HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ja, Hank tárgyalása.
Hm, nem tudom, igazából nem ismerem a saját sorozatát annyira, csak pár történetet. Bocsi. :(
PGergo:
Mikor építette a sisakot Tony, amivel sikerült megállapítani, hogy valami elme kontroll felett áll-e az ember. Ezzel sikerült aztán bizonyítani az ártatlanságát Hank-nek. És ekkor kezdett lezülleni már, és alig mutatkozott a többiekkel már Tony. Bár ekkor dobta Janet is, egy nő miatt meg kár piálni. :D
Farek:
Semmi gond, fejezd ki magad valahogy, akárhogy is. A lényeg a vélemény. ;)
Igen, sajnos ekkortájt sok ilyen történetmesélős rész volt. Én is untam őket. :( De az új olvasóknak nyilván jó beugrási pont volt.
Nem vagyunk egyformák, nekem az Ezüst Centúrió páncél kifejezetten nem tetszik. De hát ez a szép, hogy mindenkinek más a véleménye. :D
A mostani piálásról sajnos nem tudom, mi válthatta ki. Nyilván a saját sorozatában volt róla szó. Itt hol említi, hogy Pym miatt?
PGergo:
Nem vagyok annyira szavak embere, de majd megpróbálom. Csak lennék már a Buscema részeknél. A 234-es számot is befejeztem. Kár hogy az egész csak a boszi múltjáról szólt majdnem. Elég unalmas volt, főleg, hogy régóta tudom ezt. Tony megint iszik, szóval nem sokára jön az ezüst centurió páncélja, ami a kedvencem. Viszont nem értem, miért kezdett el újra inni? Biztos a saját sorozatában megmagyarázták, de itt csak az jött le nekem, hogy Hank Pym miatt.
Farek:
Egyébként szívesen veszem, ha megosztod a gondolataidat, érzéseidet az éppen olvasott történetről itt a fórumon. Szívesen elbeszélgetek róla, és ki tudja, talán mások is csatlakoznak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése