HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 31., 07:33:39 ---Üdv! Mivel Farekisto a machináció mestere ide linkelte a fórumot, bár még csak megnevezési szinten szerepeltek az Angyalok, ezért ide írok... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Na igen, engedtessék meg nekem ennyi "alkotói szabadság" ;D
A 4. részben majd nagyon is jelen lesznek, ezért úgy döntöttem, hogy ide kerülnek, és kész. :cool:
A megoldásról szóló tippeddel kapcsolatban megnyugodhatsz. Nem lesz igazad. :)
Szerintem lesznek még a következő két részben is komoly meglepetések. :)
SithLord:
Üdv! Mivel Farekisto a machináció mestere ide linkelte a fórumot, bár még csak megnevezési szinten szerepeltek az Angyalok, ezért ide írok... :badteeth:
Köszi a Mephisto kontra 1-2. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Szerintem igazi örömjáték az írónak és a rajzolónak mikor az ismert hősöket ilyen megalázó helyzetbe hozhatják! Nagyon tetszett mindkét rész! Bár a megérzéseim azt mondják, hogy a kis Franklin fogja újra megmenteni a népeket, de ne legyen igazam..
Kíváncsian várom a folytatást!!!
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 55. részét Farek, Peter P!!! :worship: :worship:
Nagyon jó hangulatú volt végig ez a rész, tetszett! A végekép meg rettenetesen izgalmas folytatást ígér!
A történetben szóba került Köpeny és Kard... hmm nos emlékszem mikor szerepeltették őket a Semices Pókember lapjain már akkor is mondtam magamban, hogy ki ez a két láma, és mi ez a xar?! Nem változott azóta sem a véleményem erről a kettősről.
Pierre de La Croix:
Ahogy egy magyar blogger írta: "Nem is igazi az a Bosszúállók csapat, amelyet nem Loki segített összeállítani. " :) Egyébként hangulatzene a képregényhez: http://m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/7022/romeo-es-julia-musical/verona-zeneszoveg.html
KiD:
Hát ez a Bosszúvágy nekem nagyobbat szólt a Pókemberben, mint itt, a fő szálon. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése