HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---A program mindenkép sikeres, legalábbis esetemben biztos, mert eddig nem igazán kedveltem A Legnagyobb Hősöket, de mostanság egyre szimpatikusabbak.
--- Idézet vége ---
Szia Margali!
Ez igen, egy újabb elégedett vevő De komolyan, nagyon jól esik ilyeneket olvasni, hiszen ezért tesszük ezt az egészet. Remélem, hogy ezt a hozzászólást több is követi és ittragadsz a fórumon. Azt áruld már el, miért nem kedvelted őket?
--- Idézet ---A névvel kapcsolatban meg, értem, hogy miért Marvel, de nem lehetne Marvel Kapitány, így meg maradna a neves játék is, meg magyarosabb is lehetne?
--- Idézet vége ---
Ugye-ugye? Nem vagyok egyedül, akit a lefordítható nevek le nem fordítása zavar! Yessss... illetve igennnn! Mint mondottam már korábban, én a fordításokban továbbra is lelkesen Csodakapitánynak fordítom, Micho meg lelkesen visszaangolosít.
Margali:
A program mindenkép sikeres, legalábbis esetemben biztos, mert eddig nem igazán kedveltem A Legnagyobb Hősöket, de mostanság egyre szimpatikusabbak.
(A 89-es 7. oldalának utolsó buborékjából lemaradt egy „otthagyva”.)
A névvel kapcsolatban meg, értem, hogy miért Marvel, de nem lehetne Marvel Kapitány, így meg maradna a neves játék is, meg magyarosabb is lehetne?
Farek:
--- Idézet ---írtad, hogy "á'la RTL Klub". Tudod, azon van az előzetesekben az a gumicsirkés fazon. De mind1, csak ez ugrott be nekem.
--- Idézet vége ---
Oké, közben leesett.
VTomi:
írtad, hogy "á'la RTL Klub". Tudod, azon van az előzetesekben az a gumicsirkés fazon. De mind1, csak ez ugrott be nekem.
Micho:
A témában felkerült az oldalra a Csúcsbiztonság 2/3 - Marvel Univerzum A Fájdalom Világa
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése