HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
molzo:
Mivel én szeretem ha olyan mint az eredeti, szerintem a harmadik a legjobb. Én azt választom.
kihaeennem:
Nekem az első tetszik.
Troll:
Na jólvan... ebből elegem van!
Mindenkinek más fajta borító tetszik...
első borító
második borító
harmadik borító
amelyiket a legtöbben választják az kerül ki.
Kérem a véleményeket!
kaine:
Köszi a válaszokat Farek, hogyne felelnének meg. Kivéve a Trebitsch és a Fantasztikus úr. Én is találkoztam már a McCoy-jal és simán úgy fordítottam, hogy "az igazi". Tudom, hogy magyarosítás, meg minden, de ha már szerepelt a neve magyarul... örök példám a Magyarország Százados... De az ugrásnak én is örülök, tényleg jó részek jönnek most.
--- Idézet ---Vicces, az egész marvel bandát le lehetne százalékolni kaine, ezt nem tudtad?
--- Idézet vége ---
Dehogynem. Csak erre nem gondoltam, hogy ezért van. Keressük meg a többiekben is a testi hiányosságokat?
Micho:
Donald Blake sántasága eredendően azért lehet, amiért a többi Marvel hős is küszköd valami egyéni szoc-prob-bal. Fenegyerek vak, Vasember szívbeteg, stb stb... ugye Stan Lee vitte bele ezeket a dolgokat, hogy még emberközelibbek legyenek a karakterek. Vicces, az egész marvel bandát le lehetne százalékolni kaine, ezt nem tudtad?
persze hogy tudtad
okés, majd a Vörös Szalagot lecserélem Bürokráciára, de csak akkor, amikor végzünk a dokumentációkkal. mert utána egyben szeretnénk feltenni az egészet, mintegy Avengers információs kiadvány, magyarul. tök jó
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése