HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (111/1091) > >>

Peter P:
Mármint a karakterrel? Húú... sok. Illetve magával a filmmel (is) rengeteg bajom volt.

Farek:
De mi volt ott vele a bajod?

Peter P:
Én a Polgárháborúra. (Ha tőlem kérdezted.  :badteeth:)

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 02., 16:22:33 ---Csak nem a filmre gondolsz?

--- Idézet vége ---
Melyik filmben és mi volt vele a bajod?

--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Október 02., 15:01:57 ---Gondolom, még kiderül, hogy mi lett a bérgyilkossal, miután beesett a kéménybe.

--- Idézet vége ---
Lelövöm a poént: nem, nem derül ki. A Bobbival és Fantomlovassal történtek után pedig utána olvastam, és úgy tűnik, hogy meghalt. Szóval ezért írtam, hogy Sólyomszemnek lópikula jogalapja nincs számonkérni Bobbit ezek után. Szerintem ezt csúnyán benézték az írók. Persze, No-Prize szinten nyilván meg lehet valahogy magyarázni, hogy ugyan a Bosszúangyalok nem ölnek, de ő itt éppen nem volt Bosszúangyal, meg ilyenek, de alapvetően ez olyan szinten keresztbe veri a nagy felháborodását, hogy csak na. Ráadásul teljesen egyértelmű volt, hogy ha lerántja, akkor nem puhára fog esni. Szóval ha ez nem gyilkosság, akkor semmi. Ehhez képest lazán elrepült, még csak utána se nézett, hogy mi lett vele.

Peter P:
Pontosan.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése