HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Na igen, azért Druid messze nincs egy szinten a főkopasszal. :) Ahhoz képest, hogy ő volt Dr. Strange előtt az Ősöreg tanítványa, nem elég tápos.
A segélykérővel kapcsolatos felvetésed jogos, lehet, hogy nem akarta egyből felébreszteni Thor gyanúját. Csak aztán máshogy alakultak a dolgok.
Blue S:
BA Vol1 295.
Nebula két helyen is rontott:
1. Túlságosan is bízott Dr. Druid erejében, pedig az nem ér fel a hírekben is említett X Professzoréval. Jól látható, hogy a doki képtelen egyszerre több elmét az irányítása alatt tartani. Hol Amazon, hol a Fekete Lovag szabadul fel az irányítása alól.
2. A robot visszaküldése az időben jó választás volt, hiszen rendesen megizzasztott az egyedül küzdő Thort. Azonban ha a segélykérő-karpántot úgy tervezte volna, hogy mikor a viselője megnyomja, akkor belevezet pár ezer voltot, az még jobban legyengítette volna a Viharistent.
Bár közel jár terve megvalósításához, Thor előtt már lelepleződött és a Kangek tanácsa felfigyelt rá. Érik egy nagy összecsapás.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 295.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Nebula hálója lassan teljesen beszövi Druid dokit. Kang dolgai is kezdenek kikristályosodni,bár ehhez a többi Kangnak is lesz egy-két szava.Ez a Dinó..hmm nem számítottam ilyen ellenállásra. Dane az utolsó pillanatban érkezett,hogy kimentse Thort a nehéz helyzetéből.Valahol vártam,hogy Jennifer felülemelkedik az őt befolyásoló telepatikus erőtől és Hulk módjára zúzni fog,de Nebula hatalma Druidra túl erős és így Amazon képtelen kiszabadulni.Tényleg elkelne már valami segítség a csapatnak,de remélem nem Kapi fog jönni... :badteeth:
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2015. November 16., 20:24:49 ---Én kicsi pónim?
--- Idézet vége ---
:blink: Hülye. :lol:
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. November 16., 09:00:04 ---Segítség a villámistennek? Tudod, hogy nem egy nagy segítségkérő. De igen, lesz segítség, bár a legváratlanabb helyről.
--- Idézet vége ---
Én kicsi pónim?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése