HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1086/1091) > >>

kaine:

--- Idézet ---valóban, Jack Kirby a rajzolók "stan lee-je" ha lehet ilyet mondani... csak nem annyira közismert nálunk, pedig nagyon sok marvel és dc képregényt is rajzolt akkoriban, szóval egy legenda már.  pl. ő kezdte el az X-Men-t is. (Vajon a Pókot miért nem ő rajzolta?   )
--- Idézet vége ---
Hát azért, mert Stan Lee-nek nem tetszett, ahogy ő akarta rajzolni. Vele rajzoltatta meg először és amennyit hallottam belőle, túl izmosra akarta, míg Stan ugye minden addigi szuperhős-sémát ki akart vonni Peter Parkerből.

Micho:
molzo:

köszönjük

Crow:

--- Idézet ---Nagggyon tetszett a "Bosszú angyalai régi számok szkennelése" kezdeményezés
--- Idézet vége ---

erről semmit se tudok, mi magyarítunk  viszont kösz a lelkesítést!

Ádám:

--- Idézet ---lehet rosszat mondani arra, amit Stan Lee írt?
--- Idézet vége ---

nem.  

--- Idézet ---Amúgy nagyon szépek ezek a rajzok. Az arcok, a karakterek, a kompozíciók.
--- Idézet vége ---

valóban, Jack Kirby a rajzolók "stan lee-je" ha lehet ilyet mondani... csak nem annyira közismert nálunk, pedig nagyon sok marvel és dc képregényt is rajzolt akkoriban, szóval egy legenda már.  pl. ő kezdte el az X-Men-t is. (Vajon a Pókot miért nem ő rajzolta?   )

--- Idézet ---...de a Vasember...
--- Idézet vége ---
hát igen, ő számomra is vicces volt  sztem Lucas innen nyúlta Thripio kinézetét az SW-ben   de az évek során Vasembernek télleg sok páncélja volt.

--- Idézet ---hogy van megfogalmazva mondjuk az, hogy VALA, meg ”ím lészen”?
--- Idézet vége ---

pont így, csak angolul

--- Idézet ---na, amikor már megláttam a borítót, éreztem, hogy ez nem egy mezei beíró munkája lesz.
--- Idézet vége ---

pedig alföldi gyerek vagyok  

nos, amúgy igyekeztem a beírással a "régies" hangulatot tartani, ezek szerint sikerült  

--- Idézet ---Az utolsó két oldal szebben lett összeállítva, mint egy kiadványban! Hát miért nem mentetek el lapszerkesztőnek?
--- Idézet vége ---

talán mert nem kértek fel rá  örülök, hogy tetszik, szerintem is jól sikerült, és még sok-sok dokumentáció várat magára.

most el is árulom, hogy a következő Angyalok sztori hőnszeretett Kapitányunk csatlakozását meséli el, amit akárhogy is nézünk, fontos eseménynek számít, így muszáj bemutatnunk

Farek:
szpÁDÁMen és Crow: köszi a dicséretet a magam és a többiek nevében is. Az ilyenek ösztönzik az embert arra, hogy folytassa.
Most még felkerül egy korai, majd lesz egy nagyobb ugrás az időben, mert egy Marvel Extra kapcsolódó történetet rakunk fel utána. Utána is lesz ugra-bugra, mert válogatni fogok, de ígérem, hogy lezsnek még klasszikus Stan Lee-s történetek is.

szpÁDÁMen: mi a bajod Vasember páncéljával? Láttad volna azt, aminek orrnyerge és fülecskéi is voltak...  

Szóval köszi a biztató szavakat, ennek örömére már 4 újabb fordítást Micho fiókjában pihen.

Crow:
Nagggyon tetszett a "Bosszú angyalai régi számok szkennelése" kezdeményezés, jó, a rajzok olyanok-amilyenek, de ez még az a hamísítatlan nagyonszines régi-régi marvel képregény style, ami mégha kicsit bárgyúbb is, mint a maiak, egy egész más hangulat.
Szóval gratula az egészhez, remélem a kneten is rohamosan fog bővülni a Marvel Extra sorozat   és hajrá Avengers sztorik! Minél többet!!    

Ja, és Farek sztem is nagyon jó fordító! Így tovább!

Ami pedig a legfontosabb: Jók az új szmájlik!!  

szpÁDÁMen:
     És kösz, hogy hálóhintásnak hívtál!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése