HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1079/1091) > >>

molzo:
Mivel én szeretem ha olyan mint az eredeti, szerintem a harmadik a legjobb. Én azt választom.

kihaeennem:
Nekem az első tetszik.

Troll:
Na jólvan...  ebből elegem van!
Mindenkinek más fajta borító tetszik...
első borító
második borító
harmadik borító
amelyiket a legtöbben választják az kerül ki.
Kérem a véleményeket!

kaine:
Köszi a válaszokat Farek, hogyne felelnének meg.    Kivéve a Trebitsch és a Fantasztikus úr.    Én is találkoztam már a McCoy-jal és simán úgy fordítottam, hogy "az igazi".    Tudom, hogy magyarosítás, meg minden, de ha már szerepelt a neve magyarul... örök példám a Magyarország Százados...    De az ugrásnak én is örülök, tényleg jó részek jönnek most.  

--- Idézet ---Vicces, az egész marvel bandát le lehetne százalékolni  kaine, ezt nem tudtad? 
--- Idézet vége ---
    Dehogynem. Csak erre nem gondoltam, hogy ezért van. Keressük meg a többiekben is a testi hiányosságokat?

Micho:
Donald Blake sántasága eredendően azért lehet, amiért a többi Marvel hős is küszköd valami egyéni szoc-prob-bal. Fenegyerek vak, Vasember szívbeteg, stb stb... ugye Stan Lee vitte bele ezeket a dolgokat, hogy még emberközelibbek legyenek a karakterek.  Vicces, az egész marvel bandát le lehetne százalékolni    kaine, ezt nem tudtad?  

persze hogy tudtad

okés, majd a Vörös Szalagot lecserélem Bürokráciára, de csak akkor, amikor végzünk a dokumentációkkal. mert utána egyben szeretnénk feltenni az egészet, mintegy Avengers információs kiadvány, magyarul.  tök jó  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése