HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1081/1091) > >>

Troll:
Ilyen lesz a köv. Bosszúangyalok minősége...
Eredeti 8.oldal.
Javított.
Sajna ez már nem ugyanaz a minőség mint az első kettő...  

kaine:

--- Idézet ---nekem úgy rémlik, a marvel klasszikus időszakában Torpedó hellyel-közel negatív figura volt... vagy lehet csak a hősök értették félre őt is?  
viszont volt egy apró utalás, a Kapitány részéről, hogy valahonnan ismeri Namor-t. és nekem úgy rémlik, ők a második világháborúban együtt harcoltak a nácik ellen Invaders (Megszállók) fedőnév alatt. Ebből két dolog következik: miért felejtették el egymást? és Namor akkor nem "öregedett"?
--- Idézet vége ---
Öregedett ő, jelenleg nagyjából 70 éves! Nathan Lubensky-vel egykorú! Csak éppen az atlantiszi embereken ez nem látszik. Azért mégiscsak csúnya, hogy Pókembert egy 70 éves bácsi döngölte a padlóba!  
Utalás rá: Web of Spider-Man 73.

Galen:
Micho
--- Idézet ---thx, az elsőért Troll-t kéne elővenni, de ő se nagy fórumozó
--- Idézet vége ---

Megölné a nagy pixelmágust.  Egy királyság meg nem működik varázsló nélkül, szóval:Elédállok. Emlékezzetek ráááámmm....öööööö.....khkh....R.I.P.

Blue S:

--- Idézet ---volt egy apró utalás, a Kapitány részéről, hogy valahonnan ismeri Namor-t. és nekem úgy rémlik, ők a második világháborúban együtt harcoltak a nácik ellen Invaders (Megszállók) fedőnév alatt.
--- Idézet vége ---
Igen, azt hiszem az egyik hazai kiadású Robotzsaruban volt egy cikk, melyben látható volt 1-2 borító. Az egyiken Torpedó, kezében egy valódi torpedóval egy német tengeralattjáróra támad.

Micho:

--- Idézet ---Sikerült elolvasnom a 4. részt is!
--- Idézet vége ---
na ilyen egy exklúzív olvasó, nem totojázik, olvas

--- Idézet ---Nem lehet szó nélkül elmenni az mellett, amikor a rendőr a szemét törölgeti Amerika Kapitány visszatérése után, és a Tini Brigád is kifejezetten mulatságos.
--- Idézet vége ---

hát naon  egy kis kulisszatitok: Farek fordítás közben kicsit feldobja a szürke beírós óráimat azzal, hogy kommentálja nekem az iylen eseményeket, és így duplán röhögök. lehet egyszer majd egy "Farek-összes" címen felteszem dokumentációként az "eredeti" fordításokat is

--- Idézet ---Ja, és persze Rick Jones. Hát nem semmi az a fickó! Ő mindenhol ott van, ahol történik valami?
--- Idézet vége ---

jó meglátás... lehet hogy köré írják a képregényeket, és nem fordítva?  

--- Idézet ---A kép megint szépen rendbe lett téve, és a beírás is korrekt,
--- Idézet vége ---

thx, az elsőért Troll-t kéne elővenni, de ő se nagy fórumozó  

--- Idézet ---A dokumentációt sajnos még nem olvastam, mert most vettem észre hogy elfelejtettem letölteni, de az előző nagyon rendben volt, jó ötletnek tartom, hogy van ilyen is.
--- Idézet vége ---

hmm.. nem a letöltés gomb utáni kis linkek/flashget combo-t használod? úgy lejön minden oldal szép sorban, és semmi sem marad ki.

Blue S:

--- Idézet ---Nagyon szép lett az "Amerika kapitány" felirat, ehhez külön gratula.
--- Idézet vége ---

én csak színt adtam neki és formáztam, igazából rákerestem a font-ra, mert sejtettem hogy létezik hasonló... és megspóroltam sok időt a csíkozással, meg csillagozással... nah, hát iylen okos vagyok   (ha kell a betű valamikor, csak szólj)

--- Idézet ---Meglepett, hogy Torpedó a B.A. ellen szerepel.
--- Idézet vége ---

nekem úgy rémlik, a marvel klasszikus időszakában Torpedó hellyel-közel negatív figura volt... vagy lehet csak a hősök értették félre őt is?  
viszont volt egy apró utalás, a Kapitány részéről, hogy valahonnan ismeri Namor-t. és nekem úgy rémlik, ők a második világháborúban együtt harcoltak a nácik ellen Invaders (Megszállók) fedőnév alatt. Ebből két dolog következik: miért felejtették el egymást? és Namor akkor nem "öregedett"? (jó, lehet a fagyos víz tartja ilyen jó kondiban a bőrét, meg a beauty-sleep  )

--- Idézet ---Nekem nem gond, ha ugrálunk az időben, jöhetnek sztorik bármelyik időszakból.
--- Idézet vége ---

tehát legközelebb: az Ostrom utóhatásai!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése