HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1047/1091) > >>

Farek:
Blue S: Örülök, hogy tetszik, remélem, így is fog maradni. Az általad említett történetek közül párra van esély, de egyelőre eléggé távlati tervekben. Hiszen csak ez a vonal 9 rész, plusz... de ez maradjon meglepetés   De ne aggódj, van elég történet a tarsolyunkban és előbb-utóbb szeretném a nyugati parti Angyalokat is bevenni a buliba, mert nekem igazság szerint talán még kedvesebbek is voltak az esendőségük miatt, mint a főcsapat.
Igen, valóban lesz egy a nagy pillanatok közül. Csak ezért bánom egy kicsit, hogy az a doksi fölkerült, mert lelő pár olyan momentumot, amit az eljövendők mesékben szerepel, de hát ez van.  
A kamerával kapcsolatban pedig oké, hogy átveszik, de: hány fényévre is vannak? Milyen gyorsan is terjednek a rádióhullámok? És nincs több kérdésem, öné a tanú, ügyvéd úr.

Regnar: köszi a dicséretet. Micho nevében is (nem baj, Micho?). Milyen a Marvel RPG? Játszottam egy pár világgal, de ehhez még nem volt szerencsém.

regnar:
Igen olvasom a Dokumentációt is, de megvallom én már ismertem őket a Marvel RPG-kből de azért sokkal jobb magyarul, merthát az ember nem mindig ért rendesen mindent  

Pl a főhadiszállás magyarosítása nagyon király volt.

Blue S:
Avangers 089:

Nem nagyon szeretem a visszaemlékezéseket, de Rick gyors elgondokodása, ahogy tisztázta magában a helyzetet, most kifejezetten jó volt. Főleg mivel sem az F4, sem Captain Marvel vol1-es történeteivel nem vagyok nagyon képben. A történet csak most kezd kibontakozni, de eddig ígéretesnek tűnik.

Szvsz a fordításban maradhat a Captain Marvel.  

A dokumentáció sokat segített az angyalok idővonalának megértésében. 1-2 történetet, például West Coast Avangers 100. vagy mikor Herkulesről leesik a gatya, Pym távozása szívesen olvasnék. Jól láttam, hogy a most folyó történetben is lesz egy a nagy pillanatok közül?    

A kamerás dolog tényleg furcsa, persze elképzelhető, hogy átveszik a biztonsági rendszer irányítását.

Farek:

--- Idézet ---A Captain Marvel név lefordítását a lent említett okok miatt nem is firtattam, mert úgy láttam ez az elfogadott.

jöhet a folytatás
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, én továbbra is Csodakapitánynak fordítom, hátha Micho unja meg hamarabb  
Jön a folytatás, ma küldtem el kettőt is Michonak. Meg jönnek a szokásos kiegészítő információk is.

Tényleg, ugye emberek mindenki elolvassa a dokumentációkat is?  

regnar:
A Captain Marvel név lefordítását a lent említett okok miatt nem is firtattam, mert úgy láttam ez az elfogadott.

jöhet a folytatás

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése