HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (14/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 313. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
A Magnélküli elkövette azt a tipikus főgonosz hibát, hogy addig pofázik amíg megérkezik a felmentő sereg és egy még nála is nagyobb hal, aki sutba vágja a terveit. Varázsló engem is meglepett az erejével. Anno nem volt ilyen tápos a Csodálatos Pókember lapjain. Tetszett, hogy mindenki magáénak tudja a Tervet az Angyalok megtámadására, miközben a Debreceni LOKI egyértelművé tette, hogy Ő itt a lángelme. Egy darabig azt hittem, hogy a Szolga esetleg Mephisto is lehet,(persze neki mi köze lehet mindezekhez?) de ebben a részben ezt teljesen elvetettem. Fátumra még kíváncsi leszek. Valahogy sejthető volt, hogy nem lesz személyesen jelen egy ilyen szituban.
Szóval kíváncsian várom a folytatást!!!

Sepi:
Hát igen, ezért nem láttok sohasem szuperhős jelmezben.  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2020. Július 26., 06:45:43 ---Biztos nagymosás volt, és nem volt más amit felvehetne.  ;D Van ilyen.

--- Idézet vége ---
Ez veled kapcsolatban is sokat megmagyaráz.  ;D  :hehe: :brow:

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2020. Július 25., 18:58:54 ---Mandarin ruháját illetően én sem értettem igazán annak idején, hogy most ezt így hogy??? Elég idióta módon néz ki.  :hehe:

--- Idézet vége ---
Biztos nagymosás volt, és nem volt más amit felvehetne.  ;D Van ilyen.

Farek:
Mandarin ruháját illetően én sem értettem igazán annak idején, hogy most ezt így hogy??? Elég idióta módon néz ki.  :hehe:

Varázsló nekem is túlzás volt. Bár ha jól emlékszem, azok a kesztyűk eléggé odacsapnak...

Ez meg már biztos egy lejárt szavatosságú doombot volt.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése