HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---Farek, mióta is nem "buzizom szét" a fordításaidat?
--- Idézet vége ---
Ez könnyen megmondható. Mióta mindenki csak dicséri
Jól van na, az inaskodás az Angyaloknál csak egy ötlet volt. Én egyébként a nyugati parti Angyalokra gondoltam, szóval szerencsére Kapitány, Thor és Amazon szükségleteivel nem kellene foglalkoznom. Bár tudja fene, Amazon nem lenne olyan rossz Ha meg jön egy főellenség, Kaine, akkor felajánlom neki, hogy játszuk le flipperen
Egyébként hogy mennyire igazatok van abban, hogy a törpök élete nem csak játék és mese... ööö.... bocs, téves idézet szóval hogy mennyire nem egyszerű az inasok élete, az kiderül a WCA néhány számából, ahol valóban életveszélybe kerülnek, sőt, egyikük meg is hal, ha jól emlékszem, Ultron kezétől.
Micho:
--- Idézet ---A magyar változat továbbra is hozza a színvonalat. Ugyan találtam benne két érdekes mondatot, de mivel már nem emlékszem rájuk, nem lehettek olyan nagy hibák.
--- Idézet vége ---
Farek, mióta is nem "buzizom szét" a fordításaidat?
a nyugati-parti birtok valóban inkább üdülő jellegű, de ez a földrajzi fekvés számlájára írható... ugye Kalifornia (dream of californication... )
kaine:
Jól beszélsz!
Blue S:
--- Idézet ---Szívesen lennék esetleg inas azon a birtokon. Gondolj bele, Angyalok bevetésen, tiéd a ház és minden szórakozási lehetősége.
--- Idézet vége ---
Ja, meg pucolhatnám Amerika Kapitány csizmáját (biztos valami kényes bőr lehet), rozsdamarózhatnám Thor kalapácsát, esetleg még Amazon fodrászával is nekem kéne időpontot egyetetnem. Inkább marad, ami van.
kaine:
--- Idézet ---[Gondolj bele, Angyalok bevetésen, tiéd a ház és minden szórakozási lehetősége
--- Idézet vége ---
Közben jön egy főellenség és porig rombolja a házat...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése