HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, az íjász egy igen vesztes állást fordított nagy szerencsével a maga javára. A Doki esetében pedig valóban illendő volt, hogy a misztikus tanok mestere legyűrjön két halandót, még ha ilyen ügyes halandók is. Nekem fura volt, hogy egyáltalán kézitusába bonyolódott. Oké, próbálták magyarázni, hogy miért nem tud akkorát varázsolni, de azért ez nekem egy kicsit sántított.
Viszont nem tudom, mennyire tűnt fel, hogy eddig tulajdonképpen mindegyik csatát az Oltalmazók nyerték, szóval nem a szokásos, a hősök közti összecsapásokkor bevett döntetlen közeli állapot van. :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi az Oltalmazók 9.részét "nyelvész" Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Azt hiszem Sólyomszem maximálisan kihasználta a helyzetet,hogy lekoptassa magáról a Vasfejűt máskülönben igen csekély esélye lett volna a győzelemre. Strange Dokit esetében nem is bírtam elképzelni,hogy ezt a küzdelmet elveszítse!Az igazán királyi csaták még csak most jönnek!
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Augusztus 30., 09:56:01 ---Angyalok vs Oltalmazók: Nekem nem az volt a fura, hogy Dormamu egy "WC-pumpától" várja a megváltást, hanem az, hogy amikor Wyatt szétlőtte, akkor hat pont ugyanolyan "WC-pumpára" esett szét.
--- Idézet vége ---
Ezek a WC-pumpák trükkös lények! ;D
Egyébként köszönöm a jókívánságodat. ;)
Azt hogy érted, hogy a szigetlakók nem lettek megmentve? A lávától? Vagy mire gonodolsz? Meg hogy mit tettek Wandával? Csak nem... :D?
A magyar történetnél én is fogom helyenként a fejem. Talán azzal magyarázható az egész, hogy kis hazánk tényleg messze van az amcsiktól. Próbálkoztak őkt, próbálkoztak, aztán ennyi telt. :)
A bogarakkal kapcsolatban meg most csak annyi jutott eszembe, hogy lehet, hogy hangulatában vissza akarták hozni a korai Hangya kalandokat, amikor még a '60-as években ilyen szintű és jellegű ellenfelekkel mérte össze az erejét.
Recsi: köszönöm szépen neked is. És kapd be! :D Egyébként az első tortámon csak egy gyertya volt, a másodikon egy tűzijáték, de amikor a harmadikon, a céges felköszöntésen megláttam a két gyertyát, ami a 40-es számot formázta, az azért úgy mellbevágó volt.
Recsi:
Boldog szülinapot így utólag is Farek Apó. Jó nagy tortád lehetett (már ha sima gyertyák voltak rajta és nem számok :) )
Farek:
Köszönöm!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése