebb szuperhumán a Marvel univerzumban. Nyilván esélytelen a komoly kozmikus lényekkel szemben, mint pl Galactus vagy Öröklét, de a hagyományos szuperhősök ellenében pusztán a képességei szinte legyőzhetetlenné teszik. Aztán persze a szerkesztők ezt mindig másként gondolják... :)

Egy egyedi eljárás során megszerezte az Élő Lézer (Living Laser), Forgószél (Whirlwind) és Izomember (Power Man, ERik Josten, még mielőtt Góliát lett volna és képes lett volna méretváltásra, csak nagyon erős volt, ugyanaz az eljárás volt, mint ami Energikont alkotta) erejét, de szászszorosára(!!!) növelve. Szóval lazán toronyházakat emel meg, kacagva ölre megy Thorral, szélvészgyorsan repül és baromira erős sugarakat lő ki a szeméből. Szóval nagyon erős, na. Majd igyekszem a bemutatkozó 3 része történetét kirekani. Ott képet kap róla az eber. De a v3-ban is van vele egy nagyon jó történet.

PGergo:
Az lesz, ha nem felejtem el addigra. Úgy tervezem jövő hétre befejezem a keletieket, aztán a nyugatiak, és utána jöhet a rozsdás teknő. Izgalmas egy hónapom lesz. :)
Nefaria gróf-ról tudnál mesélni, hogy miért olyan erős ellensége a csapatnak?

Farek:
Majd meséld el itt is. :)

PGergo:
No problem. A magyarul fent lévő bosszú angyalai után úgyis a vasember első sorozata jön majd nálam, remélem minél hamarabb. Akkor majd kiderítem, mi volt vele akkoriban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése