HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1057/1091) > >>

kihaeennem:
Avengers #284:

Egész jól elpüfölték egymást az Angyalok, meg az Istenek  
Bár meg kell jegyeznem, Kapi nem nagyon törte magát a győzelemért  

Nem volt rossz ez a történet, sőt, Herr Kules feléledése jól megbolygatta a dolgokat. Különben ő elég unszimpatikus nekem, az 'Ostrom' alatt is csak azt kapta, amit megérdemelt. Az ilyen taplóknak, mint például Ő és Sapi, néha el kell kenni a szájukat. Most Kapi is megkapta, ami már régóta járt neki. Amúgy a Darázsért sem vagyok oda. Ebben a részben a bunyón kívül nem volt túl sok egyéb, gondolok elsősorban a poénokra. Bár az szép volt, mikor Emezen ( vagy Amazon?  ) lecövekelte Dionüszoszt, bele a földebe. A többiek 'csak' verekedtek. Mondjuk Thor kitett magáért, le kellett volna nyomnia Zeuszt, mert neki is igen nagy lett az orcája.

Várom a következő részt, mert már nagyon kíváncsi vagyok a végére.
Le merem fogadni, hogy Sapi lábai megygógyulnak, és újra ott fog majd lábatlankodni a többiek körül...  

Ja, fordítás meg beirás rendben van.

Blue S:
Avengers 284:

dokumentáció: feladat teljesítve, Fullánk ott csücsül a kiskocsi sarkán.  

Történet: jó kis csihi-puhi volt!  
Azért azt megnéztem volna, ahogy Herhules lenyomja Hérát, meg a többieket. Biztos olyan brutális látvány lehetett, hogy a kiskorúakra való tekintettel cenzúráztak a sztorit.  

Nem csoda, hogy Herkules ilyen idegbajos, volt kitől örökölnie (Zeusz).  
Kíváncsi vagyok a befejezésre, gondolom Zeusz előbb-utóbb csak észhez tér. Thor remekül küzdött, de Csodakapitány sem volt semmi.

A történet után mit csinál Kapi a saját sorozatában? Mert ugye, eltörött a lába. Lábadozott?  

Micho:
A témában felkerült az oldalra  A Bosszú Angyalai v1 #284 - A csatatér: Olümposz!

Farek:
Látod, kihaannem? Ne ítélj elsőre   Kisülhetnek nyögvenyelősen induló történetekből is nagyon kellemes dolgok. Már csak a befejező rész van hátra, a nagy konklúzió. Aztán... Jön egy kis visszalépés a klasszikusok irányába. Egy jó nagy kis visszalépés. Szóval várj csak türelemmel.
Amazon egyébként egyértelműen az egyik legszínesebb karakter és most nem a csodás bőrére gondoltam   Teljesen jó fej. Nemrég újraindult a sorozata és átlapztam belőle egy részt. Nem tudom, hogyan, de egy csomó lekicsinyített szupergonosz támadta meg, Hangya méretű Elektro, Tigriscápa stb. Szóval bevágja Tigriscápát az akváriumba, aki éppen diadalittasan a felszínre bukik(nagyon durva fordítás):
"Én Tigriscápa vagyok! Erőm visszanyertem a vízben, jaj neked!"
"Te vagy Tigriscápa? Ismerkedj meg Elektroval!"
Majd behajítja Elektrot is  

kihaeennem:
Avengers #283

Kifejezetten tetszett ez a rész! Nem maga a történet fogott meg, de nem ám! Hanem a humora.  
Van bent pár dolog, ami annyira blőd, hogy a klasszikusokat idézi.
Kedvenceim:

- Plútó szétlövi a Végtelenség Ösvényét a szupertankjával. Na, gratulálok...  
- Csodakapitány: "Meg a kiskutya rőtvörös...!!" Mekkora duma! Kár, hogy nincs befejezve...  
- Plút az 'embereinek' jutalmul egy év nyugalmat ígér Elíziumban. És ők meg hogy felbuzdlnak ezen! Aranyos...    
- Kapi: "Amíg Olümposzon vagyunk, mi kevesen vagyunk ök meg túlerőben." Gratulálok, Kapi, megmutattad, hogy lehet úgy mondani valamit, hogy közben nem mondasz semmit! Legalábbis semmi értelmeset...  

Azt sajnáltam, hogy Namor kicsit háttérbe volt szorítva, viszont Amazon remekelt, ütős beszólásai voltak. Kapi meg egy kretén   .
A beírás jó, főleg az 'elpusztítanának'-felirat tetszett. A fordításba nem tudok belekötni ( na nem mintha akarnék   ), sőt, nagyon hangulatosra sikeredett.
Most már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem, az is lesz ilyen jó. Az első ( vagyis 281. ) rész után nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemesen csalódhatok az Angyalokban. Pedig csak egy kis humorérzék kell hozzájuk  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése