HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (112/1091) > >>

KiD:
Csak nem a filmre gondolsz?

Peter P:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Szeptember 28., 10:10:49 ---Nekem már ott is hiteltelen a sztori, hogy egy idegennek jobban hisz, mint a feleségének. Van itt szeretet, meg bizalom.  :)

--- Idézet vége ---

Ritkán írok ilyet, de ennél a pontnál majdnem abbahagytam a beírást akkora gyökér Sólyomszem. (Mondjuk mostanában minden fronton csak megerősítést érzek erről.  :dry:)

Blue S:
Sólyomszem Vol1 2.

Clint szép kis depresszióba esett, szerencséje volt, hogy nem lett nagyobb baj belőle. Hangtompító még így eltette volna láb alól, ha nem jön Bobbi időben. Gondolom, még kiderül, hogy mi lett a bérgyilkossal, miután beesett a kéménybe.

A rajzok továbbra is nagyon bejönnek, a panel elrendezés egyszerű, de nekem teljesen megfelel. Jó volt olvasni.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Szeptember 28., 10:10:49 ---Nekem már ott is hiteltelen a sztori, hogy egy idegennek jobban hisz, mint a feleségének. Van itt szeretet, meg bizalom.  :)

--- Idézet vége ---
Na igen. Nyilván itt nagyban közrejátszik a személyes sértettsége, mert úgy érzi, hogy a felesége elárulta őt, mert nem mondott el neki mindent azonnal. Pedig biztos, hogy nem könnyű ilyen eseményekről beszélni azok elszenvedőjeként.

KiD:
Nekem már ott is hiteltelen a sztori, hogy egy idegennek jobban hisz, mint a feleségének. Van itt szeretet, meg bizalom.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése