HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (146/1091) > >>

Farek:
Biztos csak véletlenül rákönyökölt.  ;D

Skiyoker:
Megjegyzem, azért intenzíven nyomogatta a "vészcsengőt".

Farek:
Segítség a villámistennek? Tudod, hogy nem egy nagy segítségkérő. De igen, lesz segítség, bár a legváratlanabb helyről.

Skiyoker:
Köszönet a Maximum Dino... bocs, az másik fórum. Szóval köszi az új Bosszúangyal füzetet. Nebula terve nekem még mindig nem teljesen tiszta, de legalább már azt is tudjuk, hogy nemcsak vaj van a füle mögött, de a keze is enyves. A "Játék Az Agyakkal" folytatódik, Druid után Dane (mert az átok azért fejben is odavághatta rendesen) és most Jen. Van egy olyan érzésem, hogy ehhez Thor egyedül kevés lesz. Most tessék találgatni, ki jön majd segíteni kedvenc villámistenünknek!?

Blue S:
BA MK 26.

A füzet végigolvasása közben én is játszottam egy játékot: kinek van több rossz, illetve jó beszólása.

Például Kapi:

- szerint az idegenek megérdemlik, hogy megmentsék őket, mert elég messziről jöttek. Hoppá! Tehát, ha csak a szomszéd galaxisból ruccantak volna a Földre, akkor Galaktusz nyugodtan bolygógombócot reggelizhet.  :-\

+ "Nem tervezhetjük a vereséget, nem így kell csatába menni!" Na végre, ez a beszéd, Kapi!

Pókember:

+ "...party állatra van szükségünk."

+ "...egy fickó lesz az koponyás pólóban."

Egy csapatképregény, ahol Póki humoros? Alig akartam elhinni.

Galaktus:

- "Sosem tanultok. Ismét ki kell engednem a Megtorlót."

Tényleg? Azt a robotot, amit már szinte a Föld összes szupercsapata és hőse össze-vissza pofozott? Most akkor ki nem tanul?

Arra, hogy mi lett a verseny vége már nem emlékszem, mert összezavarodtam számolás közben, papírt meg nem használtam, hogy strigulázzak.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése