HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
kaine:
Ja, Bucky után Rick Jones-t vette pártfogásába...
kihaeennem:
Ferek!
Örülök, hogy folytatjátok a klasszikusokat!
Hogy Amerika Kapitány vonzódik a fiatal fiúkhoz? Hát lehet. Azért kerül mindig olyan meleg helyzetekbe!
Batman is elhasznált 3 Robint, ő se sokkal különb...
Blue S:
Ma olvastam el a 4. részt.
Nagyon szép lett az "Amerika kapitány" felirat, ehhez külön gratula.
Meglepett, hogy Torpedó a B.A. ellen szerepel. Nem egy higgadt fickó, az biztos. Bár ezt a Pókemberekből már tudtam, de itt tiszta idegbeteg volt. Az idegen elég gyorsan megjavította hajóját. Szegény évszázadokat várt, pár percért.
A Kapitány itt tényleg türhető volt, kicsit sajnáltam is, nem lehetett neki könnyű ennyi év hibernáció után.
Nekem nem gond, ha ugrálunk az időben, jöhetnek sztorik bármelyik időszakból.
szpÁDÁMen:
Nos, túl vagyok hetem legszörnyűb napján (irodalom-matek doga), és végre elolvashatom otthon a tegnapi frissítést, és abból nekem mindig csöpögő betűk születnek! De először az Amazing 403-ról írok a Spidertomra!
Farek:
Sziasztok!
Nagy örömömre szolgál, hogy ennyire teszenek ezek a korai Bosszúa Angyalai történetek. Megmondom őszintén, azért fogunk most ugrani egy nagyot, mert azt hittem hogy ezek a már "gyermeteg" történetek nem igazán reagadják meg a közönséget, de örömmel látom, hogy nem csak én tartom őket nagyon korrekt és jó munkának. Szóval biztosak lehettek, hogy visszatérünk még a korai időkhöz. Talán a kiamaradt 2-3 is belefér...
Viszont ugrálni valóban elég komolyan fogunk, szóval sokadjára is elnézést. Remélem, senki nem fog elszédülni.
A másik nagy öröm, hogy bejönnek az extra információk. Jó, hogy van értelme és ennyire teszik, szóval folytatjuk is kőkeményen
kihaennem: Kapitány itt még valóban elviselhető volt, bár nem tudom, kinek mennyire tűnt fel enyhén érthetetlen rajongása Bucky és a hasonló korú fiúk felé . Nekem gyanús.
Szóval aki a régiekre vágyik ne csüggedjen, csak legyen türelemmel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése