HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1044/1091) > >>

Troll:
Tudtam, hogy valamit elfeledtem!  

Farek:
A témában felkerült az oldalra a Bosszú Angyalai - A Kree-Skrull Háború 2/9.

Hehe, Micho, Troll, most megelőztelek benneteket    

Farek:

--- Idézet ---izé.. Farek, szóval a dokumentációid oylan fenomenálisak, hogy muszáj azzal kezdeni, tudod, mint Tomi leveleivel a Pókemberben... biztos sokan vannak még ezzel így 
--- Idézet vége ---
Hmm, hmmm, ügyes, nagggyon ügyes.   De, hogy egy klasszikust idézzek (Homer Simpson): A se**em ülésre való, nem nyalásra!  

Bocsi, és béke veled!

Micho:

--- Idézet ---de nem lehetne Marvel Kapitány, így meg maradna a neves játék is, meg magyarosabb is lehetne?
--- Idézet vége ---
szia Margali, sajnos ezzel a Captain Marvellel annyi gond van...  szóval én mondtam, hogy maardjon meg eredetiben, mert a Spidertom-on kaine pakolgat fel ettől a szereplőtől történeteket, ugyanúgy eredeti névvel, és nem akartam megzavarni az olvasókat, hogy mi lefordítjuk, mert télleg volt több szereplő is ezzel a névvel. ráadásul nemrégen a DC Vs Marvel balhéban is volt egy ugyanilyen nevű, bár ő DC karakter, és belőle lett Marvel Kapitány ( a Shazaaam!-os ürge)

amúgy örülünk hogy jöttél, és megkedvelted a Legnagyobb Hősöket, a dokumentációkat is hasonló okból gyártjuk. elárulhatom, hogy én mindig azzal kezdem a beírást, mert néha jobban érdekel mint a történet

izé.. Farek, szóval a dokumentációid oylan fenomenálisak, hogy muszáj azzal kezdeni, tudod, mint Tomi leveleivel a Pókemberben... biztos sokan vannak még ezzel így  

Nitro:

--- Idézet ---én a fordításokban továbbra is lelkesen Csodakapitánynak fordítom, Micho meg lelkesen visszaangolosít.
--- Idézet vége ---
Nos, igen, ez a fickó ilyen.    
Még így is jövök neki egy sörrel és a börzén nem tudtam meghívni. Most már egész életemben adósa leszek...  
Sajna vasárnap óta még nem értem utól annyira magamat, hogy el tudtam volna olvasni az itt feltűntetett műveket.  
Amint tudom, megteszem.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése