HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---Így van, de ahogy a dokumentációban olvasható, ez egy elég régi épület. Ahhoz képest nagyon modern, hasonlít a nagy Arnold birtokához. Végülis mindegy, csak azt akartam kifejezni, hogy szvsz állati klassz.
--- Idézet vége ---
Maximálisan egyetértek. Szívesen lennék esetleg inas azon a birtokon. Gondolj bele, Angyalok bevetésen, tiéd a ház és minden szórakozási lehetősége
Blue S:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré.
--- Idézet vége ---
Azért, mert ahogy a leírásban is olvasható, valóban egy filmsztáré volt.
--- Idézet vége ---
Így van, de ahogy a dokumentációban olvasható, ez egy elég régi épület. Ahhoz képest nagyon modern, hasonlít a nagy Arnold birtokához. Végülis mindegy, csak azt akartam kifejezni, hogy szvsz állati klassz.
Farek:
--- Idézet ---Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré.
--- Idézet vége ---
Azért, mert ahogy a leírásban is olvasható, valóban egy filmsztáré volt.
Blue S:
Avengers 283.
A dokumentáción meglepődtem. Úgy látszik, Sólyomszem sokkal többet ad a kényelemre. Van itt is játékterem, meg minden, de az egész birtok olyan, mint egy filmsztáré. Nekem tetszik.
A legjobb benne az a nagy könyvtár. (Imádom a könyveket.)
A történet: Zeusz tényleg elég önfejű, kíváncsi vagyok, mit tesz, mikor rájön, hogy félrevezették. Thor állapota és aggódása szvsz jól beleillik a történetbe, lám az istenek is sebezhetők (erre jó példa mellette Herkules).
Nitro:
Megnéztem már én is. Az elején eléggé ütöm-vágom számnak indult, de később szerencsére szorult belé némi értelem is (ha nem is sok ). Nem tudom hogy lehet ennyire kőagyú Zeusz... Főisten létére azért több esze is lehetne.
A magyar változat továbbra is hozza a színvonalat. Ugyan találtam benne két érdekes mondatot, de mivel már nem emlékszem rájuk, nem lehettek olyan nagy hibák.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése