HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1059/1091) > >>

Farek:

--- Idézet ---Így van, de ahogy a dokumentációban olvasható, ez egy elég régi épület. Ahhoz képest nagyon modern, hasonlít a nagy Arnold birtokához. Végülis mindegy, csak azt akartam kifejezni, hogy szvsz állati klassz.  
--- Idézet vége ---
Maximálisan egyetértek. Szívesen lennék esetleg inas azon a birtokon. Gondolj bele, Angyalok bevetésen, tiéd a ház és minden szórakozási lehetősége  

Blue S:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré.
--- Idézet vége ---
Azért, mert ahogy a leírásban is olvasható, valóban egy filmsztáré volt.    
--- Idézet vége ---
Így van, de ahogy a dokumentációban olvasható, ez egy elég régi épület. Ahhoz képest nagyon modern, hasonlít a nagy Arnold birtokához. Végülis mindegy, csak azt akartam kifejezni, hogy szvsz állati klassz.  

Farek:

--- Idézet ---Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré.
--- Idézet vége ---
Azért, mert ahogy a leírásban is olvasható, valóban egy filmsztáré volt.    

Blue S:
Avengers 283.

A dokumentáción meglepődtem. Úgy látszik, Sólyomszem sokkal többet ad a kényelemre.  Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré. Nekem tetszik.

A legjobb benne az a nagy könyvtár. (Imádom a könyveket.)  

A történet: Zeusz tényleg elég önfejű, kíváncsi vagyok, mit tesz, mikor rájön, hogy félrevezették. Thor állapota és aggódása szvsz jól beleillik a történetbe, lám az istenek is sebezhetők (erre jó példa mellette Herkules).

Nitro:
Megnéztem már én is. Az elején eléggé ütöm-vágom számnak indult, de később szerencsére szorult belé némi értelem is (ha nem is sok  ). Nem tudom hogy lehet ennyire kőagyú Zeusz... Főisten létére azért több esze is lehetne.  
A magyar változat továbbra is hozza a színvonalat. Ugyan találtam benne két érdekes mondatot, de mivel már nem emlékszem rájuk, nem lehettek olyan nagy hibák.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése