HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Kaine:
Kérdésekre a válaszok:
1. szám:
Don Blake botja: hivatalosan? Fogalmam nincs, mivel indokolja. Véleményem szerint? Azt mondja családi ereklye, már nagyfater is ezt használta.
Eric boltja: Ha jól tudom, Eric nem sánta, de miért ne lehetne valakinek sétapálcája? Diszkrétebb, mint szamurájkarddal rohangálni az utcán
Mr. Fantasztikus. Elvégre ez egy magyar szöveg. (És kéretik nem megkérdezni, hogy akkor miért nem Fantasztikus Úr )
Sirály: ha hiszed, ha nem, gondolkodtam rajta, hogy vajon fel fog-e tűnni valakinek ez a nem odaillő szó. Kis gondolkodás után benne hagytam, hogy szóvá teszi-e valaki. És íme. De ha nem tetszik, akkor legyen baró. Meg egyébként is: itthon a sirály mostani szleng, na de Amerikában ?
4. szám:
Igazi Trebitsch. Sajnálom, hogy neked nem tetszett, de igenis kifejezetten a Rejtő rajongók kedvéért tettem bele. Az igaziban az szerepelt, hogy real McCoy. Akkor már inkább valami olyasmit teszek bele, amit az emberek egy része tud hova tenni.
Bürokrácia: köszi, gondoltam, hogy valahol kilóg a lóláb, de amikor azt fordítottam, nem volt a közelben számítógép, papírra vetettem le a fordítást és úgy a 20. oldal után már kezdtem egy kicsit pilledni. Átírásnál a gépre pedig már túl akartam rajta lenni.
(Micho: Nagy munka kijavítani? És tőled is bocsi )
Annual 3 javaslatodat vettem és komolyan fontolóra is veszem. De egyelőre a már sokat emlegetett ugrás jön.
Köszi az épületes kritikát, remélem a válaszaim (legalább részben) megfelelnek.
Troll:
Angyalok 281. szám.
kaine:
Megint vettem magamnak a lustaságot és beírás helyett elolvastam néhány letöltött részt. Mivel innen a két Avengers is benne volt, hát véleményezném is, meg írnék is hozzá kérdéseket Farek szakértő úrhoz, ha nem baj.
1. rész:
Kérdések: Don Blake sánta (nem is tudtam ). Mivel magyarázza, hogy ennyire ferde, béna botja van? Illetve bármelyik ismerőse/betege biztos első ajándékként egy egyenes botot vett volna neki, mivel magyarázza, hogy mégis ezt a gallyat használja?
Másrészről akkor Eric Masterson is sánta? Ha meg nem, ő mivel magyarázza ki a botját?
Fordítás: Mr. Fantasztikus? Nem Mr. Fantastic-nek volt fordítva nálunk? Különben a fordítás tetszett, kivéve a "Sirály" szót, mert mint tudjuk az jelenkori szleng, ez meg 40 éves történet volt. De belefér.
Történet: tetszett, jópofa volt. Nagyot röhögtem akkor, amikor egy hangya nézte a Hulkot a cirkuszban és leadta a drótot. "De a Hulk nem vette észre, hogy egy hangya látja..." Mintha ha észrevette volna, akkor egyből bepánikolt volna, összecsomagol és elrohan!
Meg vicces volt, hogy a Hulk egy ugrása közben hirtelen megszűntette az ugrásának ívét és gyorsan földre ugrott. Vagy csak én tudok keveset az aerodinamikáról?
4. rész:
Kérdés: egy szál se.
Fordítás: "Igazi Trebitsch". Ezt már nagyon utáltam az egyik magyar képregényben is, Rejtő-idézetet adni bele. Sajnálom. A Vörös Szalag meg annyit jelent Bürokrácia, de talán ezt már te is tudtad.
Sztori: Érdekes volt, hogy Amerika Kapitány 20 év hibernáció után egyből milyen bunyót levert a Bosszúangyalokkal, biztos nem látta a Kill Bill-t...
Rick Jones király volt benne, ő örök kedvencem marad most már.
Beírás: az "Amerika Kapitány" címfelirat az elején nagyon tetszett.
Köszönet mindenkinek a történetekért és bocs a kritizálásért. Az ember mindig azt mondja jobban, ami bántja a szemét, de csak akkor mondja, ha különben elégedett volt...!
Más: ahogy láttam mindenkinek tetszettek ezek a történetek és ahogy emlékszem az Amazing Spider-Man 1 is tetszett mindenkinek a Spidertomon. Érdemes lenne minden történetből megcsinálni az első számaikat?
Egy történet ajánló: Amazing Annual 3. A Bosszú Angyalai megbízzák Pókembert (aki be akar állni hozzájuk), hogy kapja el a Hulkot! Ebből az időszakból való történet és tök jó az is.
Farek:
--- Idézet ---Nah elolvatam az angyalok 4et.
Nagyon jó!!!
Bár hiányzik Thor beszéde vala
De különben nagyon jó.
Minden elismerésem.
De azér remélem a 2,3 rész is kikerül valaha, meg az összes többi
--- Idézet vége ---
Aggódásod fölösleges vala, drága jó Porthos koma! Mert kijelentém, hogy ama nem túl közeli de nem is távoli eljövendő időkben, elferdítésre kerülnek ama általad is melített részek.
Vala.
Spidáj:
Nah elolvatam az angyalok 4et.
Nagyon jó!!!
Bár hiányzik Thor beszéde vala
De különben nagyon jó.
Minden elismerésem.
De azér remélem a 2,3 rész is kikerül valaha, meg az összes többi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése