HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1060/1091) > >>

Spidáj:
Nah elolvastam, az új BA-t.
Tetszik. Nagyon jó.
Főleg az  tetszik hogy itt küzdelem közben gondolkoznak a harcosok.
Nem pedig úgy mint pl a pókemberben hogy nagyba bunyózik és közben hangosan gondolkozik.Ezt kifejezetten utálom.Pfuj.
De itt nem annyira rossz mer csak gondolkozik a Kapi.
A fordítás/beírás/boritó +int király.
Gratula.

Farek:

--- Idézet ---Nem is tudtam, hogy fordítod, Azt hittem, hogy ezeket Te magad írod. 
--- Idézet vége ---
Az írtam lefordítani??? Azt akartam, megírni.  

szpÁDÁMen:

--- Idézet ---Szóval tényleg jó hallani, hogy van rá igény, Te valamint más olvasók is rendszeresen olvassák. Ezért éri meg. Meg persze Micho bosszantására, mert szerintem legalább olyan szar lehet beírni, mnt lefordítani   Ja, és lesz még, köztük pár igazi gyöngyszem.
--- Idézet vége ---
Nem is tudtam, hogy fordítod, Azt hittem, hogy ezeket Te magad írod.  

Farek:

--- Idézet ---Te Farek !
--- Idézet vége ---
Igen, én Farek, Te Jane, Ő Kölyök! Áiáiáiáiáiáééééóóóóó!!! (hanghatás: heveny melldöngetés)

--- Idézet ---Nem vagyok egy Bosszú Angyalai rajongó, de a 3 oldalas Ismertető a képregény végén tetszik. Ba**ott jó. Ilyen jöhet még.
--- Idézet vége ---
Szóval köszi a pozitív visszajelzést. Remélem a korábbi számok végén található ismertetőket is megnézted, különben  
Szóval tényleg jó hallani, hogy van rá igény, Te valamint más olvasók is rendszeresen olvassák. Ezért éri meg. Meg persze Micho bosszantására, mert szerintem legalább olyan szar lehet beírni, mnt lefordítani   Ja, és lesz még, köztük pár igazi gyöngyszem.

Galen:
Te Farek ! Nem vagyok egy Bosszú Angyalai rajongó, de a 3 oldalas Ismertető a képregény végén tetszik. Ba**ott jó. Ilyen jöhet még.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése