HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Köszönöm nektek a kedves szavakat. Ahogy az évfordulós kiadványban is említettem, rajtam nem múlik, szóval cél a 20 éves évforduló. :)
A Nagyágyúkat illetően őszintén szólva én sem vagyok elájulva ezektől az alkotásoktól. De gondoltam, kell valami különleges kiadvány az évfordulóra, és ezzel volt a legkevesebb meló. :D
De nem tartom őket rossznak, csak nem annyira az én stílusom.
Ami a nyugati parti vonalat illeti, bár értem, hogy Sólyomszem nem örül, hogy a felesége nem mondta el neki egyből a dolgokat, és hogy a Bosszúangyalok nem ölnek (khm... Civil War II/3... khm) de ettől függetlenül Sólyomszem itt nekem is egy nagy FK-nak tűnik. Ráadásul a hétvégén kikerül a Sólyomszem mini 2. része, és abban meglátjátok, hogy miért is tűnik teljesen hiteltelennek ez az egész. És akkor még finom vagyok.
A gyerekFátum vendégszereplése üdítő volt, lehet a test akármilyen, Fátum akkor is csak Fátum marad. :)
Visszatérve egy mondat erejéig az Ezüst Utazó kontra Vízió és Wanda csatára: biztos panelen kívül mentették meg a szigetlakókat. Vagy nem. :P
SithLord:
Üdv! Éljen a tinédzser(12)évet megélt Bosszú Angyalait itt a HálóZsákon!!! :worship:
Köszi a Bosszú Angyalai: Nagyágyúkat,Farek,Genzo,Peter P.!!!
Igazán szép festmények,de a maximum 5 csillagot egyikre sem tudtam teljes szívből leadni.Szerintem John Buscema csukott szemmel is szebbeket készít! :cool:
Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 35.részét,Farek,Peter P. :worship: :worship:
Komolyan nem értem,hogy Clint miért nem hisz Seregélynek?Így teljesen érthető a kettőjük közötti konfliktus.Fátum jó helyzetfelismerésnek köszönhetően belátta,hogy Khonshu ellen nem érhet fel.Holdlovag gyakorlatilag a tudta nélkül megmentette az egész csapatot.
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Skiyoker:
Először is gratula az évfordulóhoz, még ilyet, sokat!
Az Angyalok vs Oltalmazók újabb menetéhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, már minden lényeges elhangzott, bár az ereklye... áá, hagyjuk.
Nyugisok Latvériában: Clint és Bobbi vitájának hangnemében semmi meglepő sincs, egyikük sem mimóza lélek. Khonshu is ármánykodással próbálkozik, csak nem tanítanak ilyesmit az istenképzőben, hogy ha istenek keverednek a kovászba, akkor mindig előkerül az ármánykodás is? (tisztelet a kivételnek) Pietrónak viszont nem értem, mi volt a terve azzal, hogy odament. Egyedül úgy sem tudta volna elintézni az angyalokat, akkor meg minek? Ennyire megzakkant volna?
Juteszembe, ha már Farek mester kérdezte, újra átnéztem az Utazó vs Boszi/Vízió meccset és valahogy egyik félnek sem jutott eszébe segíteni a szigetlakókon, ami az Utazónál még érthető is, de Vízió is csak kapta, az egyébként rituális feláldozásra odahelyezett, Wandát és puszi, pá. A szigetlakók meg mehettek úszni.
Blue S:
NYPBA Vol2 35.
Fátum szépen levadászta az Angyalokat és a terve is működött volna, ha nincs Holdlovag istene. Ami szintén a zsenialitását mutatja, hogy egyből felmérte az erőviszonyokat és rájött, hogy itt nem győzhet. Még így is igyekezett kihozni a helyzetből a maximumot, mert szerintem tudta, hogy Pietro lesz hazánk követe (ebbe belegondolva nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek).
Az Angyalokat is dicséret illeti, főleg Holdlovagot, aki megmentette a csapatot. Clint és Boby megbeszélhették volna ezt kulturáltabban is, de ebbe biztos közrejátszott az is, hogy foglyok voltak, valamint Seregély túl sokáig várt a tortúrája elmesélésével. Fátum itt ismét éleslátásról tett tanúbizonyságot, egyből észrevette, hogy valami nem stimmel a párossal. Érdekes volt a másik (egykori) páros dialógusa is. Talán Jan-nak volt igaza, jobb lenne, ha mindketten továbblépnének.
BA Nagyágyúk:
A rajzokat most nem osztályoznám, az én ízlésem kicsit más, mint a legtöbb alkotásra jellemző a kiadványban. Ettől függetlenül egy újabb BA füzet került ki az oldalra és remélem, hogy ez még sok-sok éven keresztül fog folytatódni. Hatalmas köszönet a honosító stábnak a munkájukért, nekem mindig örömet okoznak! :hbd:
Köszönet a honosításért! :worship:
KiD:
Én erre felfigyeltem, mert Vasembert fix egyesnek éreztem, aztán láss csodát. Van egy olyan érzésem, hogy összerakják azt a szemet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése