HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Blue S.: mondtam én, hogy lehet ez a történet nagyon jó lesz. És a java még csak most jön!
A csapatfelállás még fog változni ebben a sztoriban, ne aggódj, lesz még erősebb is.
Pietro és a vasököl: ezen a kérdésen már én is elgondolkoztam korábban más száguldó szuperhősökkel kapcsolatban. Én is hülyeségnek tartottam, de aztán eszembe jutott a magyarul is megjelent Flash-Superman versenyfutás, ahol egy kőszobor Mr. Mxyzptlk esik áldozatul kettejük összjátékának. És belegondoltam, hogy ha rövid idő alatt nagyon sok ütés éri egyazon helyet, akkor nem is feltétlenül kell belevinni sok erőt, mert azok összeadódnak, vagy a rezgések megrepesztik a felületet. Vagy nem.
1000$: hogy miért nem változik? Talán érezték a fiúk, hogy nagyon sok aza apénz, és ezért az infláció növekedésével nem emelik, hogy szép lassan közelítsen az átlagbérre. De még mindig messze van.
Crow: nem rajtam múlik, még nem kaptam meg a következő rész fordításra. Én nem felejtettem el.
Blue S:
Bosszú Angyalai - A Kree-Skrull Háború 2/9.
Érdekes és egyben kimerítő hosszúságú is volt ez a dokumentáció.
Csak egy kérdés: a fizetés még mindig 1000 $/hét? Mert az alapítás óta már emelkedtek az árak, még a tengerentúlon is.
A történet: remek húzás volt, hogy pont Pym közeledik Darázs felé. A borítón még nem tudtam kivenni, hogy ki lehet az, de a végén nagyon ott volt, ahogy előjött. Gondolkoztam, hogy honnan ismerős ez a Ronan, most már tudom: az F4-ből.
Az Angyaloknak ez a felállása szvsz nem a legjobb, volt már ennél ütőképesebb összetételük is. Pietronak nem fájdult meg a keze, miközben ütögette az Őrszemet? Neki tudtommal nincs szuperereje, és a puszta fémet püfölni nem lehet kellemes, még akkor se, ha gyorsan teszi. Wanda viszont hozta a formáját, jó volt, mikor rázúdította a plafont az androidra.
Crow:
Hali! Figyu Farek, mi a szitu az X-men Vs Avengers sztorival? Csak nem hagytad félbe? Csak azért kérdezem, mert az első rész után jött ez a Kree-Skrull war, szt azóta úgy látom ez az első. Azért nincs elfelejtve, ugye?
Farek:
--- Idézet ---De a legnyilvánvalóbb válasz az, hogy a kitűnő minőség, a rendszeres megjelenés, a hű-ha de szuper dokumentációk, (amelyek tényleg sokat használnak az olyan inkompetenseknek, mint én) mind nagyon vonzóvá teszik a Bosszú Angyal olvasást!
--- Idézet vége ---
Mintha hájjal kenegetnének. Ti is így vagytok, Micho és Troll? A kree-skrull háború 2/9-es részében egy nagyon fontos dokumentációt olvashatsz és persze az olvasóközönség többi része is: az Angyalok Alapító Okirata!!! Ugye nem gondolta senki, hogy csak úgy fejetlenül működnek?
A névfordítással kapcsolatban lásd a korábbi hozzászólásokat. Nekem sem öröm, hogy nem magyarul szerepel, de ennyit adjunk meg Kaine bácsinak (ja, a többit meg vegyük el tőle )
Hogy "A Legnagyobbak"? Nos, igen, ez egyértelműen elég erősen hangzik, de az évek folyamán bebizonyították, hogy valóban a legnagyobbak között a helyük. Meg persze a kiadók se reklámozhatták úgy, hogy "egy csapat szedett-vedett figura szuperképességekkel" , mert a kutya nem vette volna őket.
De ha egy kicsit 'emberibb' Angyalokkal szeretnél találkozni, akkor is maradj itt, mert hamarosan bemutatkoznak a Nyugati Parti Angyalok is az első 4 részes minijükkel, ami a megalakulásukat mutatja be. Aztán majd felváltva szemezgetünk innen és onnan is. (Már csak az alkotógárda többi részével kell egyeztetnem )
Amire meg, utaltál, hogy "Nyomjuk le Zeuszt!": végül is nem sikerült nekik, nem igaz?
Milyen a Dr. Druid mini? Megmondom őszintén, én soha nem szerettem azt a karaktert, már csak az idióta kinézete miatt sem, de hajlandó vagyok megváltoztatni az előítéleteimet.
És ha már szóba került a DC: mi a véleményed és a kedves olvasóközönségnek a 2003-as kiadású Avengers/JLA honosításáról?
Margali:
--- Idézet ---Azt áruld már el, miért nem kedvelted őket?
--- Idézet vége ---
Talán csak azért mert „A Legnagyobbak”, túl magabiztosak… Nehezen élem bele magam a „mindenki imádja” és „az igazság fedhetetlen bajnoka” típusú hősök történeteibe. Az Angyalok között meg akad egy-két ilyen. De, hogy mi változott? Nem is tudom, pedig a „Nyomjuk le Zeuszt!” még mindig kicsit erősnek érzem, mégis csak főisten… jó-jó Thor is isten, de mégis valahogy… (De az Istenek bemutatásával egyébként sem vagyok elégedett, pl. Athéné nem tűnt túl értelmesnek.) Vagyis tényleg nem tudom, bár az is igaz, az előző történetben Dr. Druid volt a legmegnyerőbb számomra, persze ezt az is befolyásolja, hogy csak nem rég olvastam a minijét…
De a legnyilvánvalóbb válasz az, hogy a kitűnő minőség, a rendszeres megjelenés, a hű-ha de szuper dokumentációk, (amelyek tényleg sokat használnak az olyan inkompetenseknek, mint én) mind nagyon vonzóvá teszik a Bosszú Angyal olvasást!
A névhez meg: Tudom, hogy van egy ilyen DC karakter, de amennyire én tapasztaltam általában DC nevek nincsenek fordítva, míg a Marvel-ek igen. De persze belátom, hogy ha egyszer így… mindig így…
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése