HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (15/1091) > >>

KiD:
BA: 313:

- Fura nekem a Mandarin ebben a kék cuccban.

- Varázsló elég kemény lett, úgy pariban van Energikonnal és Vízióval, mint ha minimum a Torpedó lenne.

- Van egy-két klasszik póz ebben a füzetben: 11/5-ös kocka, 17/3... :) A rajz elég jól idézi Buscemát, én azt hittem ő az, biztos a kihúzó Palmer miatt...

- Már a Doombotok se a régiek....

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2020. Július 06., 22:34:51 ---Wandánál egyre inkább látszik, hogy kezd elpattanni a húr. Nem csodálom, hogy anno Bendis lecsapta ezt a magaslabdát. Nagyon ügyesen használta ki.

--- Idézet vége ---
Azért ebben messze nem értünk egyet, se sebaj, nyilván nem is muszáj.  ;D
Igazából az alapötlet nem volt rossz, hogy visszanyúljon egy régi traumához, de aztán ahogy kivitelezte (Doctor Strange: nincs olyan, hogy káoszmágia...  :rolleyes: ), az kritikán aluli volt számomra.
Esküszöm, a What if...?! sorozatban ezt alalpul vevő rész jobban sikerült.

De szegény Wanda itt már valóban nagyon szét volt csúszva. Jól kiszúrtak vele az írók.

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Július 07., 07:18:39 ---Viszont ebből az összecsapásból világosan látszott, hogy Piro technikai dolgait kiütve meglehetősen gyenge ellenfél. Ellenben pedig a dagi Haspókot nem szabad lebecsülni!
--- Idézet vége ---
Igen, az a baj a pusztán technikai alapú alakokkal, hogy amint elveszik a játékszerét, lesheti. Nyilván ez Starkra is igaz, csak tőle nehezebb elvenni a játékát. :)

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Július 07., 07:18:39 ---Persze, hogy nem olvasok utána, mert nem akarom lelőni magamnak a poént! Mindig úgy várom az új képregényeket itt az oldalon, mint anno az újságárusnál a 80'-90'-es években! :brow:
Ja igen Farek, természetesen tudom, hogy Usa-ügynök jelmeze alatt nem Clint van! Ezt viccnek szántam azért is volt utána ott a  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Ej a régi szép idők, mikor az ember már türelmetlenül leste a várt megjelenési időhöz közel minden nap az újságárus kirakatát.  :brow:
És bocs, akkor nem vettem a poént. Nyilván "...öreg vagyok már én ehhez a szarsághoz!"  :lol:

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 312. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Szuper volt ez a rész is! Viszont ebből az összecsapásból világosan látszott, hogy Piro technikai dolgait kiütve meglehetősen gyenge ellenfél. Ellenben pedig a dagi Haspókot nem szabad lebecsülni! Pym doki kicsit elhamarkodottan döntött és ezt (szerencsére)az író sem fejtette ki a továbbiakban.
Hmm, nos igen lassan tényleg körvonalazódni látszik, hogy ki lehet a Szolga! :cool:
Persze, hogy nem olvasok utána, mert nem akarom lelőni magamnak a poént! Mindig úgy várom az új képregényeket itt az oldalon, mint anno az újságárusnál a 80'-90'-es években! :brow:
Ja igen Farek, természetesen tudom, hogy Usa-ügynök jelmeze alatt nem Clint van! Ezt viccnek szántam azért is volt utána ott a  :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Blue S:
BA Vol1 312.

Hiába, ennyi dudás nem fér meg egy csárdában.
Hiába igyekszik a "szolga", hogy legalább a célja eléréséig összetartsa az érdekszövetséget, egyre nehezebb a dolga.
Nem is értem, hogy az Old man Logan füzetben ez hogy sikerült. Főleg, hogy a Vörös Koponya volt ott a főszervező.  :rolleyes:
A "szolga" kiléte egyébként előttem nem ismeretlen, de nem lövöm le a poént. Bár már több alkalommal is utalt valós kilétére.

Jó volt újra látni a Szabad Erő tagjait, kicsit nosztalgikus hangulatom lett a karaktereket látva.

Wandánál egyre inkább látszik, hogy kezd elpattanni a húr. Nem csodálom, hogy anno Bendis lecsapta ezt a magaslabdát. Nagyon ügyesen használta ki.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Június 23., 06:40:44 ---Most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy mire megy ki a "Szolga" háttérben való kavarása!
--- Idézet vége ---
Már nem sokat kell várnod, ha marosan lelepleződik. ;)
És nagyon tetszik, hogy neked mindezek valóban új dolgok neked és még csak nem is olvasol előre utána (he-he) :).

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Június 23., 06:40:44 ---Szerintem  Usa-ügynök jelmeze alatt igazából Clint van. :badteeth: Ahogy viselkedik, kb Sólyomszem hozott anno ilyen elhamarkodott döntéseket.
--- Idézet vége ---

Nem rossz felvetés, de az alárulhatom, hogy nem. De tényleg tetszik az ötlet!  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése