HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
KiD:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. December 13., 13:37:25 ---Köszönet a friss Bosszúangyal történetért. Érdekes Nebula elmeirányítása. Eddig ilyen esetben az irányítottak üres tekintetű félzombiként működtek. Itt viszont olyannyira maguknál vannak Angyalaink, hogy Druid még beszólogatni is tud Thornak (igaz, ő nyilván kisebb adagot kapott). Szerintem az ilyen elmeirányítás kellő akaraterővel feltörhető lenne, csak az a kérdés, hogy kiben van ez meg és persze hogy a Kangstreet Boys mennyire zavar be az egészbe.
--- Idézet vége ---
Pont most került ki egy F4 rész, ahol a Bábos irányítja X Professzort. Szóval elég relatív, hogy milyen irányítás ellen milyen akaraterő az elégséges. Leginkább írófüggő. :D
Skiyoker:
Köszönet a friss Bosszúangyal történetért. Érdekes Nebula elmeirányítása. Eddig ilyen esetben az irányítottak üres tekintetű félzombiként működtek. Itt viszont olyannyira maguknál vannak Angyalaink, hogy Druid még beszólogatni is tud Thornak (igaz, ő nyilván kisebb adagot kapott). Szerintem az ilyen elmeirányítás kellő akaraterővel feltörhető lenne, csak az a kérdés, hogy kiben van ez meg és persze hogy a Kangstreet Boys mennyire zavar be az egészbe.
Blue S:
BA Vol1 296.
Ez a füzet a fő cselekményszál mellett még nagyon sok apróságot hordozott magával, ami jóval megdobta az olvasás élvezeti értékét.
Például az első oldalon a nővérke nagyon el volt eresztve mellesleg. :P
+ Jó volt a Superman-es utalás is a bámuló riporterek között.
A megfejtés a rejtvényre (Mjölnir időutazóképességének az elvesztése): Thor 282.? Amiben Immortus is szerepel?
Szegény Angyalokat csúnyán leigázta Nebula, kíváncsi vagyok, hogyan fognak ebből kimászni. Thornak valószínűleg kulcsszerep kell jusson, hiszen még a 3 Kang is vigyázni fog rá. Bár csodálkoznék, ha a jelen Föld Kangje nem tervezne valamit, ami végül csak az ő kezére juttatná a fegyvert.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2015. December 01., 07:13:13 ---Ez nagyon lightos volt még egy kiadványhoz képest is.A grafika elment,bár mikor Hangya nassolni ment azt hittem,hogy egy gyerek oson az Angyalok házában...
--- Idézet vége ---
Hát, sajnos most ezzel kellett beérni. Van még egy reklámkiadvány ínséges időkre, valamikor majd az is kikerül. :badteeth:
És igen, ezek nem egy nagy durranások, de szódával (sok szódával...) elmennek.
Bevallom, némileg az én saram is, mert én is lusta voltam - többek között - és nem készültem egy MK Angyalokkal. De igyekszem pótolni a lemaradást. :rolleyes:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai Taco Bell című történetet ,Farek,talgaby!!! :worship: :worship:
Ez nagyon lightos volt még egy kiadványhoz képest is.A grafika elment,bár mikor Hangya nassolni ment azt hittem,hogy egy gyerek oson az Angyalok házában...
Peter P. sikeres vizsgákat kívánok és mielőbb gyere vissza!!! :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése