HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (115/1091) > >>

Jimmy Star:
Boldog születésnapot, Farek!

Skiyoker:
Helló! Úgy tűnik, annyira régen jártam erre utoljára, hogy Farek mester egy évvel idősebb lett. Nos utólag is az istenek éltessenek (hogy asgardiak vagy olümposziak, az szabadon választható) és még ennyi szülinapot. De hogy valami vélemény féle is legyen:

Angyalok vs Oltalmazók: Nekem nem az volt a fura, hogy Dormamu egy "WC-pumpától" várja a megváltást, hanem az, hogy amikor Wyatt szétlőtte, akkor hat pont ugyanolyan "WC-pumpára" esett szét. Wyatt ennyire jó lövész lenne? Szegény Loki, jól felültették. Biztos a vaksága mellé naivitást is kapott grátiszba. Az első meccs végeredménye érdekes lett (már ha azt vesszük, hogy két világmegmentéssel foglalkozó csapat tagjai estek egymásnak), mivel szigetlakók nem lettek megmentve és Vízió nemigen tudott arról hogy mit tettek Wandával.

Nyugis Nyaralás Magyarországon: mit szépítsük, a füzet két legnagyobb vesztese Clint és Hank, ráadásul ha máshogyan is, de mindketten ugyanazt vesztették el. A képességtompító nyilván azért nem hatott Pietróra, mert volt nála valami, ami semlegesítette a hatását. Annyira nem zakkanhatott meg, hogy ilyesmi nélkül be merjen menni abba a cellába. Vízió már más kérdés, talán menet közben átírta a programját. A magyarnak nem tűnő ellenfelek meg magyarázhatóak egyrészt azzal, hogy (ha jól értelmeztem) Pietro verbuválta össze őket, másrészt nem is biztos, hogy mind magyar, elvégre az amcsiknál is találni külföldieket, néha szó szerint is. Na jó, a skarlát (nem is értem, miért pont skarlát) bogaraknál már én is besokaltam. Mindegy, irány Latvéria!

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Augusztus 30., 07:55:50 ---Annyi baromság volt ebben a részben,hogy nem is akarom felsorolni de mikor jöttek a bogarak az már mindennek az alja volt... :badteeth:  :violent:  Remélem,hogy Fátum belépésével komolyabbra fog fordulni a történet... :cool:

--- Idézet vége ---
Na, igen. De hát mit vársz egy ilyen szegény, kommunista kis országtól, mint Magyarország? Óriás dinókat?  :hehe: :hehe: :hehe:

Ja, szegény Sólyomszem rendesen rápacsált. De azért remélem, hogy a csaj megdolgozott a pénzéért...  :brow: :brow: :brow:

És köszönöm neked is.

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 34.részét,Farek,Peter P. :worship: :worship:
Annyi baromság volt ebben a részben,hogy nem is akarom felsorolni de mikor jöttek a bogarak az már mindennek az alja volt... :badteeth:  :violent:  Remélem,hogy Fátum belépésével komolyabbra fog fordulni a történet... :cool:

Köszi a Sólyomszem v1 1. részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Annyira egyértelműnek tűnt,hogy Sheila érdeklődése Clint irányában szigorúan üzleti érzelmekre alapult és lám...
Seregély jól nyomta,jó összeillő párost fognak alkotni a jövőben.Mint zsák a foltját ,ahogy a mondás is mondja.
Várom a folytatást!!!

Utólag,de boldog születésnapot Farek!!!!
Az Amazon legyen veled!!!

turkia:
Köszi az Anygalokat, Farek!
Utólag is boldog szülinapot, Isten éltessen!

:m-doom: :hbd: :m-doom:

Blasar nevű börtön Magyarországon? A bikasityakos embernek mongolos bajusz, a közrendőröknek meg csendőrös?
Látszik, hogy valahonnan szereztek valami sértően felszínes képet a magyarokról, talán még egy gulyásos poén is belefért volna, de a Maria Trovaya név aztán kemény.
Zászlóval verekedni...esetleg még rá is taposhatott volna.
Jó a visszaemlékezés is, hogy a korábbi feleség azt mondja: "Elhoztál engem a CSODÁS országodba." Tehát az USA-ba.
Nem tudom, röhögtem is, meg el is küldtem őket a pi...ba.  :cool:
Ha én írnék egy képregényt, ami mondjuk Lettországban játszódik, legalább keresek egy lett nevet. Ez anno ugye a net nélkül nehezebb lett volna, de nem lehetetlen. Na most a gogléval találtam is: Agnes Logins.
Maria Trovaya, full szláv név, meg nyilván fordított névrenddel...
Legalább lett volna John Puskás, vagy Axel Grosics, valami ilyen kifacsart név egy általuk talán hallott vezetéknévről, még vicces is lett volna.
Jó a végén a latvér határ.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése