HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1084/1091) > >>

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Bosszú Angyalai v1 #004 - Amerika Kaptitány Csatlakozása

molzo:
Vasembernek akkor még nem volt pánélruha hordtáskája, ezért még úgy tárolta mint a normál ruhákat.  
Nekem az antenna tetszett, ami később már nem eltűnt. Tony halad a korral a tervezésnél. Erről a mobiltelefonok jutottak eszembe azokról is eltűnt a külső antenna.

Egyébként a végén történő Loki bezárásáért No Prize-t adtak. Mivel Loki mágikus lény őt nem tarthatja fogva egy ólomtartály. Nem tudom ti kiszúrtátok-e ezt.

Micho:

--- Idézet ---Még nem volt időm elolvasni az első számot, de hamarosan megteszem és majd előállok valami véleménnyel.
--- Idézet vége ---
okvetlenül

--- Idézet ---Addig is köszi azt a kis ingyenreklámot a főoldalon 
--- Idézet vége ---

hát ez csak természetes, kiváltképp mint földi

és íme az avatarod is  

Mor Tuadh:
Hello mindenkinek

Még nem volt időm elolvasni az első számot, de hamarosan megteszem és majd előállok valami véleménnyel.
Addig is köszi azt a kis ingyenreklámot a főoldalon  

Farek:
Sziasztok!

Csak egy megjegyzés az első számhoz: figyeljétek meg, amikor Vasember meghallja az üzenetet, és a páncélja darabjai ott fekszenek az ágyon hajtogatva, mint egy farmernadrág!!! De félre ne értsetek, ezen nem kell ész nélkül nevetni, mindez szerintem nagyon aranyos. Egy darabka képregénytörténelem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése