HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1085/1091) > >>

Micho:
kihaeennem, Blue S. :

köszi a többiek nevében is. oylannyira lesz folytatás, hogy Farek tök fellelkesedett a véleményeiteken, és már hozzámvágott további 4 fordítást is  szóval csak gyertek, lesz mit olvasni (és véleményezni  ) a dokumentációk is jönnek szép sorban majd. jövőhéten még egy Stan Lee-s sztori lesz, utána ugrunk egy jó nagyot: a Marvel Extrában található "OSTROM" történet konklúzióját adjuk közre, ami már nem jelent meg magyarul. De ha tényleg ennyire bejött nektek a klasszikus időszak is, akkor biztosan fogunk még válogatni belőle a jövőben.

Porthos:

Vasembernek már a kövi (4-ik) számban új páncélja lesz, Hangya meg Óriás-sá avanzsál  kedvenc HULK-unk pedig már csak viszaemlékezésben fog szerepelni, mivel a 2-ik számban kilépett az Angyaloktól, ahogy a dokumentációban is olvashattátok. Csak visszaemlékezés szintjén fog megjelenni.

Spidáj:
Ezzel én is így vagyok, a HULK jó arc.
Ö a comics-világ Viszkis-e    
Nekem azér teccik VASEMBER ruhája    
Ok röhögtem én is elöször, de attól még nem olyan vészes.

Blue S:
Elolvastam az első részt, szerintem jó lett a borító, a fordítás pedig profi munka.

A történeten jól szórakoztam, eddig csak ritkán találkoztam Lokival, most végre közelebbről is megismerhettem. Nem semmi hatalma van, mindig van a tarsolyában 1-2 piszkos trükk, szinte kedvelem. (Na jó, azért Thort jobban.)  

Vasember tényleg vicces volt, bírtam volna, ha Hulk letöri azt az antennát a válláról. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig Hulknak szorítok, mikor a szuperhősök üldözik.

Az összefoglaló külön tetszik a történet végén, jó ötletnek tartom.

Várom a folytatást.  

kihaeennem:
Hello!

Pozitív csalódás ért. Igen, mert soha nem voltam oda az Angyalokért. Viszont a Vol1/1 nagyon bejött  

Annyira jók ezek a sztorik! Annak idején még teljesen más volt a képregény, mint mostanában. Ha kinyitok egy mostani füzetet, mit látok? Szép nagy rajzok, szöveg szinte semmi. Annak idején azért megadták a módját. A képregény tele volt szövegbuborékkal, és a rajzok ha nem is voltak olyan profik, tökéletesen visszaadták a történet hangulatát.

Ez a történet egy valódi remekmű. Jópofa rajzok, aranyos sztori, és akkora blődségek, hogy az ember leesik a székről a röhögéstől ( pl. mikor Loki radioaktívvá válik  ). Ja, és a kép is szépen fel lett javítva. Ezt mindenkinek legalább egyszer el kell olvasnia!

Farek, Micho, Troll! Szép munkát végeztetek! Remélem lesz folytatás is. Ja, és a dokumentáció is nagyon jó lett.

Spidáj:
Nem tudom ki rajzolja a Blue-t de nekem az a Pókember rajz nagyon bejön.
Sztem azok nagyon királyul vannak + csinálva.      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése