HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1046/1091) > >>

Farek:

--- Idézet ---Kicsit off, de az a csirkés fazon nagyon idióta!
--- Idézet vége ---
??? Ezt most nem értem.

VTomi:
Kicsit off, de az a csirkés fazon nagyon idióta!

Farek:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Rákaptam az angyalokra. Eddig csak néhány képregényt  ismertem belőlük, de itt annyit beszéltetek róla, hogy úgy gondoltam elolvasok egy angyal történetet.
--- Idézet vége ---
nagyszerű  tök jó hallani, hogy van foganatja az eredeti célunknak Farek-kel: miszerint Angyalokat az olvasóknak, hadd ismerjétek meg jobban őket  
--- Idézet vége ---
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon jó a tudat, hogy van, akit mi vettünk rá, hogy egy kicsit jobban megismerje a Föld Legnagyobb Hőseit.

Kree-Skrull háború: nagyon jó történet, mint már említém vala, de még egy dolgot meg kell jegyeznem: ha valakit nagyon ki nem állok a Marvel univerzumban, az Rick Jones. Kifejezetten utálom (bár való igaz, a Spidertomon megtalálható új Captain Marvel sorozatban végre egészen jó fej fickót faragtak belőle). Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valakinek a kedvence volt, az örök fiatal gyerek, akit, ha már nem adtunk neki az elején szuperképességeket, akkor legalább futtassunk majd minden jelentősebb főhős oldalán. (Bizalmas információim szerint csak azért nem volt Pókember társa is, mert tengeribeteg lett és elhányta magát az első hálóhinta után.) És ez borzasztóan idegesít, amikor megpróbálnak rámtukmálni egy karaktert több oldalról is. Hulk helyében amikor először megjött az eszem, egyből agyoncsaptam volna. Ráadásul később még elég komoly szerepet is játszatnak vele, mint az ki fog derülni itt a későbbiekben is, a jelenlegi történetben. Szóval ez az én véleményem. Szerintem (á la RTL Klub). Lehet vele vitatkozni, vagy egyezni.

Micho:

--- Idézet ---Rákaptam az angyalokra. Eddig csak néhány képregényt  ismertem belőlük, de itt annyit beszéltetek róla, hogy úgy gondoltam elolvasok egy angyal történetet.
--- Idézet vége ---
nagyszerű  tök jó hallani, hogy van foganatja az eredeti célunknak Farek-kel: miszerint Angyalokat az olvasóknak, hadd ismerjétek meg jobban őket  

regnar:
FAREK:

Marvel RPG :
Nem egy nagy rendszer, egyszerűen néhány értékkel nem is számértékekkel határoznak meg karaktereket. De nagyon sok információt tudtam meg az egyes karakterekről, lehet saját szuperhősöd speciális értékekkel, vagy játszhatsz szuperhősökkel. Én pl mndig Amerika Kapitánnyal játszom  

Két szabálykönyvet felrakok remélem örömét leli benne aki csak érdeklődő, és a hozzáértők is találnak bennük nyalánkságokat.

Szoval mindenkinek:

http://kepeim02.uw.hu/Marvel1.pdf

http://kepeim02.uw.hu/Marvel2.pdf

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése